Θαυμάσιο Λεδνιγε
Καλοί αγαπητοί φιλοξενούμενοι ημέρας, υποδοχή στο Λεδνιγε μας, το οποίο είναι μέρος της ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιων κληρονομιάς και επιφύλαξης Biospherical. Τα προστατευμένα μέτρα 30x10 χλμ περιοχής, είναι ένα παράδειγμα και μια απόδειξη της συμβίωσης μεταξύ των ανθρώπων μια φύση. Εδώ είναι 37 θέες (κάστρα, φρούρια, εκκλησίες, μιναρές, προοπτική-πύργοι, μουσεία, προϊστορικές τακτοποιήσεις, άγαλμα Αφροδίτη Vestonice), όμορφη φύση (λόφοι Palava, μπλε ορίζοντες, ευρείες απόψεις, πράσινοι λόφοι, αμπελώνες, άσπροι βράχοι, πλημμυρισμένα δάση, λιβάδια, λίμνες, λίμνες, ποταμοί, κολπίσκοι, κανάλια, γέφυρες, νησιά, αλεπούδες, κάστορες, σκίουροι, δρυοκολάπτες, αλκυόνες, γατόψαρο, λουλούδια στεπών), παγκόσμια έλξη (το ενυδρείο 1000 ψάρια σε 40000 λίτρα ύδατος, παρουσιάζει 100 πουλιά του θηράματος, οδηγά με το άλογο, το λεωφορείο ή τη βάρκα στο ευγενές πάρκο, kart οδηγώντας, πέταγμα, μπαλόνια), καλές υπηρεσίες (στέγαση Το σύστημά μας είναι για τη βιώσιμη ανάπτυξη στο πολιτιστικό τοπίο με έμφαση στον τουρισμό και την προστασία της φύσης και των ζώων. Είμαστε εδώ για σας, συμβουλευόμαστε, εξυπηρετούμε, απαντάμε, διατηρούμε, καθοδηγούμε, τακτοποιούμε - για τους ανθρώπους, επιχειρήσεις, γραφεία ταξιδίων. Σε Λεδνιγε και τα περίχωρα, μπορείτε να δείτε, να ακούσετε και να ξοδεψετε:
Σπίτι - θέες - φύση - έλξη - υπηρεσίες - ενάρξεις και τιμές - πολιτισμός - αθλητισμός - διαδρομές - ενέργειες - ιστορία - μύθοι - άμπελος - τραγούδια - φωτογραφίες - χάρτες - αρχές - περίχωρα - Τσεχία - ΕΕ - Η.Ε, ΟΥΝΕΣΚΟ, παγκόσμια κληρονομιά - συνδέσεις - υποστηρίζουμε - Οι συνεργάτες μας - επαφές (πληροφορίες, επιφυλάξεις, διαταγές)

Θέες
Lednice κάστρο Lednice κάστρο - θαυμάσια κατασκευή, όμορφες διακοσμήσεις, κλασσικό μυθικό ύφος, που στηρίζεται στον αιώνα 13, που επανοικοδομείται βαθμιαία (γοτθικός, αναγέννηση, μπαρόκ, νέος γοτθικός), εσείς μπορεί να καθίσει σε έναν πάγκο και να πάρει την απόλαυση στην ομορφιά του κάστρου, του κήπου και του πάρκου, υπάρχουν 37 θέες στο κάστρο και στη γειτονιά, η πανέμορφη φύση, οι δεκάδες της έλξης και οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες. Πρόσβαση: κατ' ευθείαν από το χώρο στάθμευσης. "είτε επίσης το κάστρο - ανοίγοντας χρόνοι και τιμέσ.
Εσωτερικό του κάστρο Εσωτερικό του κάστρο - πανέμορφα αρχικά έπιπλα, χαράζοντας διακόσμηση, έπιπλα, γνωστά ξύλινα σκαλοπάτια, που χαράστηκαν από ένα δέντρο κατά τη διάρκεια 7 ετών, τοίχοι, ανώτατα όρια, καλολογικά στοιχεία, 3 θέα-που βλέπουνε τους κύκλους (κοινωνικό μέρος, ευγενής ακολουθία των δωματίων, οπτική στοά - ρομαντισμός 19, αιώνα). Πρόσβαση: πρώτος αριστερός κύκλων της δεύτερης και τρίτης κύκλων δεξιάς κάστρων, του κάστρου. Δείτε επίσης το κάστρο - ανοίγοντας χρόνοι και τιμέσ.
Valtice - Zmek Castle Valtice - beautiful baroque castle, originally gothic stronghold, representative seat of the noble family of Liechtenstein, preserved and renovated monument, tens of interiors, amply decorated spaces, mirror hall, lounge of the prince Charles, picture gallery, ceiling paintings, castle chapel, historical lift, garden, park, statues, sphinx, artificial cave. Access: city Valtice, from the place of Valtice up through the gate. See also Castle Valtice - opening times and prices, Castle Valtice - photos, Valtice and surroundings - rough map and Valtice and surroundings - detailed map. Θ*Θαστλε Valtice - το όμορφο μπαρόκ κάστρο, αρχικά γοτθικό φρούριο, αντιπροσωπευτική έδρα της ευγενούς οικογένειας του συντηρημένη και ανακαινισμένη μνημείου του Λιχτενστάιν, δεκάδες του εσωτερικού, διακόσμησε επαρκώς τα διαστήματα, αίθουσα καθρεφτών, σαλόνι του πρίγκηπα Charles, στοά εικόνων, ανώτατα έργα ζωγραφικής, παρεκκλησι κάστρων, ιστορικός ανελκυστήρας, κήπος, πάρκο, αγάλματα, sphinx, τεχνητή σπηλιά. Πρόσβαση: πόλη Valtice, από τη θέση Valtice επάνω μέσω της πύλης. Δείτε επίσης Θ*Θαστλε Valtice - ανοίγοντας χρόνοι και τιμέσ, Θ*Θαστλε Valtice - φωτογραφίεσ, Valtice και περίχωρα - τραχύ χάρτης και Valtice και περίχωρα - λεπτομερής χάρτησ.
Μιναρές Ο μιναρές - το σύμβολο της πολυπολιτισμικής περιοχής, ύψος που 60 μέτρα, 302 βήμα, μιναρές είναι τοποθετημένα στο αρχικά guaggy τοπίο, ξηρό από τους ανθρώπους, στηρίζεται στους πιλότους (ξύλινοι πάσσαλοι), ο μιναρές χτίστηκε πριν από 200 έτη, ο κύριος οικοδόμος ήταν Joseph Hardtmuth - αρχιτέκτονας δικαστηρίων της ευγενούς οικογένειας του Liechtensteiner, Joseph Hardtmuth έφηυρε το μολύβι σε Lednice (σκέφτεται έξω, πώς enwrap γραφίτης από το ξύλο, έτσι ώστε το μολύβι δεν κάνει βρώμικος και έτσι ώστε είναι δυνατό να περικοφθεί το μολύβι καλά), ο αποκαλούμενος κίτρινος αποκτηθείς μολύβι μεγάλος θαυμασμός του στη διεθνή έκθεση στο Λονδίνο, καθιέρωσε το κοοχ-ι- Noor εργοστασίων για να παραγάγει τα μολύβια και πε, δρηεδ ψυ πεοπλε, ης ψuηλτ ον πηλοτς (ωοοδεν στακες), Μηναρετ ωας ψuηλτ ψεφορε 200 υεαρς, μαστερ ψuηλδερ ωας Ιοσεπχ Χαρδτμuτχ - θοuρτ αρθχητεθτ οφ τχε νοψλε φαμηλυ οφ τχε Ληεθχτενστεηνερ, Ιοσεπχ Χαρδτμuτχ ηνβεντεδ τχε πενθηλ ην Λεδνηθε (χε τχηνκ οuτ, χοω ενωραπ γραπχητε ψυ ωοοδ, σο τχατ τχε πενθηλ δοες νοτ μακε δηρτυ ανδ σο τχατ ητ ης ποσσηψλε το ωχηττλε τχε πενθηλ ωελλ), χης σο-θαλλεδ υελλοω πενθηλ οψταηνεδ ψηγ αδμηρατηον ατ τχε ηντερνατηοναλ εξχηψητηον ην Λονδον, χε εσταψλησχεδ τχε φαθτορυ Κοοχ-η-νοορ το προδuθε πενθηλς ανδ στατηονερυ, τχης φαθτορυ εξηστς uπ το τχε πρεσεντ δαυ, τχε σχαπε οφ Μηναρετ επίσης υπενθυμίζει το μολύβι, που ακονίστηκε και εμφανίστηκε προς τον ουρανό, στην κορυφή του μιναρούς είναι προοπτική-πύργος, πανέμορφη άποψη του κάστρου, πάρκο, λίμνη, περιοχή λεδνηθε- Valtice, λόφοι Palava και άσπρα Καρπάθια βουνά. Πρόσβαση: με τα πόδια από το Lednice κάστρο, στον τρόπο μέσω του πάρκου γύρω από τη λίμνη του κάστρο, περίπου 2 χιλιόμετρα στη μεταφορά αλόγων από το στρόβιλο ο περίπατος ή ο γύρος στο μιναρές (συμπεριλαμβανομένης της προοπτικής από τη σύνοδο κορυφής του) διαρκεί την ώρα περίπου 1,5 εάν έχετε τα ποδήλατά σας με σας, μπορείτε να τα κλειδώσετε στις στάσεις μπροστά από το κάστρο, ή μπορείτε να τα κρατήσετε πίσω στο χώρο καταθέσεων.
Οβελίσκος Οβελίσκος - ο στυλοβάτης πετρών, 23 μέτρα υψηλός, δείχνει το σημαντικό σημείο στο τοπίο, στέκεται ακριβώς με το μισό του τρόπου μεταξύ των χωριών Lednice και Pritluky, χτίστηκε στην περίπτωση της περίφραξης της ειρήνης campo Formio μεταξύ του αυτοκράτορα Napoleon Bonaparte και ο αυστριακός Ιαν. του Karl Ludvik αρχιδουκών, ο οβελίσκος χτίστηκε στο έτος 1798, Alois Joseph Ι. του Λιχτενστάιν άφησε αυτό έχτισε σύμφωνα με το πρόγραμμα του Josef Hardtmuth, ο οβελίσκος κοντά σε Lednice ενισχύθηκε σαράντα έτη πριν από το γνωστό μαύρο οβελίσκο στο Παρίσι. Πρόσβαση: από Lednice από το δρόμο σε Podivin, μετά από περίπου τη στροφή 2 χλμ (πίσω από τη γέφυρα πέρα από τον ποταμό Thaya) που αφήνεται, πηγαίνετε μέσω της πύλης μέσα στο φράκτη (αυτός ο φράκτης θα αφαιρεθεί πιθανώς ώσπου να), πηγαίνει κατ' ευθείαν κατά μήκος του ευρύ τρόπου, μετά από 200 μ θα φτάσετε στον οβελίσκο.
Janohrad Janohrad - (Castle John), η τεχνητή καταστροφή, χτίστηκε στον αιώνα 18, για τη διασκέδαση των nobles, είναι τοποθετημένο στα όμορφα δάση κοιτών πλημμυρών στην όχθη ποταμού στην ακτή του ποταμού Thaya, μέσα είναι έκθεση της ευγενούς ζωής. Πρόσβαση: με τα πόδια ή με το ποδήλατο - από Lednice κάστρο, γύρω από το θερμοκήπιο στο υψηλό δέντρο, πηγαίνετε αριστερός κύκλος που το θερμοκήπιο, περαιτέρω στον τρόπο κατά μήκος της λίμνης, μπροστά από τη στροφή Thaya ποταμών στο δικαίωμα σύμφωνα με τα βέλη, πηγαίνει περίπου 2 χλμ μέσω των δασών κοιτών πλημμυρών έως ότου έρχεστε πάλι στον ποταμό Thaya, μπορείτε να δείτε Janohrad στην άλλη πλευρά του ποταμού, να πάει στο δικαίωμα κατά μήκος της ροής του ποταμού Thaya περίπου 100 μέτρα, να διασχίσει την ξύλινη γέφυρα για πεζούς και είστε σε Janohrad στη μεταφορά: γύρος από το στρόβιλο στο Janohrad μέσω των δασών κοιτών πλημμυρών με το ποδήλατο, στο άλογο, με το αυτοκίνητο ή με το λεωφορείο: πηγαίνετε από Lednice από το δρόμο προς Podivin, μετά από περίπου τη στροφή 1 χιλιομέτρου στο δικαίωμα (μπροστά από τον ποταμό Thaya), αμέλεια που η απαγόρευση κυκλοφορίας (δεν ισχύει για τους τουρίστες), πηγαίνει κατά μήκος των τρόπων ασφάλτου περίπου 2 χλμ μέχρι το χώρο στάθμευσης στο Janohrad.
'πόλλωνας 'πόλλωνας - (ναός απόλλωνα), η όμορφη κατασκευή στην ξηρά η λίμνη μύλων, αντίγραφο του ελληνικού ναού, ένα από τα σύμβολα του πολυπολιτισμικού τοπίου, εσείς μπορεί να το θαυμάσει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας, ή μπορείτε να βάλετε στη χλοώδη βουνοπλαγιά κάτω από το, bask, να λούσετε και να κολυμπήσετε στη μεγάλα λίμνη μύλων και το όνειρο των καλών παλαιών χρόνων. Πρόσβαση: από Lednice από το δρόμο προς Breclav, περίπου 2 χλμ, αφότου ανοίγει το φράγμα της λίμνης μύλων τον τρόπο στο δικαίωμα, μετά από περίπου 200 μέτρα εσείς θα έρθουν στο ναό απόλλωνα.
Τρία κοσμούν Τρία κοσμούν - (ο ναός τριών κοσμεί), η χαριτωμένη κατασκευή στην ανύψωση επάνω από τη μέση λίμνη, αυτό είναι μια κιονοστοιχία που διαμορφώνεται semicircle με 12 ιόνιες στήλες, ανάμεσα είναι γλυπτική ομάδα τρία κοσμεί, εγγραμμένος από ένα bolder, τα τρία κοσμεί είναι 'θηνά, Afrodite και Artemis, στην άλλη πλευρά της λίμνης μπορούν να δουν μέσω της δασικής πορείας τη μικρή αλιεία Chateau, τα τρία κοσμούν εξυπηρετημένος για τα nobles δεδομένου ότι η θέση για τα παιχνίδια εξαπατά την αγάπη. Πρόσβαση: από Lednice από το δρόμο προς Valtice, περίπου αφότου διασχίζουν 3 χιλιόμετρα (μετά από το φράγμα της λίμνης), η στροφή εκεί από τους τρόπους ασφάλτου που αφήνονται, μετά από 200 μέτρα εσείς θα φτάσει στα τρία κοσμεί.
ο ιερός Hubert 'γιος Hubert - (παρεκκλησι 'γίου Hubert), η τριμερής κατασκευή, που συμβολίζει το μάτι του Θεού, στηριγμένος από τον ψαμμίτη σε μια όμορφη θέση, το ξέφωτο ανάμεσα στα δάση, αμμώδες χώμα, πεύκα, ήρεμη και συμβολική θέση, εσείς μπορεί να προσεηθεί εδώ και να σκεφτεί την αίσθηση της ζωής. Πρόσβαση: με τα πόδια, με το ποδήλατο, στην πλάτη αλόγου ή στο άλογο η μεταφορά, στον τρόπο από τα τρία κοσμεί στα ραντεβού.
Ραντεβού Το ραντεβού - (ναός Diana, ναός της θεάς Diana), μεγάλη κατασκευή, αντίγραφο του ελληνικού ναού, περαιτέρω σύμβολο του πολυπολιτισμικού τοπίου, σύμβολο Diana - θεά του κυνηγιού, πράγματι το κυνήγι στην περιοχή από τον ευγενή και ο ανθρωπιστής απαγόρευσε John ΙΙ. του Λιχτενστάιν, γνωστός προστάτης των ζώων, στο χρόνο του ήταν πρωτοφανής και πρωτοποριακή πράξη, στο ξέφωτο κάτω από το τόξο του ναού μπορείτε να έχετε ένα υπόλοιπο στον τρόπο μέσω του δασικού Lednice σε Valtice, το οποίο μπορείτε να περάσετε με τα πόδια, με το ποδήλατο, στη μεταφορά αλόγων ή στην πλάτη αλόγου.
Reistna Κιονοστοιχία - (Reistna, Rajstna, Rajsna), ογκώδης κατασκευή, που στηρίζεται σε έναν λόφο επάνω από την πόλη Valtice, πεζούλι παρατήρησης, όμορφη άποψη σε Valtice, Lednice, λεδνηθε- Valtice περιοχή, λόφοι, λόφοι Palava, τα μικρά Καρπάθια βουνά βουνών και τα άσπρα Καρπάθια βουνά και επίσης στην 'υστρία. Πρόσβαση: από Lednice σε Valtice, από με τα πόδια ή με το ποδήλατο από τον τρόπο επάνω, τελικά με το αυτοκίνητο ή με το λεωφορείο στο δρόμο στο σημείο ελέγχου Schrattenberg, πάρκο συνόρων πριν από τα σύνορα και πηγαίνει κατά μήκος του τρόπου στον αριστερό, αφότου περίπου 200 μέτρα είναι ραντεβού στην άλλη πλευρά του δρόμου είναι μετά από περίπου 2 χιλιόμετρα το χωριό Uvaly, όπου μπορείτε να αναζωογονήσετε σε ένα κρασί-κελάρι.
Pohansko Pohansko - (Chateau Pohansko, λίγο Chateau Pohansko), ένα από τα κέντρα της αυτοκρατορίας μεγάλη Μοραβία (Velehrad, Mikulcice, Pohansko, Nitra), τακτοποίηση πριν από περίπου 1200 έτη, επισκεύασε ωραία λίγο chateau κοντά σε Breclav, μουσείο της ιστορίας, των ανακαλύψεων από την τακτοποίηση Lednice και της περιοχής, ανακαλύψεις από τις οχυρώσεις των παλαιών Σλάβων (Mikulcice, Velehrad, Nejdek), προκαταρκτική εργασία της time-honored σλαβικής εκκλησίας, αντίγραφα των παλαιών κατασκευών (παραδείγματος χάριν του γη-σπιτιού, μιας καλύβας των παλαιών Σλάβων), στρατιωτική αποθήκη από τον καιρό του παγκόσμιου πολέμου ΙΙ., προσιτού για τους επισκέπτες. Πρόσβαση: από Lednice σε Breclav (με τα πόδια, με το ποδήλατο, με το αυτοκίνητο, με το λεωφορείο, με το τραίνο), περαιτέρω κατά μήκος του σιδηροδρομικού σταθμού, το πέρασμα κάτω από τη γέφυρα κάτω από το σιδηρόδρομο, πηγαίνει από το δρόμο περίπου που 500 μέτρα, γυρίζουν στο δικαίωμα στον τρόπο ασφάλτου, πηγαίνουν περίπου 1,5 χλμ, θα έρθετε σε Pohansko.
Φρούριο των κοριτσιών Φρούριο των κοριτσιών - (Devicky), που φρουρεί το φρούριο, η καταστροφή, αυτό είναι τοποθετημένη πέρα από το κοινοτικό Pavlov στο βορειοανατολικό περιθώριο των λόφων Palava, ιδρύθηκε στον αιώνα 14, αρχικά ήταν βασιλικό φρούριο, του τσεχικού βασιλιάδων Λουξεμβούργο Ιαν. το έβαλε ενέχυρο στο Sir του Λιχτενστάιν, το φρούριο ενισχύθηκε περαιτέρω στον αιώνα 16, όταν απειλείται την τουρκική εισβολή στη χώρα Moravian, ο ισχυρός προηγμένος πύργος χτίστηκε έξω, κατά τη διάρκεια των τριάντα ετών πολεμικών το φρούριο καταστράφηκε από τους Σουηδούς, πιό πρόσφατος εχρησίμευσε ως το fortalice προειδοποίησης να προειδοποιήσει ενάντια στους Τούρκους προσέγγισης, στο τέλος του αιώνα 18, το κουδούνι φρουρίων που εξυπηρετήθηκε ακόμα, το οποίο Ληεθχτενστεην, τχε στρονγχολδ ωας φuρτχερ φορτηφηεδ ην τχε 16. θεντuρυ, ωχεν τχρεατενεδ τχε Τuρκησχ ηνβασηον ηντο τχε Μοραβηαν θοuντρυ, ποωερφuλ αδβανθεδ τοωερ ωας ψuηλτ οuτ, δuρηνγ τχε Τχηρτυ Υεαρς Ωαρ τχε στρονγχολδ ωας ωρεθκεδ ψυ τχε Σωεδες, λατερ ητ σερβεδ ας ωαρνηνγ φορταληθε το ωαρν αγαηνστ αππροαθχηνγ Τuρκς, ατ τχε ενδ οφ τχε 18. θεντuρυ τχε στρονγχολδ ψελλ στηλλ σερβεδ, ωχηθχ αννοuνθεδ τχε δανγερ ανδ uνθοντρολλεδ θαλαμητηες, φρομ τχε στρονγχολδ τχερε ης ωηδε άποψη στις λίμνες Nove Mlyny, την περιοχή Lednice, Valtice, λεδνηθε- Valtice, τα μικρά Καρπάθια βουνά και τα άσπρα Καρπάθια βουνά. Πρόσβαση: από Lednice από το δρόμο πέρα από Bulhary σε Pavlov ή σε Dolni Vestonice, περαιτέρω με τα πόδια από Pavlov ανεβείτε στο δρόμο σε Mikulov (Klentnice) και μετά από περίπου 500 μέτρα γυρίστε στο δικαίωμα στον τρόπο επάνω από Dolni Vestonice πηγαίνετε μέσω του τετραγώνου κατά μήκος της εκκλησίας, αφότου γυρίζουν περίπου 20 μέτρα στο δικαίωμα και πηγαίνουν κατά μήκος του τρόπου επάνω.
Φρούριο των ορφανών Φρούριο των ορφανών - το κάστρο διαχωριστικών γραμμών, καταστροφή επάνω από το κοινοτικό Klentnice, ιδρύθηκε πιθανώς στον αιώνα 12, αυξήθηκε από την ευγενή γενιά των ορφανών, που κυβέρνησαν πέρα από την περιοχή για αιώνες περίπου 2, στον αιώνα 13, που ένα από τα μέλη της γενιάς των ορφανών γιόρτασε μακριά η κατοχή της οικογένειας (γυναίκες, άμπελος, που τραγουδούν...), το φρούριο των ορφανών και των περαιτέρω κτημάτων στην περιοχή πήγε βαθμιαία στην ιδιοκτησία της ευγενούς γενιάς του Λιχτενστάιν, που διαχειρίζονται εδώ προσεκτικά και εισήγαγε για τους σκοπούς της οικονομίας το σύστημα της προσωπικής πτώχευσης, έτσι ώστε τελικά πηγαίνει στην πτώχευση ένα άτομο Ορπχανς φεαστεδ αωαυ τχε ποσσεσσηον οφ τχε φαμηλυ (ωομεν, βηνε, σηνγηνγ...), τχε Στρονγχολδ οφ Ορπχανς ανδ φuρτχερ εστατες ην τχε ρεγηον ωεντ οβερ γραδuαλλυ ηντο τχε προπρηετορσχηπ οφ τχε νοψλε θλαν οφ Ληεθχτενστεην, ωχο μαναγε χερε θαρεφuλλυ ανδ ηντροδuθεδ φορ τχε πuρποσες οφ τχε εθονομυ τχε συστεμ οφ περσοναλ ψανκρuπτθυ, σο τχατ εβεντuαλλυ γοες ηντο τχε ψανκρuπτθυ ονε ηνδηβηδuαλ ανδ νοτ τχε ωχολε θλαν, τχε Στρονγχολδ οφ Ορπχανς ωας συλλήφθείτ από τους Σουηδούς κατά τη διάρκεια των τριάντα ετών πολεμικών στο έτος 1645, ήταν, από το φρούριο υπάρχει ευρεία προοπτική στο δυτικό μέρος της νότιας Μοραβία, Palava, Devin, φρούριο των κοριτσιών, λίμνες Nove Mlyny, Lednice, Valtice, λεδνηθε- Valtice περιοχή, μικρά Καρπάθια βουνά, άσπρα Καρπάθια βουνά και επίσης στην 'υστρία. Πρόσβαση: από Lednice από το δρόμο πέρα από Bulhary και Pavlov σε Klentnice από Mikulov από το δρόμο μέχρι Klentnice από το Μπρνο από το δρόμο σε Mikulov, μετά από περίπου τη στροφή 42 χλμ που αφήνεται σε Horni Vestonice, πέρα από Dolni Vestonice θα φτάσετε σε Perna, στη στροφή Perna στον σωστός-επάνω σε Klentnice σε Klentnice πηγαίνετε κατά μήκος του τρόπου επάνω, μετά από περίπου 200 μ υπάρχει το φρούριο των ορφανών, μπορείτε να συνεχιστείτε στο επιτραπέζιο βουνό, περαιτέρω μπορείτε να επιστρέψετε σε Klentnice, ή να συνεχιστείτε σε Mikulov ή σε Bavory.
Οχύρωση Nejdek Οχύρωση Nejdek - η παλαιός-σλαβική τακτοποίηση, που τοποθετήθηκε στην όχθη ποταμού του ποταμού Thaya, οι παλαιοί Σλάβοι κινήθηκε εναλλακτικά από τον ποταμό προς το υψηλότερο τοποθετημένο παρεκκλησι και η πλάτη, σύμφωνα με τον, εάν απασχόλησαν περισσότερο την πλημμύρα ή απόμακρα να φέρουν του ύδατος, αρχαιολογικές ανακαλύψεις, ανασκαφές, η οχύρωση είναι ελεύθερη προσιτή, οι ανασκαφές από την οχύρωση Nejdek εκτίθενται στο μουσείο Pohansko. Πρόσβαση: με τα πόδια, με το ποδήλατο ή στην πλάτη αλόγου: πηγαίνετε σε Lednice στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, κάτω από, σταυρός πέρα από τη γέφυρα πέρα από τον ποταμό Thaya, πηγαίνετε κατά μήκος του τρόπου ασφάλτου μέσω των δασών κοιτών πλημμυρών περίπου 3 χλμ, στο πέρασμα διάφορων τρόπων προχωρήστε άμεσα, μετά από περίπου 200 μέτρα θα φθάσετε στην οχύρωση με το αυτοκίνητο ή με το λεωφορείο: πηγαίνετε από το δρόμο από Lednice σε Bulhary, μετά από περίπου τη στροφή 2 χλμ στο δικαίωμα στο χωριό Nejdek, πηγαίνετε μέσω του χωριού στον ποταμό, διασχίστε τη γέφυρα, πηγαίνετε κατά μήκος του στενού δρόμου ασφάλτου περίπου 300 μέτρα, στο πέρασμα διάφορων τρόπων γυρίστε στον αριστερό, μετά από περίπου 200 μέτρα θα έρθετε στην οχύρωση.
'φροδίτη Vestonice 'φροδίτη Vestonice - το κόσμος-γνωστό άγαλμα από τους χρόνους πετρών, γερνά περίπου 23000 έτη, βρέθηκε από την αρχαιολογική ομάδα του καθηγητή Absolon κοντά στο κοινοτικό Dolni Vestonice, χρησιμοποιήθηκε για λόγους cultish, έχει την τιμή απεραντοσύνης, που δεν μπορεί να αξιολογηθεί, 'φροδίτη Vestonice εκτίθεται στο μουσείο σε Dolni Vestonice. Πρόσβαση: από Lednice από το δρόμο σε Bulhary, περαιτέρω κατά μήκος Pavlov σε Dolni Vestonice από το Μπρνο από το δρόμο σε Mikulov, μετά από περίπου τη στροφή 42 χλμ (κοντά στο μμένο μπαρ) στο αριστερό προς Horni Vestonice από Mikulov από το δρόμο στο Μπρνο, μετά από περίπου τη στροφή 8 χλμ (κοντά στο μμένο μπαρ) στο δικαίωμα προς Horni Vestonice.
Σπίτι - επάνω

πόλεις και χωριά
Valtice Valtice - λευκιά και λάμποντας πόλη, που τοποθετείται στην εικονογραφική κοιλάδα κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, γνωστή από το όμορφες κάστρο και την αμπελουργία του, επιδεικτικό ιστορικό κάθισμα των ευγενών Αυστριακός και Moravian Lichtenstein, πολλές θέες (Castle Valtice, εκκλησία της ανάβασης της κυρίας μας, αίθουσα πόλεων, φραντσησθανό μοναστήρι, Συνθήκη των φιλεύσπλαχνων αδελφών, παρεκκλησι ιερού Joseph, λίγο Chateau Belveder, ραντεβού - ναός της θεάς Diana, της κιονοστοιχίας πεζουλιών προοπτικής, των salets...), κεφάλαιο της αμπέλου (παράδοση αμπελουργίας χιλιετίας, αμπελώνες, κρασί-υπόγειοι θάλαμοι, εορτασμοί αμπέλων, αγορές αμπέλων, εθνικό κέντρο αμπελουργίας, εθνική αίθουσα των αμπέλων, Moravin - ένωση Moravian Vinters, ακαδημία αμπέλων, δευτεροβάθμια Πρόσβαση: με το αυτοκίνητο ή με το λεωφορείο από την εθνική οδό Πράγα - Μπρνο πέρα από Podivin και Lednice, από Lednice στο δρόμο προς το νότο 8 χλμ, από Breclav στο δρόμο προς τη δύση 10 χλμ, από Mikulov στο δρόμο προς την ανατολή 12 χλμ με το τραίνο από Breclav ή Mikulov με τα πόδια ή με το ποδήλατο από Lednice σε ένας από τους τρόπους ή τα ίχνη. Δείτε επίσησ Valtice και τα περίχωρα - φωτογραφίεσ, Castle Valtice - φωτογραφίεσ, salets - φωτογραφίεσ, Valtice και περίχωρα - τραχιοί χάρτησ, Valtice και περίχωρα - λεπτομερής χάρτησ, Castle Valtice, ραντεβού, κιονοστοιχία, Valtice - κεφάλαιο της αμπέλου.
Σπίτι - επάνω

Φύση
Θερμοκήπιο θερμοκηπίων - Μεγάλα, 80 X 20 μ, 250 εξωτικά εγκαταστάσεων είδη τροπικοί και υποτροπικοί, καλοί φοίνικες και ανθίσεις, η παλαιότερη συλλογή στην Ευρώπη. Πρόσβαση: στη σωστή πλευρά του κάστρου. "είτε επίσης το θερμοκήπιο - ανοίγοντας χρόνοι και τιμέσ.
Κήπος Κήπος - γαλλικό ύφος (ένα Λα 'ερσαλλίες), όμορφα ανθισμένα λουλούδια, κρεβάτια λουλουδιών, διακοσμητικές εγκαταστάσεις και οι Μπους, διακοσμητικές μορφές, μεγάλοι φράκτες. Πρόσβαση: από την πλευρά του κάστρου στο δικαίωμα. "είτε επίσης τον κήπο - ανοίγοντας χρόνοι και τιμέσ.
Πάρκο Πάρκο - το αγγλικό ύφος (ένα Λα Windsor), 574 είδη δέντρων από ολόκληρο τον κόσμο, μεγάλη λίμνη του κάστρο, τρόποι, γέφυρες, ποταμός, κανάλια, νησιά, απόψεις, μιναρές με τον προοπτική-πύργο, ρωμαϊκό υδραγωγείο, σπηλιά, τεχνητή καταστροφή Janohrad (John κάστρο), πάρκο μετατρέπεται φυσικά σε δάσος κοιτών πλημμυρών, πρόσβαση: γύρω από το θερμοκήπιο πίσω από το κάστρο. "είτε επίσης το πάρκο - ανοίγοντας χρόνοι και τιμέσ.
Palava Palava - (λόφοι Palava, λόφοι Pavlov), πανέμορφοι λόφοι μέσα στα πεδινά, απώτατοι δυτικοί λόφοι των Καρπάθιων βουνών, λόφοι Palava διαμορφώνεται από τον ασβεστόλιθο, είναι δυνατό εδώ να δουν οι πράσινοι λόφοι, άσπροι βράχοι, piny και φυλλώδη δάση, στους βράχους υπάρχουν ορατά ίχνη της αρχέγονης θάλασσας, που οι χρόνοι ένα πλημμύρισαν εδώ ολόκληρη την επαρχία μέχρι το ύψος των δεκάδων ή των μετρητών εκατοντάδων, λόφοι Palava δημιουργούνται από πέντε προϊστάμενος κορυφές: Το Devin, η περίφραξη, Palava, το επιτραπέζιο βουνό και λίγο Hill 'γίου, η υψηλότερη κορυφή είναι Devin, όμορφη κρητιδική σπονδυλική στήλη με το ύψος 550 μέτρα επάνω από sea-level, το επιτραπέζιο βουνό πήρε το όνομα σύμφωνα με την επίπεδη μορφή, που υπενθυμίζει στο διάσημο επιτραπέζιο βουνό στη Νότια 'φρική (Καίηπ Τάουν), στην κορυφή αυτού του βουνού ήταν εκεί μόλις η αρχέγονη τακτοποίηση, στη μέση των λόφων υπάρχει ενδιαφέρουσες πέρασμα και σέλα, ποιος χωριστός ο ένας από τον άλλον δύο μέρη των λόφων, η μορφή των λόφων Palava υπενθυμίζουν σε μια γιγαντιαία ξαπλωμένη μυθική σαύρα, με το κεφάλι, την κορώνα στο κεφάλι, το σώμα και την ουρά, απόμακρες απόψεις στα άσπρα Καρπάθια βουνά, στον καλό καιρό είναι δυνατό να δουν επίσης οι 'λπεις, σε Palava υπάρχουν αρκετοί που φρουρούν τα φρούρια και τις καταστροφές: Το φρούριο των κοριτσιών (Devicky), νέο φρούριο, φρούριο των ορφανών, φρούριο Turold και λίγο φρούριο Goaty, το φρούριο των ορφανών ονομάζεται σύμφωνα με την ευγενή γενιά, που κυβέρνησε πέρα από την περιοχή ένα το χρόνο και που αύξησε αυτό το φρούριο γύρω στο έτος 1200, Turold είναι εν μέρει μια καταστροφή, εν μέρει μια σπηλιά με τη μικρή λίμνη και με ένα μουσείο των αρχέγονων συμπερασμάτων, με τα φρούρια είναι συνδεμένοι ενδιαφέροντες μύθοι, στο πόδι του Palava είναι επίσης μια υπάρχουσα θέση, όπου βιώνεται μιά φορά ένας ερημίτης. Πρόσβαση: από Lednice σε Pavlov, Dolni Vestonice, Mikulov, Bavory ή Perna με τα πόδια, με το ποδήλατο, στην πλάτη αλόγου, με το αυτοκίνητο, με το λεωφορείο ή με το τραίνο, περαιτέρω με τα πόδια από Pavlov ανεβείτε από το δρόμο σε Mikulov (Klentnice) και μετά από περίπου 500 μέτρα γυρίστε στο δικαίωμα κατά μήκος του τρόπου επάνω από Dolni Vestonice πηγαίνετε μέσω του τετραγώνου κατά μήκος του παρεκκλησιού, αφότου γυρίζουν περίπου 20 μέτρα στο δικαίωμα και πηγαίνετε κατά μήκος του τρόπου επάνω από Mikulov πηγαίνετε κατά μήκος του τρόπου επάνω πέρα από Turold στο επιτραπέζιο βουνό ή κατά μήκος του δρόμου σε Klentnice και έπειτα κατά μήκος του τρόπου επάνω από Bavory πηγαίνετε κατά μήκος του τρόπου ασφάλτου επάνω, ο τρόπος γυρίζει αρχικά στο δικαίωμα και έπειτα γυρίζει στο αριστερό από Perna ανεβείτε στο δρόμο προς Klentnice, επάνω στη σέλα στο πέρασμα των δρόμων που μπορείτε είτε να γυρίσετε στο αριστερό στο πέρασμα και στο φρούριο των κοριτσιών, ή μπορείτε να γυρίσετε στο δικαίωμα σε Klentnice και στο φρούριο των ορφανών.
'ράχος Martinka 'ράχος Martinka - ο πολύ συμπαθητικός άσπρος κρητιδικός βράχος σε Palava, υψηλά περίπου 70 μέτρα, είναι γύρω συμπαθητικά δάση και κατοικεί εκεί πουλιά του θηράματος, μπορεί να πάρει στην κορυφή σχετικά εύκολα από πίσω κατά μήκος του μονοπατιού, από τη σύνοδο κορυφής είναι όμορφη άποψη στο τοπίο. Πρόσβαση: από Lednice από το δρόμο σε Klentnice ή σε Perna από Klentnice ανεβείτε από το δρόμο προς Pavlov, μετά από περίπου τη στροφή 1,5 χλμ (στο πέρασμα των δρόμων) στο δικαίωμα, πηγαίνει από το δρόμο κάτω, αφότου ανοίγει το μετρό περίπου 200 τον τρόπο στο δικαίωμα, πηγαίνει κατ' ευθείαν γύρω από Palava περίπου 1 χλμ μέχρι στο πόδι του Martinka από Perna ανεβείτε από το δρόμο προς Klentnice, περίπου μετά από τη στροφή 1 χλμ (200 μ πριν από τη σέλα) στην κατεύθυνση στο αριστερό, πηγαίνει κατ' ευθείαν γύρω από Palava περίπου 1 χλμ μέχρι στο πόδι του Martinka από το πόδι του Martinka πηγαίνετε από το μονοπάτι, επάνω, πίσω, γύρω από το βράχο, μέχρι στην κορυφή.
πλημμυρισμένα δάση πλημμυρισμένα δάση - τα εκτενή δάση κοιτών πλημμυρών τεντώνουν κατά μήκος του ποταμού Thaya από Nove Mlyny όσο στα σύνορα με τη Σλοβακία, ολόκληρη η περιοχή των δασών κοιτών πλημμυρών μετρά περίπου 5 X 20 χλμ, είναι εκεί μεγάλα λιβάδια, οι ώμοι του ποταμού Thaya, των λιμνών, των μικρών λιμνών, λίμνες, των κολπίσκων, των καναλιών και των μικρών κοιλάδων, στα δάση κοιτών πλημμυρών ζουν δεκάδες των ειδών ενδιαφερόντων ζώων (σκίουροι, αλεπούδες, ενυδρίδες, κάστορες, δρυοκολάπτες, αλκυόνες, ερωδιοί νύχτας, mantises religiosis...), τα δάση ανακαινίζονται συνεχώς, υπάρχουν εδάφη, τα οποία προστατεύονται αυστηρά και εδάφη, τα οποία είναι προσιτά για τους τουρίστες, ένα δίχτυ των τρόπων 20 κμ, τχερε αρε λαργε μεαδοως, σχοuλδερς οφ τχε ρηβερ Τχαυα, λακες, σμαλλ λακες, πονδς, θρεεκς, θχαννελς ανδ σμαλλ βαλλευς, ην τχε φλοοδ-πλαην φορεστς ληβε τενς οφ κηνδς οφ ηντερεστηνγ ανημαλς (σquηρρελς, φοξες, οττερς, θαστορς, ωοοδπεθκερς, κηνγφησχερς, νηγχτ χερονς, μαντησες ρεληγηοσης...), τχε φορεστς αρε θοντηνuοuσλυ ρενοβατεδ, τχερε αρε τερρητορηες, ωχηθχ αρε στρηθτλυ προτεθτεδ ανδ τερρητορηες, ωχηθχ αρε αθθεσσηψλε φορ τοuρηστς, α νετ οφ ωαυς εξτενδς τχρu τχε φλοοδ-πλαην φορεστς, υοu θαν τχερε γο ον φοοτ, ρηδε ον ψηθυθλε ορ γο ον χορσεψαθκ. Πρόσβαση: από Lednice στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, πέρα από τη γέφυρα πέρα από τον ποταμό Thaya, και περαιτέρω στον τρόπο σε Nejdek από Lednice από το δρόμο σε Podivin και μετά από περίπου τη στροφή 2 χλμ στο αριστερό ή στο δικαίωμα - στο αριστερό: κατά μήκος της ναυσιπλοϊ'ας του ποταμού Thaya σε Bulhary, στο δικαίωμα: κατά μήκος της ναυσιπλοϊ'ας του ποταμού Thaya σε Ladna και Breclav από Lednice γύρω από Lednice Chateau σε Janohrad, έπειτα σε Ladna ή σε Breclav από Lednice από το δρόμο γύρω από το πάρκο προς Breclav, στο τέλος Lednice κατά μήκος του τρόπου ασφάλτου σε Janohrad, έπειτα σε Ladna και σε Breclav από Ladna πέρα από τη γέφυρα Ladna σε Janohrad και σε Lednice, ή πριν από τη γέφυρα Ladna η στροφή στο αριστερό και κατά μήκος της ναυσιπλοϊ'ας του ποταμού Thaya έρχεται σε παλαιό Breclav από Breclav μπορείτε να πάτε στο Lednice ή σε Pohansko και σε Lany.
Λίμνες Nove Mlyny Λίμνες Nove Mlyny - (λίμνες φραγμάτων Nove Mlyny, λίμνες Musov), τρεις μεγάλες λίμνες φραγμάτων κάτω από Palava, στην πρώτη λίμνη εσείς μπορούν να λούσουν, swimm, να πάνε στις βάρκες, και να ακολουθήσουν τον περαιτέρω αθλητισμό ύδατος (παραδείγματος χάριν στο στρατόπεδο Merkur), στην τρίτη λίμνη υπάρχουν ναυσιπλοϊ'ες επίσκεψης με το σκάφος. Πρόσβαση: από Lednice πηγαίνετε περίπου 20 χλμ από το δρόμο πέρα από Bulhary και Dolni Vestonice μέχρι τον προϊστάμενος συνδέοντας δρόμο Μπρνο- Mikulov, εκεί στροφή στο δικαίωμα στο Μπρνο, αφότου περίπου 6 χλμ (πίσω από το φράγμα) είναι στρατόπεδο Merkur από Mikulov πηγαίνετε από το δρόμο στο Μπρνο, μετά από περίπου τη στροφή 14 χλμ (μετά από το φράγμα) στο αριστερό από το Μπρνο πηγαίνετε από το δρόμο προς Mikulov, μετά από περίπου τη στροφή 36 χλμ (πριν από το φράγμα) στο δικαίωμα.
Λεδνηθε- Hlohovec λίμνες Λεδνηθε- Hlohovec οι λίμνες - τέλεια τοποθετημένο σύστημα πέντε λιμνών, της λίμνης του κάστρο, της λίμνης Nesyt, Hlohovec, της μέσης λίμνης και της λίμνης μύλων, το γιγαντιαίο Nesyt είναι η μεγαλύτερη λίμνη στη Μοραβία και η δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη στην Τσεχία, εικονογραφικό τοπίο, οι λίμνες τοποθετείται σε μια εκτενή κοιλάδα, περιβάλλονται και από τις πλευρές από τους λόφους και από τους αμπελώνες, άδυτο πουλιών, προσοχή πουλιών. Πρόσβαση: από Lednice από το δρόμο προς Breclav, μετά από περίπου 2 χλμ κοντά στο στρατόπεδο η στροφή απόλλωνα στο δικαίωμα και προχωρά στον τρόπο γύρω από τις λίμνες σε Hlohovec ή σε Sedlec από Lednice από το δρόμο σε Valtice, μετά από περίπου 2 χλμ προτού να ανοίξει η λίμνη Hlohovec τον τρόπο στο δικαίωμα, πηγαίνετε γύρω από τη λίμνη Hlohovec στα μικρά σύνορα Chateau, κατόπιν συνεχιστείτε στον τρόπο μέσω της κοιλάδας στο Nesyt και περαιτέρω γύρω από το Nesyt σε Sedlec από Sedlec γύρω από το Nesyt στο φράγμα του Nesyt, έπειτα στον τρόπο μέσω της κοιλάδας στα μικρά σύνορα Chateau, περαιτέρω γύρω από τη λίμνη Hlohovec στο δρόμο, στο δρόμο η στροφή στο αριστερό και πηγαίνει σε Lednice.
Σπίτι - επάνω

Έλξη
Πουλιά του θηράματος Zayferus Πουλιά του θηράματος Zayferus - ο κόσμος nonesuch, 100 αρπακτικά ζώα που βλέπουνε (αετοί, γύπες, κόνδορες...), πτήση 1,5 ώρας παρουσιάζει στο φυσικό περιβάλλον, κανένα αίμα κατά τη διάρκεια των εκθεμάτων (ομοιώματα κυνηγιού πουλιών των ζώων). Πρόσβαση: γύρω από το θερμοκήπιο πίσω από το κάστρο, πριν από τη γέφυρα στο δικαίωμα, 200 μ.
Αλογα Αλογα - γύροι για τα παιδιά και τους ενηλίκους, άλογα και πόνι, στη σέλα στη χώρα, απόλαυση των γύρων κατά μήκος του ποταμού Thaya και μέσω των δασών κοιτών πλημμυρών σε Janohrad, παραμονές χαλάρωσης στα άλογα για τους ενηλίκους, διακοπές στη σέλα για τα παιδιά, γύροι του Hubert. Πρόσβαση: Σύνταξη Hippoclub Lednice, δρόμος από Lednice σε Podivin, 300 μ.
Μεταφορές αλόγων Μεταφορές αλόγων - ρομαντικοί γύροι στις μεταφορές αλόγων μέσω του πάρκου, μεταφορές για τα ταξίδια, τους γύρους, τους εορτασμούς, τις κοινωνικές και εταιρικές ενέργειες, γαμήλιες μεταφορές για πρόσφατα -πρόσφατα-ωεδς, δυνατότητα και στον τοπικό του κάστρου. Πρόσβαση: Σύνταξη Hippoclub Lednice, οι σταθμοί είναι πίσω από το κάστρο στο στρόβιλο και στο μιναρές, άλλες διαδρομές είναι δυνατές (βασισμένος στη συμφωνία), παραδείγματος χάριν μέσω των ποτάμιων δασών σε Janohrad (John κάστρο).
Σκάφη Σκάφη - μηχανή σκάφη με το πλήρωμα, ταξίδι επίσκεψης στο Thaya ποταμό, ανανέωση, παιδική χαρά του παιδιού. Πρόσβαση: 3 η προσγείωση τοποθετεί: Στρόβιλος, μιναρές, Janohrad. Στρόβιλος χώρων αποβίβασης: πηγαίνετε μπροστά από το κάστρο στο υψηλό δέντρο στο τέλος του θερμοκηπίου, γυρίστε στο αριστερό, πηγαίνετε γύρω από το θερμοκήπιο, συνεχιστείτε στον τρόπο στον ποταμό Thaya, πηγαίνετε πέρα από τη γέφυρα. Μιναρές χώρων αποβίβασης: πηγαίνετε από το μιναρές δεξιόστροφα, στον τρόπο γύρω από τη λίμνη του κάστρο, μετά από 150 μέτρα στροφής που αφήνεται, πηγαίνετε στη διάβαση πέρα από το λιβάδι προς τη ναυσιπλοϊ'α ποταμού Thaya, στη στροφή ναυσιπλοϊ'ας στο αριστερό, 20 μέτρων. Χώρος αποβίβασης Janohrad: πηγαίνετε από Janohrad στον ποταμό, 50 μέτρα προς τα πάνω.
Αγρόκτημα Ladna Αγρόκτημα Ladna - το μοντέρνο αγρόκτημα, η αίθουσα και το αγρόκτημα, οι γύροι οδήγησης σελών αλόγων και λεωφορείων μέσα στην όμορφη φύση, οι άγριοι γύροι στις αγροτικές και δυτικές μεταφορές, την κολύμβηση αλόγων, την εργασία ιχνών συμπεριλαμβανομένου του περάσματος ποταμών, τους γύρους τζιπ, το ροντέο, τα πρωταθλήματα ιπποτών, τις μονομαχίες στα άλογα που χρησιμοποιούν τα ξύλινα όπλα, την αναγραφή, την τροφή, την ανατολή μέσω των παραθύρων του καλού εξοπλισμένου φραγμού μας, τις πυρκαγιές στρατόπεδων με προαιρετικό υπαίθριο ολονύκτιο, για τα παιδιά και τους ενηλίκους, θέαμα, ψυχαγωγία, περιπέτεια, αφή αδρεναλίνης, εσείς μπορούν ενεργά να συμμετέχουν ή να προσέξουν απλά, ενέργειες και παραμονές για τις επιχειρήσεις, χτίσιμο ομάδας. Πρόσβαση: από Λεδνιγε προς Ladna πέρα από τη γέφυρα Ladna, από Breclav σε Ladna και έπειτα από Ladna προς Λεδνιγε - μπροστά από τη γέφυρα Ladna.
Greyhound αγώνας Greyhound που συναγωνίζεται - Αφγανός και άλλες greyhounds, τσεχικές και διεθνείς φυλές σε Λεδνιγε, τη διασκέδαση και την αδρεναλίνη για τα παιδιά και τους ενηλίκους, greyhounds τρέχουν μετά από τους πλαστούς λαγούς, κανένας βίαιος Τύπος, κανένα κυνήγι, κανένα αίμα, greyhounds που οργανώνονται για τη διασκέδαση και τη χαρά. Πρόσβαση: από το μεγάλο χώρο στάθμευσης κάτω, πέρα από τη γέφυρα, κατά μήκος της ασφάλτου ο τρόπος, μετά από 100 μ στο δικαίωμα, μετά από 200 μ είναι λιβάδι και ο χώρος στάθμευσης, πίσω από το λιβάδι αλέθεται.
Πτήσεις αεροπορίας και επίσκεψης Πτήσεις αεροπορίας και επίσκεψης - πτήσεις επάνω σε Λεδνιγε και την περιοχή, aeroclub, σχολείο αέρα, στέγαση, λέσχη. Περαιτέρω σελίδες WWW εδώ. Πρόσβαση: αερολιμένας του aeroclub Breclav, δρόμος από Breclav σε Ladna, μετά από 2 χιλιόμετρα στο αριστερό.
Πέταγμα στα μπαλόνια και τις πτήσεις επίσκεψης Πετώντας στα μπαλόνια και τις πτήσεις επίσκεψης - πτήσεις στο μπαλόνι, πέρα από την περιοχή Λεδνιγε, λεδνηθε- Valtice, τους λόφους Palava, τη Μοραβία και την Τσεχία, τσεχική Ballooning ομοσπονδία, παραγωγή των μπαλονιών. Πρόσβαση: οπουδήποτε στην Τσεχία, για τις επαφές χτυπήστε εδώ, παρακαλώ.
Κινηματογράφος Λεδνιγε Κινηματογράφος Λεδνιγε - ο κινηματογράφος είναι στο 1$ο πάτωμα της αίθουσας πόλεων, Λεδνιγε, των τετραγωνικών, τσεχικών και διεθνών ταινιών αιθουσών πόλεων, καλή επιλογή.
Σπίτι - επάνω

Υπηρεσίες
Hotel Galant Hotel Galant - το ευχάριστο ξενοδοχείο, πολύ κοντά σε Lednice Castle, 45 δωμάτια (τηλεόραση, δορυφόρος, ραδιόφωνο, Διαδίκτυο, minibar), 3 appartments, την 24/7 υπηρεσία, τη βιβλιοθήκη, το δωμάτιο του παιδιού και την παιδική χαρά, πάτωμα μη καπνιστών, γραφείο ανταλλαγής, χρηματοκιβώτιο ξενοδοχείων, αναμνηστικό, παρουσιάζει, WiFi Διαδίκτυο, αντιγραφή, πλύση και καθαρισμός των ενδυμάτων, των γύρων επίσκεψης, σταθμεύοντας (σύστημα φωτογραφικών μηχανών), του κρεβατιού του παιδιού κατόπιν αιτήσεως, κοινωνικών και σωματειακών ενεργειών, 2 αιθουσών συνεδρίων (150-200 άτομα, 80-100 άτομα), των αιθουσών, των τεχνικών υπηρεσιών εξοπλισμού (τηλεόραση, βίντεο, Διαδίκτυο, flipchart, υπερυψωμένος προβολέας, λινό, στοιχείο-προβολέας), μεταφράσεων και γραφείων, εστιατόριο, ΩηΦη Ηντερνετ, θοπυηνγ, ωασχηνγ ανδ θλεανηνγ οφ θλοτχες, σηγχτσεεηνγ τοuρς, παρκηνγ (θαμερα συστεμ), θχηλδ'ς ψεδ ον ρεquεστ, σοθηαλ ανδ θορπορατηβε αθτηονς, 2 θονγρεσς χαλλς (150-200 περσονς, 80-100 περσονς), σαλοονς, τεθχνηθαλ εquηπμεντ (τελεβησηον, βηδεο, Ηντερνετ, φληπθχαρτ, οβερχεαδ προιεθτορ, ληνεν, δατα-προιεθτορ), τρανσλατηον ανδ οφφηθε σερβηθες, ρεσταuραντ, θλασσηθαλ Θζεθχ φοοδς ανδ ηντερνατηοναλ κητθχεν, στυλησχ σαλοον, γρηλλ, οuτσηδε γαρδεν, ωηνε-βαuλτ, ωηνε-ταστηνγ, δuλθημερ μuσηθ, ρεθρεατηοναλ σωημμηνγ-ποολ, τεννης, βολλευψαλλ, σοθθερ-τεννης, θρηθκετ, ταψλε τεννης, ελεθτρονηθ δαρτς, ψηθυθλες. Πρόσβαση: από την πλευρά του μεγάλου χώρου στάθμευσης. Δείτε επίσης το ξενοδοχείο μου - φωτογραφίεσ.
Λίγα σύνορα Θ*Θαστλε Λίγα σύνορα Θ*Θαστλε - το ξενοδοχείο και το εστιατόριο στην ανακαινισμένη πανέμορφη κληρονομιά της ΟΥΝΕΣΚΟ, την συμπαθητικότερη στην περιοχή, απολαμβάνουν την ευγενή ζωή, το αρχιτεκτονικό κόσμημα ανάμεσα στη ζωηρόχρωμη φύση, τη μεγάλη λίμνη περιοχής στην ξηρά (η λίμνη Hlohovec), το χορτοτάπητα, τα μονοπάτια, τον αγαλματώδη, φωτισμό νύχτας, την αφετηρία διάφορων τρόπων τουριστών, το μοντέρνο ιστορικό περιβάλλον, την ηρεμία, την ευημερία, έξω από τη συνεδρίαση, την όμορφη θέα, το εστιατόριο (εύγευστη κουζίνα, διακεκριμένες άμπελοι), το καφέ, τα σαλόνια, το πεζούλι, την αίθουσα συμβάσεων, τη σάουνα, την ικανότητα, την ενοικίαση (ποδήλατα, αθλητικός εξοπλισμός), τον ηλεκτρονικό χώρο στάθμευσης, την barrierless πρόσβαση, τον κρασί-υπόγειο θάλαμο, τη μουσική ζωής, τους περιπάτους και τα ταξίδια στα περίχωρα, την οδήγηση πλατών αλόγου και τους γύρους λεωφορείων εβεραλ τοuρηστ ωαυς, στυλησχ χηστορηθαλ ενβηρονμεντ, θαλμ, ωελλ-ψεηνγ, οuτσηδε σηττηνγ, ψεαuτηφuλ βηεω, ρεσταuραντ (δεληθηοuς κητθχεν, δηστηνγuησχεδ βηνες), θοφφεε-ροομ, λοuνγες, τερραθε, θονβεντηον χαλλ, σαuνα, φητνεσς, ρεντηνγ (ψηκες, σπορτηνγ εquηπμεντ), ελεθτρονηθ παρκηνγ, ψαρρηερλεσς αθθεσς, ωηνε-βαuλτ, ληφε μuσηθ, ωαλκς ανδ τρηπς ηντο τχε σuρροuνδηνγς, χορσεψαθκ ρηδηνγ ανδ θοαθχ ρηδες, γενεραλλυ ηδεαλ φορ θuρατηβε σταυ, ρεστ ανδ ρεθονδητηονηνγ. Πρόσβαση: ο δρόμος από Λεδνιγε προς Valtice, μετά από τη στροφή 3 χλμ στο δικαίωμα σε Hlohovec, πηγαίνει μέσω του χωριού στο κάστρο.
Σύνταξη Onyx Σύνταξη Onyx - το επιβιβάζομαι-σπίτι και το εστιατόριο, το άνετο περιβάλλον, οι λιχουδιές Moravian και οι άμπελοι, κρασί-υπόγειος θάλαμος, dulcimer μουσική, εορτασμοί, εταιρικές ενέργειες, viny ίχνη με την ανανέωση δείχνουν. Πρόσβαση: δρόμος από Λεδνιγε σε Bulhary, 800 μ από το κέντρο Λεδνιγε.
Σύνταξη Hippoclub Lednice Σύνταξη Hippoclub Lednice - το μοντέρνο επιβιβάζομαι-σπίτι, εστιατόριο στο αγροτικό ύφος, τα τρόφιμα Moravian και το ποτό, ηρεμεί το φυσικό περιβάλλον, κατάλληλο επίσης για τις οικογένειες με τα παιδιά, έξω από το πρόχειρο φαγητό, τις πυρές προσκόπων, το ψήσιμο στη σχάρα, τους εορτασμούς, τους γάμους, τις εταιρικές και σχολικές ενέργειες, το degustation αμπέλων, τα βράδια χωρών, dulcimer τη μουσική, γύροι στην πλάτη αλόγου και στη μεταφορά, το δανεισμό των ποδηλάτων, τον αγροτουρισμό, τον ανακυκλώνω-τουρισμό, τον χηππο-τουρισμό, τα εταιρικά και σχολικά ταξίδια, γάμοι (πλήρεις υπηρεσίες, εγχώρια τοποθέτηση του προσωπικού συμπεριλαμβανομένου του τελωνείου και παραδόσεις, γλυκά, κέικ, gateaus, γαμήλια μεταφορά, γαμήλιο διαμέρισμα, που κατοικεί για τους φιλοξενουμένους), χαλάρωση, καρφί, αναμνηστικό. Πρόσβαση: δρόμος από Lednice σε Podivin, 300 μέτρα.
Σύνταξη Ιορδανία Σύνταξη Ιορδανία - οικογενειακό ξενοδοχείο, τακτοποιημένη τροφή ο πιό κοντά στο κάστρο, δωμάτια με το μπαλκόνι, διαμερίσματα, κήπος, σχάρα, οικογενειακός κρασί-υπόγειος θάλαμος, άμπελοι βαρελιών, που εγκαθιστά κάτω από την πέργκολα, μεγάλο κοινωνικό κρασί-κελάρι, ενοικίαση των ποδηλάτων, στάθμευση διαθέσιμη. Πρόσβαση: από το χώρο στάθμευσης των συμβουλίων κατ' ευθείαν και έπειτα στο αριστερό, από το μεγάλο χώρο στάθμευσης επάνω και έπειτα στο δικαίωμα.
Εστιατόριο Onyx Εστιατόριο Onyx - μοντέρνο εστιατόριο, άνετο περιβάλλον, επιλογή από 50 γεύματα, σούπα, κλασσική τσεχική κουζίνα, τρόφιμα Moravian, jiffy, σχάρα, ψάρια, τρόφιμα στην μπύρα και την άμπελο, παιδιού και διαιτητικό γεύμα, λογικό μέσο συντήρησης, σαλάτες, γλυκά, φλυτζάνια, μπύρα Gambrinus 10. και Pilsner Urquell 12, πρώτης τάξεως άμπελοι από την περιοχή (Valtice, Sedlec, Cejkovice), τον καφέ, τσάι, επιλογή των μη οινοπνευματούχων ποτών, των ελαφριών ποτών, των μεγάλων μερίδων τροφίμων, γρήγορα και της πρόθυμης συμμετοχής, εσωτερικό εστιατόριο, έξω από το πεζούλι, χορός-αίθουσα, λέσχη νύχτας, salesroom (διάσημο Βοημίας γυαλί, αναμνηστικό). Πρόσβαση: επάνω από το μεγάλο χώρο στάθμευσης.
Εστιατόριο Hippoclub Εστιατόριο Hippoclub - εστιατόριο στο αγροτικό ύφος, τα τρόφιμα Moravian και το ποτό, ηρεμούν το φυσικό περιβάλλον, κατάλληλο επίσης για τις οικογένειες με τα παιδιά, έξω από το πρόχειρο φαγητό, τις πυρές προσκόπων, το ψήσιμο στη σχάρα, τους εορτασμούς, τους γάμους, τις εταιρικές και σχολικές ενέργειες, το degustation αμπέλων, τα βράδια χωρών, dulcimer τη μουσική,. Πρόσβαση: δρόμος από Λεδνιγε σε Podivin, 300 μέτρα.
Πρώτο εστιατόριο αυτοεξυπηρετήσεων σε Λεδνιγε Πρώτο εστιατόριο αυτοεξυπηρετήσεων σε Λεδνιγε - ανανέωση κάστρων, refection κάτω από τα sunshades, τρόφιμα, μεσημεριανό γεύμα, jiffy, σχάρα, ψάρια, νόστιμες τηγανίτες πατατών, sweetshop, καφές, μη οινοπνευματούχα ποτά, αυτοεξυπηρέτηση μπύρας, συμπαθητικότερη άποψη του πάρκου και μιναρές. Πρόσβαση: το δικαστήριο πίσω από το κάστρο, πηγαίνει μέσω του αριστερού του κάστρου κατά μήκος του box οφφηθε, ή πηγαίνει γύρω από τον αριστερό του κάστρου.
Εστιατόριο και βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων 
του Castle Εστιατόριο και βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων του Castle - τοποθετείται στην οικοδόμηση του ξενοδοχείου του Castle, του εθνικού μνημείου άμεσα στο πάρκο κάστρων, του εξωτερικού κήπου με την άποψη στο κάστρο, του πρόσφατα αναδημιουργημένου, μοντέρνου περιβάλλοντος, της πολύ ευρείας επιλογής των θερμών τροφίμων και των φυτικών σαλατών, περισσότερα από 100 γεύματα, πολλές ειδικότητες του αρχιμάγειρα, αποδεκτές τιμές, κρασιά ανώτερης ποιότητας από την παραδοσιακή οικογενειακή αμπελουργία Hrabal - Velke Bilovice, θαυμάσια βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων φρούτων με τις γαρνιτούρες γιαουρτιού, τις δροσισμένες σαλάτες φρούτων, τον ιταλικό πάγο λόφων, το γνήσιο κροατικό πάγο έλξης, τα φλυτζάνια, τα κρύα και θερμά ποτά. Πρόσβαση: από το χώρο στάθμευσης concil στην είσοδο στην περιοχή κάστρων, από το μεγάλο χώρο στάθμευσης επάνω στην περιοχή κάστρων, στα σταυροδρόμια στο δικαίωμα, 50 μ. Βλέπουνε επίσης το εστιατόριο και τη βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων του Castle - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές και εστιατόριο και βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων του Castle - φωτογραφίεσ.
Εστιατόριο Townhall Εστιατόριο Townhall - εστιατόριο, 3 αίθουσες, σαλόνι καφέ, έξω από τη συνεδρίαση, την οικοδόμηση της πόλης αίθουσας, τη σύγχρονη αναδημιουργία, το νέο εσωτερικό, όμορφο περιβάλλον, την κλασσική κουζίνα τσέχικα και Moravian, jiffy, ψάρια, χορτοφάγα γεύματα, σαλάτες, φλυτζάνια, επιδόρπια, μπύρα, κρασιά, πνεύματα, μη οινοπνευματούχα ποτά, σκάκι, παιχνίδια. Πρόσβαση: από το μεγάλο χώρο στάθμευσης μέσω του δρόμου ή τον τρόπο στο τετράγωνο των συμβουλίων, από το τετράγωνο των συμβουλίων επάνω και στο δικαίωμα, 5 μ. Βλέπουνε επίσης το εστιατόριο Townhall - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές και εστιατόριο Townhall - φωτογραφίεσ.
Αίθουσα πιτσών στη βιβλιοθήκη Αίθουσα πιτσών στη βιβλιοθήκη - αποκλειστική αίθουσα πιτσών σε Lednice, 28 είδη πλούσιας και εύγευστης διακόσμησης πιτσών, κλασσική ιταλική πίτσα, πίτσα τυριών Moravian, γεμισμένη πίτσα Lednice στον τρόπο, μπύρα (pilsner Urquell, Gambrinus), κρασιά, πνεύματα, μη οινοπνευματούχα ποτά, εστιατόριο, τηλεόραση μεγάλος-οθόνης, εξωτερική συνεδρίαση κάτω από τα sunshades. Πρόσβαση: από το μεγάλο χώρο στάθμευσης μέσω του δρόμου ή τον τρόπο στο τετράγωνο των συμβουλίων, από το τετράγωνο των συμβουλίων επάνω και στο δικαίωμα, 30 μ. Βλέπουνε επίσης την αίθουσα πιτσών στη βιβλιοθήκη - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές και αίθουσα πιτσών στη βιβλιοθήκη - φωτογραφίεσ.
Avalon Valtice Εστιατόριο Avalon - κελτικό εστιατόριο, τσάι-δωμάτιο, έξω από τη συνεδρίαση, ευχάριστο περιβάλλον, ενδιαφέρουσες επιλογές, ευρεία επιλογή των εξωτικών τροφίμων, χορτοφάγα τρόφιμα, υγιής διατροφή, μικρή λίμνη, μίνι καταρράκτης, μουσική θελκτικοτήτων, θαυμάσια συμμετοχή, κέντρο της ανάπτυξης της προσωπικότητας. Πρόσβαση: Το Valtice, σωστή ανώτερη γωνία του τετραγώνου, 20 μ. Βλέπει επίσης το εστιατόριο Avalon - ανοίγοντας χρόνοι και τιμέσ.
Valticka rychta Valticka rychta - το διάσημο εστιατόριο στην ιστορική πόλη Valtice, άριστη κουζίνα, παραδοσιακά παλαιός-τσεχικά τρόφιμα, μπύρα Budejovice Budvar, καλύτερα κρασιά της νότιας Μοραβία, 48 θέσεις στο εστιατόριο, 70 θέσεις το καλοκαίρι καλλιεργεί, τροφοδοτώντας με την πλήρη υπηρεσία, τα συμπόσια, rauts, το ιωβηλαίο και τις εταιρικές ενέργειες, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν στο Castle Valtice και στα μοντέρνα κρασί-κελάρια (αίθουσα των κρασιών της Τσεχίας, κρασί-κελάρι οχυρώσεων, κρασί-κελάρι των ιπποτών του κρασιού...), κρασί-δοκιμάζοντας, dulcimer μουσική στις παραδοσιακές περιβολές Moravian. Πρόσβαση: Valtice, Mikulovska οδός, 50 μ από το τετράγωνο. Δείτε επίσης Valticka rychta - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές και Valticka rychta - φωτογραφίεσ.
Κρασί-υπόγειος θάλαμος Ιορδανία Κρασί-υπόγειος θάλαμος Ιορδανία - ο κλασσικός οικογενειακός κρασί-υπόγειος θάλαμος, περιφερειακός μύθος αμπέλων, ο κύριος Vinter Jordan, κάνει την άμπελο εδώ για 47 έτη, το παρωνύμιό του είναι "Vinter Palivec" λόγω της εύθυμης γλώσσας του και σύμφωνα με τον ξενοδόχο από το καλά γνωστό βιβλίο Svejk, ο αμπελώνας, εκλεκτικός, παραγωγή χεριών της αμπέλου, κανένα αυτόματο, καμία χημεία, καμία ελεγχόμενη ζύμωση, μόνο υψηλής ποιότητας άμπελοι (που μαρκάρονται τις αμπέλους, πρόσφατη συλλογή, επιλογή από τα σταφύλια, άμπελοι αρχείων), εκθέτει και το degustation μέσα στο κελάρι είναι δωρεάν, όμορφη συνεδρίαση κάτω από την πέργκολα, παραδοσιακά λαϊκά τραγούδια, χης νηθκναμε ης "Βηντερ Παληβεθ" ψεθαuσε οφ χης ιοβηαλ λανγuαγε ανδ αθθορδηνγ το τχε ηννκεεπερ φρομ τχε ωελλ κνοων ψοοκ Σβεικ, οων βηνευαρδ, σελεθτηβε ηνγατχερηνγ, χανδ μακηνγ οφ βηνε, νο αuτοματα, νο θχεμηστρυ, νο θοντρολλεδ φερμεντατηον, ονλυ χηγχ quαλητυ βηνες (ψρανδεδ βηνες, λατε θολλεθτηον, θχοηθε φρομ γραπες, αρθχηβε βηνες), εξποσε ανδ δεγuστατηον ηνσηδε τχε θελλαρ ης φρεε οφ θχαργε, ψεαuτηφuλ σηττηνγ ψελοω περγολα, τραδητηοναλ φολκ σονγς, ην χοuσε ης αλσο ψηγ ωηνε-βαuλτ φορ 50 πεοπλε, φαμηλυ, γροuπ, θομπανυ ανδ ασσοθηατεδ αθτηονς, ψηγ θελλαρ ωας δηγγεδ ανδ χτισμένος με το χέρι από τον κ. Jordan Junior στο χρόνο ρεκόρ με την είσοδο μέσα σε το τσεχικό βιβλίο Γuηννεσς, εύγευστο θειαφίστε και άμπελος κάτω από τις θαυμάσιες τιμές, από 40 CZK για ένα λίτρο. Πρόσβαση: πέρα από την περιοχή κάστρων, από το δημοτικό χώρο στάθμευσης κατ' ευθείαν και στο αριστερό, από το μεγάλο χώρο στάθμευσης επάνω και στο δικαίωμα.
Αμπελος-καταστήματα Αμπελος-καταστήματα - η μεγάλη επιλογή Moravian των αμπέλων, άμπελος-καταστήματα, κρασί-υπόγειοι θάλαμοι, εκθέσεις αμπέλων, δοκιμή, πώληση, συσκευασία δώρων, κλασσικό κρασί-κελάρι οχυρώσεων, μεσημεριανό γεύμα με την άμπελο, απόγευμα τροφοδοτεί, εξισώνοντας με τη μουσική dulcimer, εκθέσεις, εκπαίδευση των sommeliers, ανταγωνισμοί, παραμονές με την άμπελο. Πρόσβαση: Λεδνιγε - αριστερός του κάστρου ή της εισόδου από το δρόμο σε Podivin, Valtice - αμπελουργικό σπίτι στην κύρια τετραγωνική ή εσωτερική περιοχή κάστρων.
Κρασί-κατάστημα Valtice Bilkovic Ivan - Κρασί-κατάστημα Valtice - επιβιβάζομαι-σπίτι, κρασί-κατάστημα, ενδιαφέρων κρασί-υπόγειος θάλαμος, 5 δωμάτια διπλός-κρεβατιών με τη δυνατότητα του πρόσθετου κρεβατιού, πρόγευμα, οικογενειακή vinter εταιρία, παραγωγή, πώληση και διάδοση των κρασιών, ποιοτικά μαρκαρισμένα κρασιά από Valtice - κεφάλαιο του κρασιού, μη παραδοσιακά μεγάλα κεραμικά σκάφη για το κρασί, την ευχάριστη τοποθέτηση, το ήρεμο περιβάλλον, τις συνεδριάσεις των οικογενειών και τους φίλους, ανανέωση, κοινωνικές ενέργειες. Πρόσβαση: Valtice - οδός Josefska, σημαντικός δρόμος Valtice - Breclav, κοντά στο σταθμό βενζίνης ή από το κέντρο Valtice μέσω της κατεύθυνσης Breclav σημαντικών δρόμων, μετά από 200 μέτρα στροφής στο δικαίωμα, έπειτα 500 μέτρα Breclav - κρασί-κατάστημα κοντά στη νέα εκκλησία. Δείτε επίσης το κρασί-κατάστημα Valtice - φωτογραφίεσ.
Αμπελος Valtice Αμπελος Valtice - άμπελοι από το capitol της αμπέλου, της οικογενειακής επιχείρησης (Soare sekt, Α.Ε.), της δεύτερης μεγαλύτερης viny ομάδας στην Τσεχία, πλήρης κατάταξη των αμπέλων, τσέχικα, Moravian και ξένες άμπελοι, σιωπηλές άμπελοι (άσπρες και κόκκινες άμπελοι), λαμπιρίζοντας άμπελοι, βερμούτ, πολλά εμπορικά σήματα της αμπέλου (Soare sekt, Μοραβία Regni, Freixenet, Dorato, Mucha, Vineria, Garrone, Sklepmistr, Napoleon, Rossijskoe Igristoe, φορά Marquez - tinto, Ρήνος κυρία Liebfraumilch, χρυσός Μοζέλλα, Riezlink μπλε, Zeller Schwarze Katz, βουνό ελαφιών, δοχείο 50 shiraz 1999, δοχείο 65 chardonnay 2000), μη οινοπνευματούχα αφρώδη ποτά, μη οινοπνευματούχος αφρώδης ηγν βηνες, σηλεντ βηνες (ωχητε ανδ ρεδ βηνες), σπαρκληνγ βηνες, βερμοuτχς, μανυ ψρανδς οφ βηνε (Σοαρε Σεκτ, Μοραβηα Ρεγνη, Φρεηξενετ, Δορατο, Μuθχα, Βηνερηα, Γαρρονε, Σκλεπμηστρ, Ναπολεον, Ροσσηισκοε Ηγρηστοε, Δον Μαρquεζ - τηντο, Ρχηνε Λαδυ Ληεψφραuμηλθχ, Μοσελ Γολδ, Ρηεζληνκ Ψλuε, Ζελλερ Σθχωαρζε Κατζ, Δεερ Μοuνταην, Ψην 50 Σχηραζ 1999, Ψην 65 Θχαρδονναυ 2000), νον-αλθοχοληθ φηζζυ δρηνκς, νον-αλθοχοληθ φηζζυ δρηνκς φορ θχηλδρεν (Φαστ Στοππερς - Ροψψυ Ψuψψλε), τεξτς αψοuτ βηνε (χηστορυ, χοω ης βηνε προδuθεδ, ωχηθχ βηνε το δρηνκ, ωχεν ανδ χοω το δρηνκ βηνε). Πρόσβαση: από Λεδνιγε από το δρόμο σε Valtice, 8 χλμ.
Αμπελοι Sedlec Αμπελοι Sedlec - οι άμπελοί μας εξυπηρετήθηκαν στη βασίλισσα Elizabeth ΙΙ, διάσημες εύγευστες ηλιόλουστες άμπελοι, που καλλιεργήθηκαν από τον ήλιο, τον οποίο τα στηρίγματα οι ίδιοι επάνω στους λόφους Palava και απεικονίζουν από την επιφάνεια της λίμνης Nesyt, οι άμπελοι είναι ποικίλες χαρακτηριστικές, ελαφριές, ξηρές, φρέσκες, flavory σαφείς, αρίστης ποιότητας άμπελοι και άμπελοι με τις ιδιότητες (επιλογή από τα σταφύλια, επιλογή από τα μούρα, άμπελος πάγου, άμπελος αχύρου), άμπελος για αυτό το βράδυ, για αύριο βράδυ και για τις εορταστικές περιπτώσεις, τη δοκιμή, το refection, τις ενέργειες και την πώληση μέσα στην περιοχή του γεωργικού συνεταιρισμού Sedlec στην ξηρά της λίμνης Nesyt (άδυτο πουλιών), συμπαθητική άποψη, λουλούδια, χλόη, του παιδιού ορυ θλεαρ, χηγχ-γραδε βηνες ανδ βηνες ωητχ αττρηψuτε (θχοηθε φρομ γραπες, θχοηθε φρομ ψερρηες, ηθε βηνε, στραω βηνε), βηνε φορ τχης εβενηνγ, φορ τομορροω εβενηνγ ανδ φορ φεστηβε οθθασηονς, ταστηνγ, ρεφεθτηον, αθτηονς ανδ σελληνγ ωητχην τχε αρεα οφ τχε Σεδλεθ Αγρηθuλτuραλ Θοοπερατηβε ασχορε τχε Νεσυτ Πονδ (ψηρδ σανθτuαρυ), νηθε βηεω, φλοωερς, γρασς, θχηλδ'ς πλαυγροuνδ (σανδς, σωηνγ, σληπ, ταθκλεδ σταηρ, ωοοδεν φοοτ ψρηδγε), ωηνε-βαuλτ (δεγuστατηον, δηννερ, δuλθημερ μuσηθ), στορηες αψοuτ βηνε, θελλαρμαν, βηντερ, ο εμπειρογνώμονας, folklorist και ο viny ποιητής, ο κ. Ctirad Kralik, μιλούν και συζητούν. Πρόσβαση: ο δρόμος από Λεδνιγε ή Valtice σε Mikulov, στροφή σε Sedlec, συνεχίζεται περαιτέρω στη λίμνη Nesyt.
Αμπελοι Cejkovice Αμπελοι Cejkovice - οι άμπελοι των ιπποτών ναών, που ιδρύθηκαν 1246 Μ.Χ., μυστήρια διαταγή των ιπποτών ναών προήλθαν σε Cejkovic από τη Γαλλία και καθιερώνουν εδώ την κοσμοϊστορική viny παράδοση, που κληρονομεί από τη γενεά στη γενεά, την παραδοσιακές παραγωγή και τη γήρανση της αμπέλου από την τοπική viny περιοχή, γιγαντιαίοι ιστορικοί κρασί-υπόγειοι θάλαμοι, παρουσιάζουν, degustation, πώληση, άμπελοι για τους εραστές αμπέλων, διάσημες κόκκινες άμπελοι του γαλλικού τύπου, μαρκαρισμένες υψηλή ποιότητα άσπρες άμπελοι, ειδικές άμπελοι με την πρόσθετη ποιότητα (επιθετικές, barrique, παγωμένες και αχυρένιες άμπελοι αρχείων). Πρόσβαση: από Λεδνιγε στο δρόμο σε Podivin, περαιτέρω πέρα από Velke Bilovice σε Cejkovice.
Χώρος καταθέσεων και στολή Χώρος καταθέσεων και στολή - ο χώρος καταθέσεων αποσκευών και ποδηλάτων, νοικιάζοντας, προσεγμένος χώρος στάθμευσης ποδηλάτων των προσωπικών αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών, δεν σύρει τις αποσκευές σας μέσω του κάστρου και το πάρκο, να φύγουν εκτός από το ποδήλατό σας με μας (χωρίς ανησυχίες, ότι κάποιος θα το κλέψει σε κάποια δημόσια θέση), να απολαύσει τα ταξίδια ποδηλάτων στα όμορφα περίχωρα Λεδνιγε, εσείς μπορεί να σταθμεύσει εδώ ακόμη και αυτό είναι πλήρες αλλού. Πρόσβαση: από το τετράγωνο των συμβουλίων που αφήνεται και επάνω προς Breclav, 50 μ.
Σπίτι - επάνω

'νοίγοντας χρόνοι και τιμές
Οι διακοπές καθορίζονται από το ημερολόγιο της Τσεχίας.
CZK = τσεχική κορώνα, το νόμισμα της Τσεχίας.
Συναλλαγματικές ισοτιμίες: 1 Ευρώ = 30 CZK, 1 δολλάριο ΗΠ' = 25 CZK.

Θ*Θαστλε
Οκτώβριος 'πριλίου,: Σαββατοκύριακα και διακοπές, 9:00-16:00.
Μάιος - 'ύγουστος: κάθε ημέρα, όχι "ευτέρα, 9:00-18:00.
Σεπτέμβριος: κάθε ημέρα, όχι "ευτέρα, 9:00-17:00.
Χρήματα εισόδων, 1. κύκλος: πλήρη 80 CZK μειωμένος 40 CZK άτομο με ειδικές ανάγκες 20 CZK.
Χρήματα εισόδων, κύκλος 2.: πλήρη 100 CZK μειωμένος 50 CZK άτομο με ειδικές ανάγκες 25 CZK.
Χρήματα εισόδων, κύκλος 3.: πλήρη 100 CZK μειωμένος 50 CZK άτομο με ειδικές ανάγκες 25 CZK.

Θερμοκήπιο
Φεβρουάριος - 'πρίλιος: Σαββατοκύριακα και διακοπές, 9:00-15:30.
Μάιος - Σεπτέμβριος: κάθε ημέρα, όχι "ευτέρα, 9:00-18:00.
Οκτώβριος - "εκέμβριος: Σαββατοκύριακα και διακοπές, 9:00-15:30.
Χρήματα εισόδων: πλήρη 50 CZK μειωμένος 20 CZK.

Κήπος
Ετήσια: κάθε ημέρα, 6:00 - 22:00.
Η είσοδος είναι δωρεάν.

Πάρκο
Ετήσια: κάθε ημέρα, 6:00 - 22:00.
Η είσοδος είναι δωρεάν.

Θ*Θαστλε Valtice - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές
Οκτώβριος Απριλίου,: Σαββατοκύριακα και διακοπές, 9,00 - 16,00
Μάιος - Αύγουστος: κάθε ημέρα εκτός από τη Δευτέρα, 9,00 - 18,00
Σεπτέμβριος: κάθε ημέρα, όχι Δευτέρα, 9,00 - 17,00
Απρίλιος και Σαββατοκύριακα και διακοπές Οκτωβρίου μόνο, πέρα από τις ομάδες εβδομάδας που εδρεύουν σε παραγγελία.
Το Castle είναι κλειστό τη Δευτέρα.
Το Visitation είναι δυνατό επίσης τη Δευτέρα για την πρόσθετη δαπάνη 100 %.
Μήκος του visitation: cca 50 λεπτά.
Μεσημβρία μικρή διακοπή: 12:00 - 13,00.
Τελευταίες ενάρξεις visitation 1 ώρα πριν από το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής.
Είναι δυνατό να συζητηθεί το visitation τηλεφωνικώς ολοκληρώνει επίσης από το άνοιγμα των χρόνων.
Χρήματα εισόδων: πλήρη 70 CZK μειωμένος (σπουδαστές, συνταξιούχοι) 50 CZK άτομο με ειδικές ανάγκες 20 CZK παιδιά μέχρι 6 έτη 20 CZK.
Πρόσθετη δαπάνη:
- για τη μετάφραση σε ξένη γλώσσα 100%
- για το visitation έξω από τους ανοίγοντας χρόνους 100%
- για το visitation έξω από την εποχή 200%

Μιναρές - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές
Οκτώβριος Απριλίου,: Σαββατοκύριακα και διακοπές, 10:0015:30.
Μάιος - Σεπτέμβριος: κάθε ημέρα, όχι Δευτέρα, 10:0017:30.
Χρήματα εισόδων: πλήρη 20 CZK μειωμένος 10 CZK.

Janohrad - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές
Οκτώβριος Απριλίου,: Σαββατοκύριακα και διακοπές, 9:0016:15.
Μάιος - Σεπτέμβριος: κάθε ημέρα, όχι Δευτέρα, 9:0016:15.
Χρήματα εισόδων: ενήλικοι 30 CZK σπουδαστές, συνταξιούχοι 15 CZK παιδιά (6-15 έτη) 5 CZK.

Ραντεβού - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές
Οκτώβριος Απριλίου,: Σαββατοκύριακα και διακοπές, 9,00 - 16,00.
Μάιος, Ιούνιος: κάθε ημέρα, όχι Δευτέρα, 9,00 - 17,00.
Αύγουστος Ιουλίου,: κάθε ημέρα, όχι Δευτέρα, 9,00 - 18,00.
Σεπτέμβριος: κάθε ημέρα, όχι Δευτέρα, 9,00 - 17,00.
Το μνημείο είναι κλειστό τη Δευτέρα.
Μήκος του visitation: cca 30 λεπτά.
Μεσημβρία μικρή διακοπή: 12:00 - 13,00.
Τελευταίες ενάρξεις visitation 45 λεπτά πριν από το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής.
Χρήματα εισόδων: πλήρη 30 CZK μειωμένος (σπουδαστές, συνταξιούχοι) 20 CZK άτομο με ειδικές ανάγκες 5 CZK παιδιά μέχρι 6 έτη 5 CZK.
Μετάφραση σε ξένη γλώσσα για την πρόσθετη δαπάνη 100 %.

Κιονοστοιχία - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές
Μάιος, Ιούνιος: κάθε ημέρα, όχι Δευτέρα, 9,00 - 17,00.
Αύγουστος Ιουλίου,: κάθε ημέρα, όχι Δευτέρα, 9,00 - 18,00.
Σεπτέμβριος: κάθε ημέρα, όχι Δευτέρα, 9,00 - 17,00.
Οκτώβριος: κάθε ημέρα, όχι Δευτέρα, 9,00 - 16,00.
Το μνημείο είναι κλειστό τη Δευτέρα.
Μεσημβρία μικρή διακοπή: 12:00 - 13,00.
Τελευταίες ενάρξεις visitation 30 λεπτά πριν από το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής.
Χρήματα εισόδων: πλήρη 20 CZK μειώσεις (σπουδαστές, συνταξιούχοι) 10 CZK.
Πληροφορίες: τηλέφωνο (+ 420) 519 352 423.

Ενυδρείο Μαλάουι
'πρίλιος - Οκτώβριος: κάθε ημέρα, 09:00-17:00.
Νοέμβριος - Μάρτιος: Σαββατοκύριακα και διακοπές, 12:00-16:00.
Χρήματα εισόδων: ενήλικοι 40 CZK παιδιά, σπουδαστές, συνταξιούχοι 20 CZK οικογένεια 110 CZK.

Πουλιά του θηράματος Zayferus
Παρακαλώ, πηγαίνετε γύρω από το θερμοκήπιο, έπειτα στο δικαίωμα, 200 μ.
Ιούλιος - 'ύγουστος: κάθε ημέρα, όχι "ευτέρα, η έκθεση των πουλιών του θηράματος 9:00 - 18:00, πτήση στις 11:30, 14:15, 16:30 (διαρκεί την ώρα 1,5).
Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος: Το Σάββατο και η Κυριακή, πτήση στις 12:00, 15:00 (διαρκεί την ώρα 1,5).
Η τιμή της πτήσης παρουσιάζει: 50 CZK.

Πουλιά του θηράματος Seiferos
Παρακαλώ, πηγαίνετε κάτω από το μεγάλο χώρο στάθμευσης.
'ύγουστος Ιουλίου,: κάθε ημέρα, όχι "ευτέρα, η έκθεση των πουλιών του θηράματος 9:00 - 18:00, πτήση στις 11:00, 14:00, 16:30 (ώρα συνέχειας 1,5).
Η τιμή της πτήσης παρουσιάζει: εθελοντικός.

Λεωφορεία αλόγων
"ύροι στο πάρκο, στρόβιλος, μιναρές, Janohrad.
Ιούνιος - Σεπτέμβριος: κάθε ημέρα, όχι "ευτέρα, 09:00-18:00.
Μάιος 'πριλίου, Οκτώβριος: Σαββατοκύριακα και διακοπές, 09:00-17:00.
'πό αυτούς τους όρους, ο γύρος μπορεί να τακτοποιηθεί εκ των προτέρων.
Τιμές:
Στρόβιλος - μιναρές (ένας τρόπος), μιναρές - στρόβιλος (ένας τρόπος):
ενήλικοι 60 CZK, παιδιά (μέχρι 12 έτη) 30 CZK, παιδιά (μέχρι 3 έτη) δωρεάν.
Ο γύρος σε Janohrad, παρακαλώ, τακτοποιεί εκ των προτέρων.
Στρόβιλος - Janohrad (ένας τρόπος), Janohrad - στρόβιλος (ένας τρόπος):
ενήλικοι 100 CZK, παιδιά (μέχρι 12 έτη) 50 CZK, παιδιά (μέχρι 3 έτη) δωρεάν.
Η μίσθωση του λεωφορείου (ομάδες, εορτασμοί, γάμοι, εταιρικές ενέργειες...), ικανότητα του λεωφορείου είναι 15 άτομα: 2000 CZK για μια ώρα.
Είναι δυνατό να νοικιαστούν μέχρι 3 λεωφορεία, η συνολική ικανότητα είναι 3 X 15 = 45 άτομα.
Είναι δυνατό να ληφθεί το σκυλί ή το λεωφορείο μωρών στη μεταφορά αλόγων.

'λογα - Hippoclub
"ύροι στη σέλα αλόγων.
Ετήσια: κάθε ημέρα, 9:00-17:00.
Τιμές:
"ύροι στη φύση: 300 CZK για μια ώρα.
'ασική κατάρτιση οδήγησης στην περιοχή: 300 CZK για 45 λεπτά.
"ύροι για τα παιδιά στα πόνι: 80 CZK για 15 λεπτά 250 CZK για 45 λεπτά.
Ένα στρογγυλό του γύρου για τα παιδιά: 15 CZK.
Οι γονείς (ενήλικοι) μπορούν να νοικιάσουν τα πόνι για τα παιδιά τους και να τα φέρουν στη φύση, τιμή για ένα πόνι: 300 CZK για μια ώρα.

Σκάφη
Ναυσιπλοϊ'α στη μηχανή σκάφη με το πλήρωμα, στον ποταμό Thaya.
Στάσεις (προσγειωμένος θέσεις): Στρόβιλος, μιναρές, Janohrad.
Μάιος - Σεπτέμβριος: κάθε ημέρα, όχι "ευτέρα, 10:00-17:00, κάθε 20 λεπτά.
Το μήκος του ταξιδιού είναι 2 χλμ, ο χρόνος του ταξιδιού είναι 25 λεπτά (σε μια κατεύθυνση).
Τιμές:
Ενήλικοι: 60 CZK παιδιά μέχρι 12 έτη: 30 CZK παιδιά μέχρι 3 έτη: δωρεάν άτομο με ειδικές ανάγκες: 30 CZK.

Karts GoKart
Ενοικίαση των karts και kart's των φυλών.
Μάιος - ώρα Οκτωβρίου, "ευτέρας 17-22, Τρίτη-Παρασκευής 15-22, Σαββάτου και της Κυριακής 10-22.
Τιμή: 1 άτομο 125 CZK για 15 λεπτά του γύρου.
Η τιμή καλύπτει την οργάνωση της φυλής για διάφορους αναβάτες και τη λίστα αποτελέσματος.

'γρόκτημα Ladna
Ετήσια, βασισμένος στην προκαταρκτική ρύθμιση ή τη διαταγή.
Τιμές:
"ύρος αλόγων στο τοπίο, ένα άτομο 500 CZK για μια ώρα.
"ύρος με τις μεταφορές αγροτών ή με τις δυτικές μεταφορές, ένα άτομο 500 CZK για μια ώρα.
Το ιπποτικός κονταροχτύπημα, το ροντέο, η κίνηση του συμπεριλαμβάνοντος πιθανού περάσματος βοοειδών του ποταμού, ο γύρος αλόγων ή ο γύρος λεωφορείων έξω, με να περάσουν τη νύχτα ευρύς- κατωτέρω το καπέλο, συμπεριλαμβάνουσα πυρά προσκόπων: συζητημένη τιμή.

Greyhound αγώνας
Την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, οι χρόνοι ένας στο μήνα, βλέπουνε τον κατάλογο ενεργειών.
Να συναγωνιστεί πραγματοποιείται συνήθως την Κυριακή, μισή ημέρα ή όλη την ημέρα.
Πράγματι, μπορείτε να επισκεφτείτε μόνο ένα μέρος του αγώνα, ή μπορείτε να έρθετε μόνο για μια στιγμή.
Τιμές:
Ενήλικοι: 50 CZK, παιδιά μέχρι 15 έτη: 25 CZK, παιδιά μέχρι 6 έτη: δωρεάν, συνταξιούχοι και άτομο με ειδικές ανάγκες: 25 CZK.

Πτήσεις αεροπορίας και επίσκεψης
Aeroclub Breclav.
Ετήσια, σύμφωνα με την προκαταρκτική ρύθμιση ή τη διαταγή.
Τιμή:
Στο πρόσωπο, πτήση 15 λεπτά, 300 CZK.
Στο πρόσωπο, πτήση μια ώρα, 2400 - 4800 CZK.

Πέταγμα στα μπαλόνια και τις πτήσεις επίσκεψης
Aviatik Servis.
Ετήσια, σύμφωνα με την προκαταρκτική ρύθμιση ή τη διαταγή.
Η θέση, η ημερομηνία, ο χρόνος και η διαδρομή της πτήσης είναι διαπραγματεύσιμοι.
Τιμή: περίπου 5000 CZK για ένα άτομο ανά πτήση (καταρχήν 1 ώρα).

Κινηματογράφος Λεδνιγε
Ετήσια, οι προβολές είναι τις Τετάρτες, στις 5 μ.μ. και 8 μ.μ.
Χρήματα εισόδων: 45 - 49 CZK για μια προβολή, σύμφωνα με την ταινία.

Επιβιβάζομαι-σπίτι Onyx
Ετήσια, κάθε ημέρα.
Τιμή: 1 άτομο, 390 CZK για τη νύχτα.

Σύνταξη Hippoclub Lednice
Ετήσια, κάθε ημέρα.
Τιμή: 1 άτομο, 380 CZK για τη νύχτα, συμπεριλαμβάνον πρόγευμα.

Επιβιβάζομαι-σπίτι Ιορδανία
Ετήσια, κάθε ημέρα.
Τιμή: 1 άτομο, 400 CZK για τη νύχτα.

Λίγα σύνορα Θ*Θαστλε, ξενοδοχείο και εστιατόριο
Ετήσια, κάθε ημέρα.
Τιμή: 1 άτομο, 800 CZK για τη νύχτα.

Hotel Galant
Υπηρεσία: ετήσια, κάθε ημέρα.
Δωμάτια
Δίκλινο δωμάτιο: 2590 CZK.
Ένα άτομο στο δίκλινο δωμάτιο: 2490 CZK.
Διαμέρισμα: 3890 CZK.
Πρόσθετο κρεβάτι: 690 CZK.
Παιδί μέχρι 12 έτη στο πρόσθετο κρεβάτι: δωρεάν.
Φ.Π.Α τιμών unclude, πρόγευμα και φόρος τουριστών.
Αίθουσες και σαλόνια Congres
Αίθουσα I. 150 Congres πρόσωπα - σχολική ρύθμιση, 2100 άτομα - ρύθμιση θεάτρων): 8500 CZK/ime'ra, 2000 CZK/w'ra.
Αίθουσα II. 80 Congres πρόσωπα - σχολική ρύθμιση, 100 άτομα - ρύθμιση θεάτρων): 8000 CZK/ime'ra, 2000 CZK/w'ra.
Σαλόνι 209.20 πρόσωπα): 2500 CZK/ime'ra, 500 CZK/w'ra.
Σαλόνι Ι (8 - 10 άτομα): 1500 CZK/ime'ra, 300 CZK/w'ra.
Εξοπλισμός
Οι συμβατικές τιμές, τιμές δεν περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α.
TV, βίντεο, flipchart, πίσω προβολέας, οθόνη/ημέρα: 1000 CZK.
Dataprojector/ime'ra: 3000 CZK.
Ήχος/ημέρα: 3000 CZK.
Μικρόφωνο/ημέρα: 400 CZK.
Αντιγραφή/σελίδα: 3 CZK.
Τηλέφωνο, fax/$l*impuls: 8 CZK.
Δημόσιο Διαδίκτυο/ώρα: 60 CZK.
Ταχύτητα Διαδίκτυο στο δωμάτιο: δωρεάν.
Μεγάλο WI-*FI Διαδίκτυο σε όλο το ξενοδοχείο: δωρεάν.
Αλλος εξοπλισμός, που ερμηνεύει τις υπηρεσίες, υπηρεσίες γραφείων: όπως απαιτείται.

Εστιατόριο Onyx
Ετήσια, κάθε ημέρα, όχι "ευτέρα.
Τιμές:
Σούπα: 20 CZK.
Κύρια σειρά μαθημάτων (επιλογή από περίπου 50 τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένου του παιδιού και των διαιτητικών τροφίμων): 60 - 100 CZK.
Ειδικότητες, jiffies: 100 - 150 CZK.
Τρυπημένη μπύρα Gambrinus 10°, 0,5 λίτρο: 18 CZK.
Τρυπημένη μπύρα Pilsner Urquell 12°, 0,5 λίτρο: 25 CZK.

Εστιατόριο Hippoclub Lednice
Ιούνιος - Σεπτέμβριος: κάθε ημέρα, όχι "ευτέρα, 10:00 - 22:00.
Μάιος, Οκτώβριος: Σαββατοκύριακα και διακοπές, 10:00 - 22:00.

Πρώτο εστιατόριο αυτοεξυπηρετήσεων σε Λεδνιγε
Ιούνιος - Σεπτέμβριος: κάθε ημέρα, όχι "ευτέρα, 10:00 - 18:00.
Μάιος, Οκτώβριος: Σαββατοκύριακα και διακοπές, 10:00 - 18:00.
Τιμές:
Langos (ειδικότητα Moravian): 20 CZK.
Jiffies (που ψήνεται στη σχάρα και που τηγανίζεται τρόφιμα με τα τσιπ ή τις τηγανίτες πατατών): 80 CZK.
Τρυπημένη μπύρα Budweiser Budvar, 0,5 λίτρο, 18 CZK.

Εστιατόριο σε χρυσό Peacock - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές
Ανοιξε κάθε ημέρα 10:00 - 24:00.

Εστιατόριο και βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων του Castle - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές
Juni - Σεπτέμβριος: εστιατόριο 10:00-22:00, βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων 10:00-19:00
Μάιος Απριλίου,: εστιατόριο 10:00-20:00, βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων 10:00-18:00
Νοέμβριος Οκτωβρίου,: εστιατόριο 10:00-20:00

Εστιατόριο Townhall - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές
Ανοιγμένος το χρόνο.
Δευτέρα - Πέμπτη: 9:00-22:00
Παρασκευή - Σάββατο: 9:00-23:00
Η Κυριακή: 9:00-21:00

Αίθουσα πιτσών στη βιβλιοθήκη - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές
Ανοιγμένος το χρόνο.
Δευτέρα - Πέμπτη: 10:00-23:00
Παρασκευή - Σάββατο: 10:00-01:00
Η Κυριακή: 10:00-24:00

Εστιατόριο Avalon - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές
Ανοιξε κάθε ημέρα 11:00 - 23:00.
Οι επιλογές στο διαδίκτυο προετοιμάζονται.

Valticka rychta - ανοίγοντας χρόνοι και τιμές
Ανοιγμένος: Δευτέρα - Πέμπτη: 11:00-22:00, Παρασκευή και Σάββατο: 11:00-23:00, η Κυριακή: 11:00-21:00.
Τιμές: κάρτα επιλογών, κατάλογος ποτών, κατάλογος κρασιού.

Κρασί-υπόγειος θάλαμος Ιορδανία
Ετήσια, κάθε ημέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ ή τη νύχτα (τελικά μέχρι το πρωί, εφ' όσον έχετε την όρεξη για την άμπελο).
Τιμή (κατά να πωλήσει επί τόπου):
Θειαφίστε: 2 decilitres - 10 CZK, 1 λίτρο - 40 CZK.
Ποιοτικές μαρκαρισμένες άμπελοι: 60 CZK για το λίτρο.
'μπελοι με τις ιδιότητες (πρόσφατη συλλογή, επιλογή από τα σταφύλια): 70 CZK για το λίτρο.
'μπελοι αρχείων: 70 CZK για το λίτρο.
Ειδική ρωσική άμπελος "Elbrus" (είμαστε η μόνη επιχείρηση στην Τσεχία, η οποία αυξάνεται, κάνει και πωλεί αυτήν την άμπελο): 100 CZK για το λίτρο.

'μπελος-καταστήματα
Λεδνιγε: άμπελος-καταστήματα στο κάστρο.
Valtice: 'μπελουργικό σπίτι στο κύριο τετράγωνο, άμπελος-καταστήματα στο κάστρο.
Ιούνιος - Σεπτέμβριος: κάθε ημέρα, όχι "ευτέρα, 9:00-18:00.
Μάιος, Οκτώβριος: Σαββατοκύριακα και διακοπές, 9:00-18:00.
Τιμές:
Ποιοτικές μαρκαρισμένες άμπελοι: 90 CZK για 0,75 λίτρο.
'μπελοι με τις ιδιότητες (γραφείο, πρόσφατη συλλογή, επιλογή από τα σταφύλια, επιλογή από τα μούρα): 130 - 160 CZK για 0,75 λίτρο.
Ειδικές άμπελοι (παγωμένος, αχυρένιος): 150 - 200 CZK για 0,75 λίτρο.
Ειδική προσφορά: πρώτης τάξεως άμπελοι από το σχολείο Valtice αμπέλων, που προετοιμάζονται από τους σπουδαστές κάτω από την καθοδήγηση των πρώτης τάξεως εμπειρογνωμόνων (πρόσφατη συλλογή, επιλογή από τα σταφύλια): 100 CZK για 0,75 λίτρο.

Κρασί-υπόγειος θάλαμος Valtice οχυρώσεων
"ια τα πρόσωπα, τις ομάδες, τους γύρους, τις επιχειρήσεις και τις οργανώσεις - όλο το έτος μέχρι τέλους, μετά από την προηγούμενη ρύθμιση.
Τιμές:
Με τη συμφωνία, σύμφωνα με την έκταση των υπηρεσιών (degustation, μεσημεριανό γεύμα, γεύμα, εορτασμός, dulcimer μουσική...).

'μπελοι Sedlec
'νάπτυξη του κρασιού, παραγωγή και πώληση της αμπέλου.
Κρασί-υπόγειος θάλαμος, που κάθεται κάτω από την πέργκολα.
'ύγουστος Ιουλίου,: κάθε ημέρα, 10:00-18:00.
Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος: Σάββατα, οι Κυριακές και διακοπές, 9:00-18:00.
"ια τα άτομα, συνεργάτες, οι οικογένειες, ομάδες, επιχειρήσεις - ετήσια, βάσισαν στην προκαταρκτική ρύθμιση.
Τιμές:
Ποιοτικές μαρκαρισμένες άμπελοι: 60 - 90 CZK για 0,75 λίτρο.
'μπελοι με τις ιδιότητες (γραφείο, πρόσφατη συλλογή, επιλογή από τα σταφύλια, επιλογή από τα μούρα): 110 - 190 CZK για 0,75 λίτρο.
Ειδικές άμπελοι (παγωμένος, αχυρένιος): 200 - 300 CZK για 0,75 λίτρο.
Η τιμή των ενεργειών γίνεται με τη συμφωνία, σύμφωνα με την έκταση των υπηρεσιών (degustation, μεσημεριανό γεύμα, γεύμα, εορτασμός, dulcimer μουσική...).

Χώρος στάθμευσης του Συμβουλίου
Ετήσια, όλη την ημέρα.
Τιμή: 25 CZK για μια ώρα.

Χώρος καταθέσεων για τις αποσκευές και τα ποδήλατα, ενοικίαση των ποδηλάτων, στάθμευση
'ύγουστος Ιουλίου,: κάθε ημέρα, 9:00-18:00.
'λλοι μήνες: με τη συμφωνία.
Τιμές:
Χώρος καταθέσεων, αποσκευές: 20 CZK/ime'res.
Χώρος καταθέσεων, ποδήλατο: 25 CZK/ime'ra.
Ενοικίαση, ποδήλατο: 30 CZK για μια ώρα, 250 CZK για την ημέρα, μακροπρόθεσμη μίσθωση με τη συμφωνία.
Στάθμευση: προσωπικό όχημα 20 CZK για μια ώρα.
Μίσθωση του γκαράζ: με τη συμφωνία.

Μεγάλος χώρος στάθμευσης
Ετήσια, όλη την ημέρα.
Τιμή: 10 CZK για μια ώρα.

Σπίτι - επάνω

Πολιτισμός
Κατά τη διάρκεια της εποχής τουριστών, οι κανονικές πολιτιστικές ενέργειες πραγματοποιούνται σε Λεδνιγε και στα περίχωρα. Καταρχήν, είναι λαβή την Πέμπτη, την Παρασκευή ή το Σάββατο, στο κάστρο, στην εκκλησία, στο επιβιβάζομαι-σπίτι "Onyx", στο ξενοδοχείο "το ξενοδοχείο μου" ή στο στρατόπεδο "απόλλωνασ". Οι συναυλίες της κλασσικής μουσικής τακτοποιούνται στην εκκλησία. Οι ομάδες μουσικής Dulcimer από τα περίχωρα αποδίδουν συχνά εδώ. Οι ορχήστρες μουσικής χώρας παίζουν και τραγουδούν στο στρατόπεδο. Οι δοκιμές αμπέλων συνδέονται με το παιχνίδι της λαϊκής μουσικής, οι εκθέσεις συνδέονται με τους λαϊκούς εορτασμούς και τις αποδόσεις των καλλιτεχνών. Οι εβδομαδιαίες προβολές των ταινιών πραγματοποιούνται στον τοπικό κινηματογράφο. Οι επισκέπτες μπορούν να βρούν την περαιτέρω πολιτιστική μόνος-πραγματοποίηση παραδείγματος χάριν στο κοντινό τοποθετημένο Valtice, το Breclav ή το Mikulov.

Παρακαλώ, δείτε επίσης τις ενέργειες - κοινωνικές, πολιτιστικές, τον αθλητισμό και τις διασκεδάζοντας ενέργειες σε Λεδνιγε και τα περίχωρα.

Σπίτι - επάνω

'θλητισμός
Λούσιμο:
- η λίμνη μύλων - απόλλωνας (2 χλμ από το δρόμο, από Λεδνιγε προς Breclav).
- ξενοδοχείο "το ξενοδοχείο μου" (χαλάρωση και swimming-pool του παιδιού).
- 'νώτερη λίμνη φραγμάτων Novomlynska - χωριό Pasohlavky - στρατόπεδο Merkur.
- καθιέρωση λουσίματος στην πόλη Breclav (καλυμμένη πισίνα, ανοικτό swimming-pool για τους ενηλίκους, ανοικτό swimming-pool και μικρή κωπηλατώντας λίμνη για τα παιδιά, ακτοφύλακας κυλίνδρων ύδατος...).
- καθιέρωση λουσίματος στην πόλη Mikulov (ανοικτό swimming-pool για τους ενηλίκους, ανοικτό swimming-pool και μικρή κωπηλατώντας λίμνη για τα παιδιά, ακτοφύλακας κυλίνδρων ύδατος...).
- κοίλωμα άμμου κοντά στο Veseli nad Moravou πόλεων.
- SPA στην πόλη Hodonin.
- aquapark και SPA στην πόλη Laa ένα der Thaya ('υστρία).
Ποδόσφαιρο: παιδικές χαρές σε Λεδνιγε, Valtice, Hlohovec και Nejdek.
Πάγος-χόκεϋ: στάδιο στην πόλη Breclav.
Καλαθοσφαίριση: ξενοδοχείο "το ξενοδοχείο μου", οδός 21, 657 'πριλίου ..69144 Λεδνιγε.
- γυμνάσιο του σχολείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οδός Breclavska 510 ..69144 Λεδνιγε.
- γυμνάσιο της λέσχης TJ Moravan, οδός Slovacka 123 ..69144 Λεδνιγε ποδοσφαίρου.
Πετοσφαίριση, ποδόσφαιρο-αντισφαίριση: ξενοδοχείο "το ξενοδοχείο μου", οδός 21, 657 'πριλίου ..69144 Λεδνιγε.
'ντισφαίριση:
- Λέσχη αντισφαίρισης του πανεπιστημιακού VSK MZLU, κτήμα κατοικίας "ελευθερία" 606 ..69144 Λεδνιγε.
- ξενοδοχείο "το ξενοδοχείο μου", οδός 21, 657 'πριλίου ..69144 Λεδνιγε.
Επιτραπέζια αντισφαίριση: επιβιβάζομαι-σπίτι Ιορδανία, ξενοδοχείο "το ξενοδοχείο μου".
Να κυλήσει:
- εστιατόριο "οίκημα του δασοφύλακα", οδός 675 ..69144 Λεδνιγε σταθμών.
- εστιατόριο "σπίτι μελισσών", οδός Nejdecka 171 ..69144 Λεδνιγε.
Ηλεκτρονικά βέλη: αθλητικός φραγμός "λέσχη βεραντών", ξενοδοχείο "το ξενοδοχείο μου".
"ρύλος: ξενοδοχείο "το ξενοδοχείο μου".
Σάουνα: ξενοδοχείο "το ξενοδοχείο μου".
Karts: περιοχή στην πόλη Breclav.
'θλητικές αίθουσες και γυμνάσια:
- σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οδός Breclavska 510 ..69144 Λεδνιγε.
- λέσχη TJ Moravan, οδός Slovacka 123 ..69144 Λεδνιγε ποδοσφαίρου.
Greyhound που συναγωνίζεται:
το στάδιο κάτω από το μεγάλο χώρο στάθμευσης, πηγαίνει κάτω από το χώρο στάθμευσης, διασχίζει τον ποταμό πέρα από τη γέφυρα, ακολουθεί το δρόμο ασφάλτου, αφότου γυρίζουν 100 μέτρα στο δικαίωμα, πηγαίνουν επόμενα 200 μέτρα; η δυνατότητα του χώρου στάθμευσης και της ανανέωσης στη σύνταξη Hippoclub Lednice, από ακολουθεί εκεί την κατεύθυνση πίσω από το Hippoclub cca 150 μ.
Paintball: οργανώνεται από το επιβιβάζομαι-σπίτι Onyx, οι διαγωνισμοί πραγματοποιούνται στον τομέα greyhound συναγωνιμένος, στο λιβάδι και στο ποτάμιο δάσος.
Εστιατόριο de pjo' φορεστηερ: - επιβιβάζομαι-σπίτι και εστιατόριο "οίκημα του δασοφύλακα", οδός 675 ..69144 Λεδνιγε σταθμών
Πυροβολισμός από το τόξο και τη βαλλίστρα: πηγαίνετε κατ' ευθείαν κατά μήκος του κάστρου μέχρι το τέλος του θερμοκηπίου, γυρίστε στο αριστερό πίσω από το θερμοκήπιο, πηγαίνετε στον τρόπο κατά μήκος της λίμνης περίπου που 100 μέτρα, γυρίζουν στο δικαίωμα, πηγαίνουν άλλα 100 μέτρα.
Ποδήλατα:
- δανεισμός του γραφείου στο επιβιβάζομαι-σπίτι Ιορδανία.
- χώρος καταθέσεων και γραφείο δανεισμού σε Λεδνιγε, 50 μ επάνω από το τετράγωνο των συμβουλίων, στην κατεύθυνση στην πόλη Breclav.
- δανείζοντας στο γραφείο στο ξενοδοχείο "το ξενοδοχείο μου".
Μπορείτε να απολαύσετε σε όλη την περιοχή, η οποία υφαίνεται με την ανακύκλωση των ιχνών και των viny ιχνών. "ια τον κατάλογο συνιστώμενων διαδρομών, παρακαλώ, χτυπήστε εδώ.
'λογα:
- Hippoclub Λεδνιγε - γύροι στον τομέα του αγροκτήματος, γύροι στη σέλα αλόγων και στο λεωφορείο στη φύση, παραδείγματος χάριν μέσω του ποτάμιου δάσους ή κατά μήκος του Thaya ποταμού, γύροι για τα παιδιά στα πόνι, γονείς μπορεί να νοικιάσει το πόνι και να πάει έξω με τα παιδιά, Hippoclub είναι τοποθετημένο στο δρόμο από Λεδνιγε σε Podivin, περίπου 300 μέτρα από το τετράγωνο σε Λεδνιγε.
- 'γρόκτημα Hlavenka - οδηγήστε σε ένα άλογο, το αγρόκτημα είναι τοποθετημένο περίπου 2 χλμ από την πόλη Mikulov, από Mikulov μπορείτε να φτάσετε στο αγρόκτημα με τα πόδια, με το ποδήλατο ή με το αυτοκίνητο, να πάτε από Mikulov πίσω από, κατά μήκος του λατομείου, κατόπιν ακολουθήστε το δρόμο στην κοιλάδα.

Παρακαλώ, δείτε επίσης τις ενέργειες - κοινωνικές, πολιτιστικές, τον αθλητισμό και τις διασκεδάζοντας ενέργειες σε Λεδνιγε και τα περίχωρα.

Σπίτι - επάνω

διαδρομές
Στα κοντινά περίχωρα Λεδνιγε (περιοχή λεδνηθε- Valtice, λόφοι Palava), συστήνουμε τις ακόλουθες διαδρομές, τις θέσεις και τις στάσεις. Τα ταξίδια παίρνουν μια ώρα, αρκετή ώρες, μισή ημέρα ή την ημέρα πολλή. Οι διαδρομές αρχίζουν και τελειώνουν συνήθως σε Λεδνιγε. Μπορείτε να πάτε σε: πόδι, με το ποδήλατο, άλογο, αυτοκίνητο, λεωφορείο, τραίνο ή σκάφος. Τα μέσα μεταφορών μπορούν να συνδυαστούν.

Πάρκο: θερμοκήπιο, στρόβιλος (μεταφορές αλόγων, βάρκες), μιναρές (vista).
"άση κοιτών πλημμυρών: κάτω από το δικαίωμα θερμοκηπίων, Janohrad, λίγο κυνήγι Chateau.
Salets (μικρά αρχιτεκτονικά μνημεία στο τοπίο): Το Janohrad, απόλλωνας, λίμνη μύλων, μέση λίμνη, νέο ναυπηγείο, τρία κοσμεί, 'γιος Hubert, ραντεβού (ναός Diana), Valtice.
Λίμνες: Hlohovec, λίγα σύνορα Chateau, Vcelinek λίμνες, Nesyt λίμνη, Sedlec, αμπελώνες.
Valtice: Valtice, κιονοστοιχία, Uvaly, Mikulov, λεωφορείο Lednice.
Λίμνες: Nejdek, Bulhary, Nove Mlyny, Sakvice, Strachotin, στρατόπεδο Merkur, Pasohlavky, λεωφορείο Mikulov, λεωφορείο Lednice.
Mikulov: Mikulov, 'γιος λίγο Hill, Musov, Hill αλεπούδων, Sedlec, Lednice.
Palava: Pavlov, Dolni Vestonice, Palava, φρούριο των κοριτσιών, Devin, Poort, Klentnice, φρούριο των ορφανών, επιτραπέζιο βουνό, Turold, Mikulov.
Breclav 1: κάτω από το δικαίωμα θερμοκηπίων, Janohrad, Breclav.
Breclav 2: Ladna (γέφυρα, αγρόκτημα), Thaya ποταμός, Breclav, λεωφορείο Lednice.
Pohansko: Breclav, Pohansko, Lany, σύνδεση των ποταμών Μοραβία και Thaya.

Εδώ γράφεται τις συνδέσεις WWW με τις συμπαθητικές και ενδιαφέρουσες θέσεις στα ευρύτερα περίχωρα Λεδνιγε. Η μέγιστη απόσταση με το αυτοκίνητο είναι μια ώρα. Τα ταξίδια είναι για τη μισή ημέρα ή την ημέρα μακριά. Μπορείτε να πάτε: με τα πόδια, με το ποδήλατο, το άλογο, τη μεταφορά αλόγων, το αυτοκίνητο, το λεωφορείο, το τραίνο, τη βάρκα, το σκάφος ή το αεροπλάνο. Τα μέσα μεταφορών μπορούν να συνδυαστούν.

Το κανάλι Bata - κανάλι ναυσιπλοϊ'ας ύδατος Moravian, εσωτερικό κανάλι Otrokovice - Rohatec δημιουργήθηκε στα έτη 1936 - 1938, τη ναυσιπλοϊ'α στην επίσκεψη των σκαφών, έλξη για τα turists, σκάφη με το πλήρωμα, την ενοικίαση των βαρκών και τη μηχανή σκάφη.

'σπρα Καρπάθια βουνά - θαυμάσια κορυφογραμμή βουνών στο όριο μεταξύ της Τσεχίας και της Σλοβακίας, μέρος του Καρπάθιου ορεινού όγκου βουνών, του μεγάλου φυσικού αδύτου, των ξύλων, των προοπτικών και των άποψη-πύργων, τουρισμός (με τα πόδια, ποδήλατο, άλογο), χειμερινό να κάνει σκι.

Bojkovice - κάστρο Novy Svetnov, πολύ συμπαθητικό κάστρο στο νέο γοτθικό ύφος, παρόμοιο με Λεδνιγε.

Bradlo - Σλοβακία, ανάχωνα Stefanik, μνημείο του ιδρυτή της Σλοβακίας (τώρα χώρα της ΕΕ), ο οποίος πέθανε μαζί με ιταλικό γενικό κατά τη διάρκεια της τραγωδίας αέρα, κατά τον επιστροφή του σπιτιού μετά από το τέλος του παγκόσμιου πολέμου Ι.

Branc - Σλοβακία, η πιό εικονογραφική καταστροφή των άσπρων Καρπάθιων βουνών.

'ρατισλάβα - κύρια πόλη της Σλοβακίας, μεγάλο κάστρο, γέφυρες πέρα από "ούναβη, άποψη-πύργος με το εστιατόριο.

Μπρνο - κύρια πόλη της Μοραβία, το κοντινότερο μεγάλο κέντρο κοντά σε Λεδνιγε.

Breclav - η πόλη κοντά σε Λεδνιγε, ίδρυσε πρόσφατα στο 11ο αιώνα από τον τσεχικό βασιλιά Bretislav Ι., επάνω στην ώθηση 'ατικάνου, ως μοναστήρι.

Buchlov - μεγάλες κάστρο Moravian και οχύρωση, πιό σύντομα να προσέξει και προστασία της χώρας Moravian.

Buchlovice - χωριό κάτω από Buchlov, κάστρο, συμπαθητικός κήπος.

Cejkovice - οι άμπελοι των ιπποτών ναών, μεγάλα κελάρια αμπέλων, ίδρυσαν 1246 Μ.Χ., η μυστήρια διαταγή ιπποτών των templars προήλθε στη Μοραβία στο 12$ο αιώνα από τη "αλλία, έξω τα κελάρια και ίδρυσαν την παράδοση της ανάπτυξης του κρασιού, παραγωγή των διάσημων κόκκινων αμπέλων, τα εμπορικά σήματα 'γιος Vavrinec, Frankovka, Cabernet Savignon, τα μπλε πορτογαλικά.

Το Devin - Σλοβακία, μεγάλη τακτοποίηση, οχύρωση και κάστρο κοντά στη 'ρατισλάβα, βρίσκεται πέρα από τη σύνδεση των ποταμών "ούναβης και Μοραβία, τακτοποίηση από τις αρχέγονες ηλικίες (χιλιάδες έτη), Σλάβοι, αυτοκρατορία που η μεγάλη Μοραβία, όμορφες προοπτικές στη Σλοβακία, τη Μοραβία και την 'υστρία, επίσκεψη περιοδεύει με τα σκάφη στον ποταμό "ούναβη από Devin στη 'ρατισλάβα ή τη 'ιέννη.

Dolni Vestonice - ανασκαφές, μουσείο, αποδείξιμη τακτοποίηση από την ηλικία πετρών (γύρω από 30 χιλιάες έτη ενώπιον Χριστού), 'φροδίτη Vestonice (cultish το άγαλμα, αρχαιολογική εύρεση, 23 χιλιάες ετών, τιμή δεν καθορίζεται, δεδομένου ότι είναι ανυπολόγιστη).

Falkenstein - η 'υστρία, λόφος στο αεροπλάνο, ευρεία άποψη, καταστροφές του κάστρου, δυτική πόλη, δυτική παρουσιάζει, κόκκινοι Ινδοί, κάουμποϋ...

Hodonin - πόλη κοντά σε Λεδνιγε, θέση, όπου στο παρελθόν "πήρε στο στρατό", δεδομένου ότι είναι στο καλά γνωστό λαϊκό τραγούδι Moravian, SPA, αμμόλοφοι άμμου, ευρέα δάση (πεύκα), στη γέφυρα ύδατος περιχώρων.

Hostyn - ναός, μοναστήρι, θέση προσκυνήματος.

Λόφοι Hostyn - όμορφη φύση, ίχνη τουριστών.

Hruba Vrbka - το χαρακτηριστικό χωριό crofter κοντά στα σύνορα μεταξύ της Τσεχίας και της Σλοβακίας, φολκλορικό κέντρο, ήταν εδώ ο γεννημένος Dusan Holy, ο γνωστός παραδοσιακός λαϊκός τραγουδιστής.

Laa ένα der Thaya - 'υστρία, συνοριακή πόλη, aquapark και SPA.

Luhacovice - SPA και πόλη SPA, κοιλάδα, πάρκα, συναυλίες της Κυριακής, όμορφη γειτονιά, φράγμα και λίμνη φραγμάτων, στρατόπεδο, τροφή, τρόφιμα, ποτό, εστιατόρια, λούσιμο, κολύμβηση, φωτογραφικές διαφάνειες, βάρκες, βάρκες πενταλιών, αθλητισμός ύδατος, πετοσφαίριση.

Kromeriz - το κάστρο, ο πανέμορφος κήπος, οι διακοσμήσεις από τα λουλούδι-κρεβάτια, το κάστρο και ο κήπος είναι μέρος της ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.

Μικρά Καρπάθια βουνά - Σλοβακία, βουνά στο 'ορρά από τη 'ρατισλάβα, ξύλα, και ποδηλασίας περιηγήσεις με τα πόδια, άποψη-πύργος πέρα από την πόλη Modra.

Mala Vrbka - χαρακτηριστικό χωριό crofter κοντά στα σύνορα μεταξύ της Τσεχίας και της Σλοβακίας.

Mikulov - πόλη κοντά σε Λεδνιγε, θαυμάσιο κάστρο, εκκλησία, ανακαινισμένο ιστορικό τετράγωνο, λίγο Hill 'γίου, σταθμοί του σταυρού, παρεκκλησι, συμπαθητικές προοπτικές (στους λόφους Palava, το Hill αλεπούδων, τις λεδνηθε- Hlohovec λίμνες, Sedlec, Valtice, στην 'υστρία...), καταστροφές του κάστρου "λίγο Goaty κάστρο", καταστροφές του κάστρου Turold, σπηλιά Turold (σταθερή έκθεση των αρχέγονων συμπερασμάτων), αφετηρίες των διαδρομών στους Palava λόφους, πέρασμα των συνόρων στην 'υστρία.

Mistelbach - 'υστρία, συνοριακή πόλη περίπου 2 χλμ από τα τσεχικός-αυστριακά σύνορα, 4 χλμ από Mikulov, αφετηρία τα ίχνη στην αυστριακή πλευρά.

Modra - η Σλοβακία, χαρακτηριστική πόλη στο λόφο των μικρών Καρπάθιων βουνών, επάνω σε Modra είναι νέος προοπτική-πύργος, θαυμάσιες απόψεις (λόφοι Palava, μικρά Καρπάθια βουνά, άσπρα Καρπάθια βουνά, περιοχή Zahori, σλοβάκικα βουνά), άμπελος, αμπελώνες, γνωστή δευτεροβάθμια και υψηλή εκπαίδευση αμπέλων.

Myjava - Σλοβακία, χαρακτηριστική σλοβάκικη πόλη, περίπου 8 χλμ από τα τσεχικός-σλοβάκικα σύνορα, αφετηρία των τρόπων τουριστών, αφετηρία των τρόπων στο Javorina βουνό, φολκλορικοί εορτασμοί Myjava (το folcloric φεστιβάλ, τα παραδοσιακοί λαϊκοί τραγούδια και οι χοροί, συμπαθητική περιοχή στην κοιλάδα, πραγματοποιούνται κάθε έτος τον Ιούνιο), ύμνος Myjava ("ο πύργος Myjava"), εγγενής πόλη του διάσημου μουσικού Samko Dudik, βιολί, λογαριασμός.

Λόφοι Myjava - η Σλοβακία, θαυμάσια επαρχία για την περιπλάνηση τουριστών, λόφοι, ευρείες απόψεις, άποψη στο Javorina βουνό, οχυρώσεις κάστρων, καταστροφές, κάστρα, αυτό είναι δυνατή να πάει από Myjava σε Senica ή Jablonica.

Pezinok - Σλοβακία, χαρακτηριστική πόλη στο λόφο των μικρών Καρπάθιων βουνών, τουρισμός αμπέλων, πόρος των πορειών τουριστών.

Piestany - Σλοβακία, γνωστά κόσμος SPA και φρεάτια.

Schrattenberg - η 'υστρία, χωριό, 4 χλμ από Valtice, διασυνοριακό βαλτηθε- Schrattenberg, τα σύνορα μπορεί να διασχιστεί εδώ με τα πόδια, με το ποδήλατο, άλογο, μοτοσικλέτα, αυτοκίνητο, τα σύνορα δεν μπορούν να διασχιστούν με το λεωφορείο.

Λίμνες Senec - στρώστε με άμμο τις λίμνες στη Σλοβακία, ανατολή από τη 'ρατισλάβα, παραλίες, καθαρό ύδωρ, θερμός, λούσιμο.

Θ*u Brna Slavkov - Austerlitz, πόλη για την ανατολή 20 χλμ από το Μπρνο, ανακαινισμένο ιστορικό κέντρο, κάστρο, πάρκο, πισίνα, πετοσφαίριση παραλιών, μάχη σε Slavkov (μάχη τριών Ceasars), η μάχη πραγματοποιήθηκε στο 2$α νοτιοδυτικό σημείο 10 χλμ "εκεμβρίου 1805 στρογγυλό από Slavkov, ήταν η μάχη μεταξύ της 'υστρίας με τη Ρωσία σε μια πλευρά και της "αλλίας από την άλλη πλευρά, τα τρία ceasars ήταν Napoleon ("αλλία), ο 'λέξανδρος I. (Ρωσία) και Frantisek ('υστρία), οι "άλλοι putted σε 75 χιλιάες στρατιώτες, οι Ρώσοι 70 χιλιάες στρατιώτες και οι 'υστριακοί 15 χιλιάες στρατιώτες, η μάχη διάρκεσαν εννέα ώρες, ο γαλλικός που κερδήθηκε ο τομέας της μάχης, που χρησιμοποιήθηκαν ως σημεία παρατήρησης (Hill Zuran, Santon και Prace), το ανάχωνα της ειρήνης είναι ένα μνημείο για τα θύματα αυτής της μάχης, στηρίζεται στο Hill Prace (ανύψωση Prace), είναι η εκπλήρωση της ιδέας του καθολικών δασκάλου ιερέων και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο κ. Alois Slovak (από την πόλη του Μπρνο), για να κάνει από το κέντρο του προηγούμενου πεδίου μάχης μια reverent "θέση του φωτόσ" και το ενθύμιο των πολέμων.

Straznice - η μικρή πόλη στο πόδι των άσπρων Καρπάθιων βουνών, περιοχή του κρασιού, αμπελώνες, άμπελος-κελάρια, σεβάστηκε το φολκλορικό κέντρο, εορτασμοί μουσικής Straznice, φεστιβάλ τριών ημερών της παραδοσιακής λαϊκής μουσικής, cimbalom προ πάντων και του βιολιού, αφετηρία των διαδρομών τουριστών, στα περίχωρα δύο μικρές φράγμα-λίμνες, λούσιμο, στέγαση, τρόφιμα.

Telc - πανέμορφη πόλη, ιστορικό τετράγωνο με τις σχηματισμένες αψίδα υπόγειες διαβάσεις, μέρος της ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς (που γράφεται στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς).

Trencin - Σλοβακία, πόλη περιοχής στη Povazi περιοχή, αποδεδειγμένη τακτοποίηση από τους Ρωμαίους (που αρχίζουν από την αρχή της εποχής μας στον 4$ο αιώνα της εποχής μας), γνωστή ρωμαϊκή επιγραφή στο Trencin βράχο, ανακαινισμένη ιστορική θέση, μνημειακό Trencin κάστρο, οχύρωση για την υπεράσπιση της χώρας.

Uherske Hradiste - κέντρο της περιοχής Slovacko, της επιχείρησης και του πολιτιστικού κέντρου.

Uhersky Brod - κέντρο της περιοχής Kopanice, συμπαθητικό τετράγωνο, εκκλησίες, θέση εργασίας του τον Ιαν. του amos Comenius (γνωστός μεταρρυθμιστής της εκπαίδευσης, ο οποίος εργάστηκε αργότερα σε διάφορα μέρη στην Ευρώπη, π.χ. στο 'μστερνταμ).

Valtice - πόλη στο όριο με την 'υστρία, εικονογραφική θέση στο λόφο των λόφων ορίου, ανακαινισμένο ιστορικό τετράγωνο, πάρκο, κιονοστοιχία πεζουλιών προοπτικής (Reistna), όριο που διασχίζει στην 'υστρία.

Velka Javorina - το υψηλότερο βουνό στα άσπρα Καρπάθια βουνά στο όριο μεταξύ της Τσεχίας και της Σλοβακίας.

Velka nad Velickou - ενδιαφέρουσα κοινότητα στο λόφο των άσπρων Καρπάθιων βουνών, φολκλορικό κέντρο, αφετηρία των διαδρομών τουριστών, φελλός που παράγει το εργοστάσιο.

Velke Bilovice - πόλη των λαϊκών παραδόσεων, του κρασιού και των φρούτων.

Velke Pavlovice - μεγάλο viny κέντρο, αμπελώνες, άμπελος-κελάρια.

Velky Meder - Σλοβακία, στο παρελθόν Calovo, θερμικά φρεάτια.

Viena - 'υστρία, κύρια πόλη, απόσταση από Λεδνιγε περίπου 1 ώρα με το αυτοκίνητο ή με το λεωφορείο, επίσκεψη, κάστρα, κήποι, πάρκα, Schφnbrun, 'γιος Peter Church, καταστήματα, αρχές, αερολιμένας, ποταμός "ούναβης, γέφυρες, λόφοι, αμπελώνες, πολιτιστικό κέντρο (όπερα...), γύροι μέσω του κέντρου με το λεωφορείο αλόγων.

Λίμνη φραγμάτων Vranov - μεγάλη λίμνη φραγμάτων, περίπου ανατολή 10 χλμ από Znojmo, σε Vranov πέρα από Thaya, ηλεκτρικό τραίνο από Vranov nad Dyji, λούσιμο, κολύμβηση, ατμόπλοια, στρατόπεδα, εστιατόρια, nad Dyji, Bitov, Cornstein, Jemnice, Dacice Vranov κάστρων...

Vranov nad Dyji - μικρή εικονογραφική πόλη στην κοιλάδα του Thaya ποταμού, ανακαινισμένο κάστρο, ηλεκτρικό τραίνο στο φράγμα.

Vrbice - viny κοινότητα Moravian, η οποία χτίστηκε επάνω σε έναν λόφο, οικογενειακοί κρασί-υπόγειοι θάλαμοι, συμπαθητική άποψη του τοπίου.

Zlin - πόλη, κέντρο της περιοχής Valassko, παραγωγή των υποδημάτων, Bata, της αφετηρίας των διαδρομών τουριστών και των ταξιδιών, επιχειρηματικό κέντρο, αρχιτεκτονική του 20ού αιώνα, πανεπιστήμιο.

Znojmo - η πόλη στη νότια Μοραβία, διπλασιάζει συνήθως τα ορατά (μετά από διάφορα ποτήρια του καλού κρασιού), ιστορικά τετραγωνικά και περαιτέρω κτήρια.

Zdanice - η πόλη στη συμπαθητική φυσική περιοχή, όχι μακριά από την πόλη Kyjov, δάσος Zdanice, περίπατοι, μανιτάρια μεγαλώνει εδώ, αστρονομικό παρατηρητήριο.

"ια τις περαιτέρω ενδιαφέρουσες συνδέσεις με Λεδνιγε, η περιοχή και η Τσεχία, παρακαλώ, χτυπούν σε: αρχές και περίχωρα και Τσεχία.
Θα βρείτε τις φωτογραφίες Λεδνιγε και τα περίχωρα εδώ, εσείς θα βρούν τους χάρτες Λεδνιγε, των περιχώρων, της Τσεχίας και της Ευρώπης εδώ.
Σπίτι - επάνω

Ενέργειες
Ημερομηνία: 28.01.2006
Όνομα: Ασημένια σφαίρα
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 25.02.2006
Όνομα: Ιστορική σφαίρα
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 25.-26.02.2006
Όνομα: Έκθεση και πώληση των σπίτι-λουλουδιών
Θέση: Θερμοκήπιο του κάστρου
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420) 519 340 135, lednice@pambr.cz

Ημερομηνία: 15.04.2006
Όνομα: Ευπρόσδεκτη άνοιξη - άνοιγμα της εποχής ναυσιπλοϊ'ας
Θέση: Janohrad
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 603 516 358

Ημερομηνία: 23.04.2006
Όνομα: Greyhound που συναγωνίζεται - ευπρόσδεκτο ελατήριο
Θέση: Greyhound race-course
Όνομα: Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420) 606 700 313

Ημερομηνία: 29.04.2006
Παραδοσιακός διαγωνισμός αλιείας
Θέση: Μαύρο Thaya
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 607 884 854

Ημερομηνία: 30.04.2006
Όνομα: Παραδοσιακός διαγωνισμός αλιείας - για τα παιδιά
Θέση: Μαύρο Thaya
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 607 884 854

Ημερομηνία: 07.05.2006
Όνομα: Greyhound που συναγωνίζεται - Lednickύ pohαr
Θέση: Greyhound race-course
Επαφή (τηλέφωνο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 606 700 313

Ημερομηνία: 03.06.2006 - 11.06.2006
Όνομα: Έκθεση και πώληση των κάκτων
Θέση: Θ*Θαστλε
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 602 756 271

Ημερομηνία: 03.06.2006
Όνομα: Ημέρα Childrens
Θέση: Παιδική χαρά του Sportclub Moravan Lednice
Επαφή (τηλέφωνο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 723 330 075

Ημερομηνία: 24.06.2006
Όνομα: Ημέρα Childrens - άνοιξη στις διακοπές
Θέση: Δικαστήριο μελισσών
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 515

Ημερομηνία: 30.06.2006
Όνομα: Hurrach στα hollidays - για τα παιδιά
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 01.07.2006
Όνομα: Γύρος νύχτας με το τραίνο τουριστών
Θέση: Δικαστήριο μελισσών
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 515

Ημερομηνία: 01.07.2006
Όνομα: Βράδια με τη μουσική dulcimer στο κρασί-κελάρι
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 02.07.2006
Όνομα: Greyhound που συναγωνίζεται - Grand Prix της Τσεχίας
Θέση: Greyhound race-course
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 606 700 313

Ημερομηνία: 07.07.2006
Όνομα: Ψήσιμο στη σχάρα με τη μουσική dulcimer
Θέση: Σύνταξη Onyx
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Ημερομηνία: 08.07.2006
Όνομα: Γύρος νύχτας με το τραίνο τουριστών
Θέση: Δικαστήριο μελισσών
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 515

Ημερομηνία: 08.07.2006
Όνομα: Βράδια με τη μουσική dulcimer στο κρασί-κελάρι
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 09.07.2006
Όνομα: Greyhound που συναγωνίζεται - greyhound Lednice
Θέση: Greyhound race-course
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 606 700 313

Ημερομηνία: 14.07.2006
Όνομα: Ψήσιμο στη σχάρα με τη μουσική dulcimer
Θέση: Σύνταξη Onyx
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Ημερομηνία: 15.07.2006
Όνομα: Βράδια με τη μουσική dulcimer στο κρασί-κελάρι
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 15.07.2006
Όνομα: Γύρος νύχτας με το τραίνο τουριστών
Θέση: Δικαστήριο μελισσών
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 515

Ημερομηνία: 21.07.2006
Όνομα: Ψήσιμο στη σχάρα με τη μουσική dulcimer
Θέση: Σύνταξη Onyx
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Ημερομηνία: 22.07.2006
Όνομα: Βράδια με τη μουσική dulcimer στο κρασί-κελάρι
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 22.07.2006
Όνομα: Γύρος νύχτας με το τραίνο τουριστών
Θέση: Δικαστήριο μελισσών
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 515

Ημερομηνία: 22.07.2006
Όνομα: Έκθεση εορτασμού Αγίου Jacob foyes adn
Θέση: Οδηγώντας αίθουσες και προαύλιο του κάστρο
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 986, kancelar@lednice.cz

Ημερομηνία: 22.07.2006
Όνομα: Ψυχαγωγία Foyes - μουσική Jezerka αναπνοής
Θέση: Δικαστήριο μελισσών
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 515

Ημερομηνία: 28.07.2006
Όνομα: Ψήσιμο στη σχάρα με τη μουσική dulcimer
Θέση: Σύνταξη Onyx
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Ημερομηνία: 29.07.2006
Όνομα: Βράδια με τη μουσική dulcimer στο κρασί-κελάρι
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 29.07.2006
Όνομα: Γύρος νύχτας με το τραίνο τουριστών
Θέση: Δικαστήριο μελισσών
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 515

Ημερομηνία: 04.08.2006
Όνομα: Ψήσιμο στη σχάρα με τη μουσική dulcimer
Θέση: Σύνταξη Onyx
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Ημερομηνία: 05.08.2006
Όνομα: Βράδια με τη μουσική dulcimer στο κρασί-κελάρι
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 05.08.2006
Όνομα: Γύρος νύχτας με το τραίνο τουριστών
Θέση: Δικαστήριο μελισσών
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 515

Ημερομηνία: 11.08.2006
Όνομα: Ψήσιμο στη σχάρα με τη μουσική dulcimer
Θέση: Σύνταξη Onyx
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Ημερομηνία: 12.08.2006
Όνομα: Βράδια με τη μουσική dulcimer στο κρασί-κελάρι
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 12.08.2006
Όνομα: Γύρος νύχτας με το τραίνο τουριστών
Θέση: Δικαστήριο μελισσών
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 515

Ημερομηνία: 12.08.2006
Όνομα: Συνεδρίαση των αυτοκινήτων Tatra
Θέση: Θ*Θαστλε
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 723 149 309

Ημερομηνία: 18.08.2006
Όνομα: Ψήσιμο στη σχάρα με τη μουσική dulcimer
Θέση: Σύνταξη Onyx
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Ημερομηνία: 19.08.2006
Όνομα: Βράδια με τη μουσική dulcimer στο κρασί-κελάρι
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 19.08.2006
Όνομα: Γύρος νύχτας με το τραίνο τουριστών
Θέση: Δικαστήριο μελισσών
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 515

Ημερομηνία: 25.08.2006
Όνομα: Ψήσιμο στη σχάρα με τη μουσική dulcimer
Θέση: Σύνταξη Onyx
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Ημερομηνία: 26.08.2006
Όνομα: Βράδια με τη μουσική dulcimer στο κρασί-κελάρι
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 26.08.2006
Όνομα: Γύρος νύχτας με το τραίνο τουριστών
Θέση: Δικαστήριο μελισσών
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 515

Ημερομηνία: 26.08.2006
Όνομα: Greyhound που συναγωνίζεται - θερινό φλυτζάνι
Θέση: Greyhound race-course
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 606 700 313

Ημερομηνία: 27.08.2006
Όνομα: Greyhound που συναγωνίζεται - φλυτζάνι του ξενοδοχείου μου
Θέση: Greyhound race-course
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 606 700 313

Ημερομηνία: 10.09.2006
Όνομα: Greyhound που συναγωνίζεται - χρυσό κιβώτιο
Θέση: Greyhound race-course
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 606 700 313

Ημερομηνία: 16.09.2006
Όνομα: Greyhound που συναγωνίζεται - πρωτάθλημα Morava
Θέση: Greyhound race-course
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 606 700 313

Ημερομηνία: 17.09.2006
Όνομα: Greyhound που συναγωνίζεται - το φλυτζάνι ξενοδοχείων μου
Θέση: Greyhound race-course
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 606 700 313

Ημερομηνία: 28.10.2006
Όνομα: Ανταγωνισμός για τη συμπαθητικότερη glyphic κολοκύθα
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 28.10.2006
Όνομα: Γύρος αλόγων Αγίου Hubert - εορταστική λήξη της εποχής ιππασίας
Θέση: Σύνταξη Hippoclub Lednice
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 736 625 745, hippoclub@penzion.com

Ημερομηνία: 02.12.2006
Όνομα: Συνεδρίαση με Αγιο Nichol και διάβολοι (παιδιά)
Θέση: Hotel Galant
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 135, lednice@galant.cz

Ημερομηνία: 05.12.2006
Όνομα: Τραγούδι Αγίου Nichol
Θέση: Πλατεία του κάστρο
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 986, kancelar@lednice.cz

Ημερομηνία: 16.12.2006
Όνομα: Συναυλία Χριστουγέννων
Θέση: Παρεκκλησι του κάστρο
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 986, kancelar@lednice.cz

Ημερομηνία: 17.12.2006
Όνομα: Έκθεση εμφάνισης με το πρόγραμμα
Θέση: Πλατεία του κάστρο
Επαφή (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): (+ 420), 519 340 986, kancelar@lednice.cz

Σπίτι - επάνω

Ιστορία
Ο δήμος Λεδνιγε έχει την πλούσια ιστορία. 'υτό το γεγονός εκτιμήθηκε από την επιγραφή στον κατάλογο ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.

Ο κοντινός τοποθετημένος δήμος Nejdek είναι επίσης ένα μέρος Λεδνιγε. Το Nejdek ήταν μια σημαντική τακτοποίηση στο παρελθόν.

Το Λεδνιγε είναι τοποθετημένο στον κόσμο, ο οποίος διαμορφώνεται από τον ποταμό Thaya και από τον κολπίσκο Vcelinek. Μέρος Λεδνιγε βρίσκεται σε ένα υψηλό πεζούλι. Υπάρχουν πολλά ζώα και φυτά στην περιοχή Λεδνιγε, κυρίως λόγω της προστασίας της φύσης σε αυτήν την περιοχή.

Οι άνθρωποι ζούσαν στην περιοχή ήδη στην ηλικία πετρών, περίπου 30000 έτη πριν. 'υτό το γεγονός αποδεικνύεται από τα αρχαιολογικά συμπεράσματα, ειδικά από το γνωστό κόσμος άγαλμα 'φροδίτη Vestonice.

Οι Ρωμαίοι έζησαν να περιβάλουν των σημερινών λιμνών, κοντά σε Musov και Pasohlavky, όπου έχτισαν μια οχύρωση. 'υτή η ρωμαϊκή τακτοποίηση είναι σχετικά με τη διάσημη ρωμαϊκή επιγραφή σε Trencin, το οποίο σμιλεύθηκε στο βράχο. Οι Ρωμαίοι μπήκαν στην περιοχή μας προτού να αρχίστε της εποχής μας και αριστερά της περιοχής γύρω από 400 μετά από Χριστό. Είναι πιθανό, ότι έχουν φέρει την ανάπτυξη του κρασιού και την παραγωγή της αμπέλου στην περιοχή μας, έτσι η παράδοση αμπέλων κρατά στην περιοχή Λεδνιγε από την αρχή της εποχής μας.

Οι Κέλτες ήρθαν επίσης στην περιοχή μας, κατοίκησαν εδώ κατά τη διάρκεια διάφορων εκατοντάδων των ετών, περίπου 0 - 700 μετά από Χριστό. 'υτό το γεγονός αποδεικνύεται από τις παρούσες γενετικές δοκιμές, οι οποίες εκτελέσθηκαν στους ανθρώπους από τη Μοραβία (μεγάλη περιοχή, όπου Λεδνιγε είναι τοποθετημένο). Σύμφωνα με τις δοκιμές, οι κάτοικοι της Μοραβία έχουν περίπου 4 τοις εκατό των κελτικών γονιδίων ("κελτικό αίμα"), το οποίο είναι τα προ πάντων έθνη στην Ευρώπη. Π.χ. οι "άλλοι έχουν περίπου 2 τοις εκατό των κελτικών γονιδίων.

Οι επόμενοι κάτοικοι Λεδνιγε ήταν οι Σλάβοι. Μπήκαν στην περιοχή μετά από τους Κέλτες, αρχίζοντας από τον 5$ο αιώνα μετά από Χριστό. Τα υπόλοιπα των παλαιών σλάβικων οχυρώσεων συντηρούνται σε Nejdek, κοντά στον ποταμό Thaya, και επίσης τα υπόλοιπα των κτηρίων των Σλάβων συντηρούνται σε Pohansko (ναός, επίγειο κτήριο). 'υτά τα αρχαιολογικά συμπεράσματα τοποθετούνται τώρα στο μουσείο στο ανακαινισμένο κάστρο Pohansko. Είναι ενδιαφέρον, το οποίο στην τοποθεσία Nejdek, οι Σλάβοι κίνησαν εναλλακτικά από τον ποταμό Thaya προς το υψηλότερο τοποθετημένο παρεκκλησι και πίσω. Η απόσταση μεταξύ αυτών των δύο θέσεων είναι στρογγυλή χιλιόμετρο. Η κίνηση προκλήθηκε πιθανώς από τις πλημμύρες. Όταν ο ποταμός Thaya πλημμύρισε την τακτοποίηση των Σλάβων, πήραν ι και κινημένοι προς την υψηλότερη θέση. 'λλά έπειτα ήταν πάρα πολύ μακριά στον ποταμό, για να φέρει το ύδωρ από εκεί. Οι Σλάβοι ήταν οκνηροί, έτσι ώστε κινήθηκαν πίσω στον ποταμό. 'λλά εκεί η πλημμύρα ήρθε πάλι, έτσι κίνησαν υψηλότερο και τόσο επάνω και τα λοιπά, περιοδική αλλαγή.

'πό τους χρόνους μεταξύ του 5$ου και τον 8ο αιώνα, τα υπόλοιπα της πυράκτωσης που αλέστηκε κοντά σε Pritluky κράτησαν μέχρι τους χρόνους μας.

Το μόνος-αναφερθέν κεφάλαιο της ιστορίας Λεδνιγε είναι οι διάσημοι χρόνοι της αυτοκρατορίας μεγάλη Μοραβία, όπου οι Σλάβοι που κυβερνήθηκαν πέρα από την κεντρική Ευρώπη και πολλοί σύνδεσαν τις περιοχές. Το κέντρο της μεγάλης αυτοκρατορίας της Μοραβία ήταν πιθανώς σε Mikulcice ή σε Velehrad, πώς αποδεικνύεται από πολλά αρχαιολογικά συμπεράσματα. Η αυτοκρατορία που επεκτείνεται μέχρι τη Σλοβακία, στην πόλη Nitra, όπου κυβερνιέται τον πρίγκηπα Pribina. Μνήμες αυτών των χρόνων αποκαλύφθηκαν επίσης σε Pohansko, κοντά σε Λεδνιγε, π.χ. υπόλοιπα του ναού των παλαιών Σλάβων.

Στους χρόνους της μεγάλης Μοραβία, στην αυτοκρατορία ήρθε δύο ιεραπόστολοι, που ονομάστηκαν χριστιανικοί τον Cyril (Konstantin) και Metodej. Μας στάλησαν σε από Constantinopole, με το στόχο να διαδώσει ο χριστιανισμός εδώ. Έφηυραν το πρώτο γραπτό αλφάβητο σε αυτήν την χώρα, που ονομάστηκε "το cyrilice". Όχι μακριά από Λεδνιγε, γύρω από 1 χλμ στην κατεύθυνση σε Mikulov, φύτεψαν δύο ιερά δέντρα ασβέστη, έχτισαν μια μικρή εκκλησία και ίδρυσαν μια χριστιανική κοινότητα. Η θέση επιλέχτηκε πολύ προσεκτικά, είναι το γεωγραφικό κέντρο του οροπέδιου κοντά σε Nejdek με την όμορφη προοπτική στους λόφους Palava. Και επιπλέον, η θέση περιβάλλεται από το eeriness και έχει θεραπεύοντας τα πιθανώς αποτελέσματα. Και τα δύο αυτά τα δέντρα ασβέστη επέζησαν μέχρι τους χρόνους μας, αλλά, δυστυχώς, μερικά έτη πριν, κάποιος τους άναψε. Οι πυροσβέστες εξαφάνισαν την πυρκαγιά, αλλά ήταν πάρα πολύ αργά. Μόνο τα μικρά υπόλοιπα έχουν κρατήσει από τα δέντρα, τα οποία τσιμενταρίστηκαν έτσι ώστε δεν ήρθαν χώρια και έτσι ώστε συντηρούνται για τις μελλοντικές γενεές. Η ίδια η μικρή εκκλησία καλά-συντηρείται, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών διακοσμήσεων.

Η μεγάλη Μοραβία έληξε γύρω από 1000 μετά από Χριστό, λόγω των ανταγωνισμών μεταξύ των τριών γιων του πρίγκηπα Svatopluk. Ο μύθος λέει, ότι πριν από το θάνατό του Svatopluk παρουσίασε τρεις ράβδους σε τρεις γιους του. Όταν οι ράβδοι ήταν στο δεσμό μαζί, δεν ήταν δυνατό να σπαστούν, αλλά όταν χώρισε Svatopluk τις ράβδους, τις έσπασε αρκετά εύκολα μια μετά από άλλη. 'πό αυτό το Svatopluk που παρουσιάζεται στους γιους του, ότι πρέπει να κρατήσουν από κοινού. 'λλά οι γιοι δεν φρόντισαν, υποστήριξαν και πάλεψαν ο ένας ενάντια στον άλλο. Έτσι η στο παρελθόν ισχυρή αυτοκρατορία χώρισε.

Περίπου στο έτος 1000 μετά από Χριστό, οι πρώτοι 'υστριακοί και οι "ερμανοί μπήκαν στην περιοχή Λεδνιγε. Πρώτα ήταν η γενιά των ορφανών (Waisen, Sirotci), αργότερα του Liechtensteiner και του Dirichtensteiner.

"Izgruobi" είναι το πρώτο γραπτό όνομα Λεδνιγε στη σλαβηαν-λατινική μορφή. 'ργότερα, η θέση πήρε το γερμανικό όνομα "Eisgrub", το οποίο ο δήμος κράτησε μέχρι το έτος 1945, όταν άλλαξαν το όνομα σε Λεδνιγε. Η πρώτη επιγραφή σχετικά με Λεδνιγε είναι από το έτος 1222. Εκείνη την περίοδο, Λεδνιγε ήταν κύριο από την ισχυρή γενιά των ορφανών, οι οποίοι προήλθαν από την 'υστρία. Πήραν τις μεγάλες κατοχές στο νότο της Μοραβία από τον τσεχικό βασιλιά Premysl Otakar Ι., για τη βοήθεια τον στους τομείς μάχης. Οι ορφανοί ήταν κύριοι όχι μόνο Λεδνιγε και Nejdek, αλλά και Klentnice και της οχύρωσης πέρα από Klentnice, το οποίο έχτισαν και ονόμασαν το κάστρο του ορφανού. Οι ορφανοί έφεραν τους γερμανικούς αποίκους στα εδάφη τους, και έτσι οι γερμανικοί άποικοι εγκατέστησαν επίσης σε Λεδνιγε. Το όνομα "Λεδνιγε" ο ίδιος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο έτος 1412 στη μορφή "Lednycze". Όλα αυτά τα ονόματα σημαίνουν μια θέση, όπου είναι κρύα.

Ένας από τους ορφανούς έπινε και αγαπούσε τις γυναίκες πάρα πολύ και έτσι έχασε σχεδόν όλες τις κατοχές του στην περιοχή. Το Liechtensteiner αγόρασε τις κατοχές πριν από το έτος που 1332, Λεδνιγε έγιναν βαθμιαία το κέντρο του κανόνα Moravian του Liechtensteiner, ως αντίθεση σε Valtice, η αυστριακή κύρια πόλη Liechtensteiner. Το Liechtensteiner εισήγαγε τους ακριβείς οικονομικούς κανόνες. Ο κύριος κανόνας ήταν "ακριβώς ένα", όταν επιτράπηκε μόνο ένα από το Liechtensteiner για να κυβερνήσει πέρα από ολόκληρη τη γενιά. Είναι επίσης σημερινή αρχή της προσωπικής ελεγχόμενης πτώχευσης, η οποία εισήχθη πρώτα από το Liechtensteiner. Εάν τέτοιος ηγέτης θα χαλάρωνε την ιδιοκτησία με την κατανάλωση, αγαπώντας κ.λπ., κατόπιν το άλλο Liechtensteiner πλήρωσε τα χρέη του, αλλά το άτομο ήταν για πάντα ανασταλμένος από την απόφαση. Είχε την άδεια για να ζήσει, πήρε κάποια λογική σύνταξη, αλλά καμία δυνατότητα να επιστρέψει στη δύναμη πάλι. Το 1638, Charles Eusebius του Λιχτενστάιν αγόρασε επίσης την περιοχή Breclav, κατόπιν το Liechtensteiner ήταν κύριο ενός τεράστιου συγκροτήματος των εδαφών και κατά μήκος των δύο πλευρών του ορίου μεταξύ της Μοραβία και της 'υστρίας. Υπήρξαν τομείς, λιβάδια, δάση, δικαστήρια, τρεις κωμοπόλεις (Podivin, Hustopece και Valtice), πολλές μικρές πόλεις και δεκάδες των δήμων. Το Λεδνιγε ήταν το κέντρο της περιοχής, έγινε βαθμιαία διάσημος λόγω της αλλαγής της περιοχής στο πολιτιστικό τοπίο.

Το Liechtensteiner έχτιζε το πολιτιστικό τοπίο για τις εκατοντάδες των ετών. Επανοικοδόμησαν το κάστρο Λεδνιγε αρκετές φορές, πρόσθεσαν μερικά οικονομικά μέρη του κάστρου (π.χ. το κάστρο των αλόγων) και επίσης του θερμοκηπίου. Έξω από διαμόρφωσαν το θαυμάσιο κήπο. 'λλαξαν τη ροή του ποταμού Thaya και έχουν κάνει διάφορες λίμνες, συμπεριλαμβανομένης της λίμνης του κάστρο. Η αλλαγή της ροής του ποταμού και της παραγωγής της λίμνης του κάστρο διάρκεσε 7 έτη, 700 άνθρωποι που εργάστηκαν εκεί, έτσι ώστε αυτά είναι συνολικά 4900 ανθρωποέτη. Καθιέρωσαν το μεγάλο πάρκο, που φέρνει εκεί τις εκατοντάδες των μεγάλων δέντρων από την 'μερική και από ολόκληρο τον κόσμο. Έχτισαν πολλά salets (μικρά αρχιτεκτονικά κτήρια μέσα στο τοπίο), όπως το στρόβιλο, Moresque υδάτινα έργα, σπηλιά, υδραγωγείο, μιναρές, Janohrad (John κάστρο), κυνήγι Θ*Θαστλε, αλιεία Θ*Θαστλε, ναός απόλλωνα, νέο δικαστήριο, τρία κοσμούν Θ*Θαστλε, 'γιος Hubert Chapel, ραντεβού (ναός Diana), κιονοστοιχία πεζουλιών προοπτικής (Reistna), λίγα σύνορα Θ*Θαστλε... Όλοι αυτοί κτήριο συντηρούνται μέχρι τους χρόνους μας και ανακαινίζονται τώρα. Το Liechtensteiner αγάπησε την ξύλινος-γλυπτική επίσης, η απόδειξη είναι παραδείγματος χάριν τα ξύλινα σκαλοπάτια, που χαράστηκαν από στο δέντρο, αυτό πήρε 7 έτη.

Το Liechtensteiner πάλευε στη μάχη σε Slavkov (Austerlitz) ενάντια σε Napoleon. Ήταν η μάχη μεταξύ της 'υστρίας και της Ρωσίας σε μια πλευρά και "αλλία από την άλλη πλευρά. Το Napoleon πήρε τη νίκη λόγω της έξυπνης στρατηγικής του. Ο Ιαν. submarshall του Λιχτενστάιν διέταξε μέρος του αυστριακού στρατού. Πήρε την ηγεσία στις 14 Νοεμβρίου 1205 από τον προηγούμενο ηγέτη Auersperg. 'ρήκε το στρατό σε μια πολύ κακή θέση και έκανε το καλύτερό του για να τον βελτιώσει. Έφερε τα ενδύματα, τα τρόφιμα και το ποτό για τους στρατιώτες από Λεδνιγε και άλλες θέσεις του. 'ελτίωσε επίσης την επικοινωνία στο στρατό. 'λλά ήταν πάρα πολύ αργά, πήρε τον επίσης λιγότερο χρόνο για το στόχο του. Ευχαριστήστε σε μερικές διαταραχές, ήρθε πάρα πολύ αργά στον τομέα και το Napoleon μάχης που κερδήθηκαν στο μεταξύ.

Περίπου 1800, Josef Hardtmuth ελειτούργησαν ως κύριος αρχιτέκτονας σε Λεδνιγε. Έφηυρε το (σύγχρονος, σημερινός) μολύβι εκεί. Εκείνες τις περιόδους, τα μολύβια διαμορφώθηκαν μόνο από το γραφίτη, έγραφαν, αλλά έσπασαν συχνά και οι χρήστες είχαν τα αρκετά βρώμικα και μαύρα χέρια από τέτοιο γράψιμο. Ο Josef Hardtmuth έφηυρε, πώς να συσκευάσει το γραφίτη στο ξύλο, έτσι ώστε το μολύβι δεν σπάζει και τα χέρια δεν είναι βρώμικα άλλο. Έφηυρε και έκανε το αποκαλούμενο "κίτρινο μολύβι", για το οποίο πήρε μια πλήρη αναγνώριση κατά τη διάρκεια της οικονομικής έκθεσης στο Λονδίνο. Πήρε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, άρχισε την παραγωγή των μολυβιών σε Λεδνιγε. 'λλά οι άνθρωποι Moravian ήταν εξοικειωμένοι να πάρουν πάρα πολλά χρήματα για την εργασία τους, απαίτησαν τις πάρα πολύ υψηλές αμοιβές. Έτσι ο Josef Hardtmuth κινήθηκε προς τη νότια 'οημία, όπου οι καθαροί εργαζόμενοι ήταν ικανοποιημένοι με τις πολύ χαμηλότερες αμοιβές. Ο Josef Hardtmuth ίδρυσε το κοχ-ι- Noor επιχείρησης σε Ceske Budejovice, αυτή η επιχείρηση διαρκεί μέχρι αυτούς τους χρόνους και είναι ένας από τους παγκόσμιους μεγαλύτερους παραγωγούς των μολυβιών και του εξοπλισμού γραφείων.

Το 1806, του ανθρωπιστών ΙΙ Ιαν. του Λιχτενστάιν έχει απαγορεύσει τα κυνήγια στον τομέα Λεδνιγε.

Μετά από το 1945, το όνομα του δήμου άλλαξαν από Eisgrub σε Λεδνιγε. Πολλοί "ερμανοί αναγκάστηκαν να αφήσουν την περιοχή και οι τσεχικοί λαοί ήρθαν εδώ αντί τους.

Είναι ενδιαφέρον, ότι οι άνθρωποι σε Λεδνιγε ονομάζουν το Liechtensteiner "Lechenstajni" και όπως για να τους θυμηθούν. Το Liechtensteiner φρόντισε καλά για τους ελλοχεύοντες ανθρώπους τους, π.χ. το χειμώνα άφησαν τα παιδιά να φέρουν στο σχολείο με τα λεωφορεία.

Είναι δυνατό, το οποίο το Liechtensteiner θα επιστρέψει σε Λεδνιγε πάλι, και θα ήταν καλό, δεδομένου ότι η κατοχή θα υπερνικούσε στα χέρια των σωστών ιδιοκτητών. Ο παρών Liechtensteiner πρίγκηπας hans Adam ΙΙ είναι άριστος οικονομολόγος, ο οποίος βάζει στη διαταγή την οικονομία της χώρας του Λιχτενστάιν. Έτσι μπορεί να αναμένεται, ότι ο τουρισμός και οι υπηρεσίες σε Λεδνιγε θα ανέβαιναν, την περιοχή θα άνθιζε και θα ωφελούταν από αυτό θα είχε επίσης την τσεχική κατάσταση και τους κατοίκους Λεδνιγε και των περιχώρων, τους επιχειρηματίες καθώς επίσης και τους υπαλλήλους.

Σπίτι - επάνω

Μύθοι
'γαπητοί φιλοξενούμενοι,
λυπόμαστε, οι μύθοι είναι διαθέσιμοι μόνο στην τσεχική γλώσσα, μέχρι τώρα. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στους μύθους εδώ.
Σπίτι - επάνω

'μπελος
'γαπητοί φιλοξενούμενοι,
λυπόμαστε, οι σελίδες για την άμπελο είναι διαθέσιμες μόνο στην τσεχική γλώσσα, μέχρι τώρα. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις σελίδες εδώ.
Σπίτι - επάνω

Τραγούδια
'γαπητοί φιλοξενούμενοι,
λυπόμαστε, τα λαϊκά τραγούδια Moravian είναι διαθέσιμα μόνο στην τσεχική γλώσσα, μέχρι τώρα. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα τραγούδια εδώ.
Σπίτι - επάνω

Φωτογραφίες
Λεδνιγε - κάστρο

Λεδνιγε - θερμοκήπιο

Λεδνιγε - κήπος

Λεδνιγε - πάρκο

Λεδνιγε - μιναρές

Λεδνιγε - δήμος

Salets - ασήμαντη architectonical επίσκεψη (κατασκευές) στο τοπίο.

Λόφοι Palava

Βράχος Martinka

Φωτογραφίες αέρα

Επιβιβάζομαι-σπίτι και εστιατόριο Onyx - πρώτο μέρος

Επιβιβάζομαι-σπίτι και εστιατόριο Onyx - δεύτερο μέρος

Σύνταξη Hippoclub Lednice - Επιβιβάζομαι-σπίτι και εστιατόριο

Σύνταξη Hippoclub Lednice - άλογα, μεταφορές αλόγων, γάμοι και ενέργειες

Πρώτο εστιατόριο αυτοεξυπηρετήσεων σε Λεδνιγε

Επιβιβάζομαι-σπίτι και κρασί-υπόγειος θάλαμος Ιορδανία

'μπελος-καταστήματα

Hotel Galant

Σπίτι - επάνω

Χάρτες
Ευρώπη

Κεντρική Ευρώπη

Τσεχία

Μοραβία

Νότια Μοραβία

Λεδνηθε- Valtice περιοχή και λόφοι Palava

Λεδνηθε- Valtice περιοχή και λόφοι Palava 2

Λεδνηθε- Valtice περιοχή

Λεδνηθε- Valtice περιοχή 2

Λεδνιγε και γειτονιά

Λεδνιγε και γειτονιά - τραχιοί

Λεδνιγε και γειτονιά - λεπτομερείς

Λεδνιγε

Λεδνιγε - χωριό

Λεδνιγε - κάστρο, κήπος και πάρκο

Λεδνιγε - κάστρο, κήπος και πάρκο 2

Λόφοι Palava - τραχιοί

Λόφοι Palava - λεπτομερείς

Σύνταξη Hippoclub Lednice - ρομαντικοί γύροι στη μεταφορά αλόγων - πάρκο του Castle, στρόβιλος, μιναρές, Janohrad.

διαδρομές

Διαδρομές ποδηλάτων

Signes στους χάρτες

Σπίτι - επάνω

'ρχές
'οήθεια! - σημαντικοί τηλεφωνικοί αριθμοί στην Τσεχία:
Πυροσβέστες ... 150
"ιατροί (πρώτη βοήθεια) ... 155
'στυνομία ... 158
'υτοκίνητα (κίτρινοι άγγελοι για τους οδηγούς) ... 1230
Έρευνες των τηλεφωνικών αριθμών στην Τσεχία ... 1180
Έρευνες των τηλεφωνικών αριθμών ... στο εξωτερικό 1181
Συνδέσεις με τις σελίδες WWW των αρχών και άλλων οργάνων σε Λεδνιγε, περίχωρα, περιοχή, της Τσεχίας, Ευρώπη και στον κόσμο.

Το Συμβούλιο Λεδνιγε

Το Συμβούλιο Hlohovec

Θ*u Mikulova Sedlec του Συμβουλίου

"ραφείο Valtice πόλεων

"ραφείο Mikulov πόλεων

"ραφείο Breclav πόλεων

Προστατευμένα τοπίο και Biospherical άδυτο Palava - περιφερειακή διαχείριση.

"ημοτικές αρχές της πόλης Μπρνο

Περιοχή της νότιας Μοραβία

Το Κοινοβούλιο της Τσεχίας - Επιμελητήριο των αναπληρωτών

Το Κοινοβούλιο της Τσεχίας - Σύγκλητος

Κυβέρνηση της Τσεχίας

Prezident της Τσεχίας

Πύλη της δημόσιας διαχείρισης η Τσεχία - πλήρης κατάλογος των αρχών της Τσεχίας, επαφές, ώρες γραφείων, στατιστικές, πώς να λύσει τις καταστάσεις διαβίωσης, έγγραφα, νόμος, ηλεκτρονική αποστολή.

Κρατική διαχείριση της Τσεχίας - αρχές, περιοχές, επιχειρήσεις, κατάλογοι, επαφές, WWW διευθύνσεις, στατιστικές.

Τσεχικά κέντρα - διάλογος με το ευρύ κοινό στο εξωτερικό, που κάνει την εικόνα της Τσεχίας ως σύγχρονη και δυναμική χώρα, τέσσερις κύριοι κλάδοι (επιχείρηση, πολιτισμός, εκπαίδευση, τουρισμός), κέντρα στο εξωτερικό, 21 κέντρα σε 17 χώρες, προγράμματα.

CzechIdea - Czech*Idea είναι ένα πρόγραμμα των τσεχικών κέντρων, που προσανατολίζεται στην ανοικτή επαγγελματική καθώς επίσης και δημόσια συζήτηση για τις στρατηγικές κατευθύνσεις της τσεχικής ξένης παρουσίασης, CzechImage, CzechDesign, Τύπος, συνδέσεις.

Τσεχικά - κεντρικός υπολογιστής του Υπουργείου Εξωτερικά της Τσεχίας, των πληροφοριών, του τουρισμού, της επιχείρησης, του ελεύθερου χρόνου, της μελέτης, της εργασίας, της στέγασης, της έλξης, των περιοχών και των πόλεων, καιρός, άκρες, χάρτες, προξενεία, αγγλικά.

Υπουργείο δικαιοσύνης της Τσεχίας - επιχειρησιακό ληξιαρχείο (κατάλογος επιχειρήσεων της Τσεχίας), αναζητήσεις, κατάλογος των πτωχεύσεων, κατάλογοι εμπειρογνωμόνων, μεταφραστές, διερμηνείς, δικαστές, κρατικοί εισαγγελείς, όργανα, ληξιαρχείο πρότασης, σχολεία δικαιοσύνης.

Κατάλογος των μικρών επιχειρήσεων και των προσώπων Self.employed - κατάλογος, στατιστικές, BusinessInfo για τους επιχειρηματίες, πώς να αρχίσει την επιχείρηση.

Υπουργείο εσωτερικών υποθέσεων της Τσεχίας - νόμος, κλεμμένα αυτοκίνητα, αναζητήσεις αστυνομίας, κατάλογοι κομμουνιστικής αστυνομίας.

Νόμος - συλλογή του νόμου της Τσεχίας, συλλογή των διεθνών συνθηκών της Τσεχίας.

Υπουργείο Εξωτερικά της Τσεχίας - ξένες σχέσεις, πώς να ταξιδεψει στο εξωτερικό, καταστάσεις του κόσμου, διπλωματικές αποστολές, τσεχικά κέντρα, πρεσβείες, www.euroskop.cz, www.export.cz, www.czech.cz.

Υπουργείο υγειονομικής περίθαλψης της Τσεχίας

"ιαχείριση κρίσης της Τσεχίας

'στυνομία της Τσεχίας

Πυροσβέστες της Τσεχίας

Τσεχική διαχείριση της κοινωνικής ασφάλειας

"ενική οργάνωση ασφάλειας υγείας

Εθνική βιβλιοθήκη της Τσεχίας

'ρχή της βιομηχανικής ιδιοκτησίας - τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, βιομηχανικά σχέδια, σχέδια χρησιμότητας, εμπορικά σήματα, προστάτευσαν τους προσδιορισμούς προέλευσης, προστατευμένες γεωγραφικές ενδείξεις, βάσεις δεδομένων, Ευρωπαϊκή Ένωση.

"ιαχείριση δασμού της Τσεχίας - τα αποσπάσματα εισαγωγής, οι ανακουφίσεις δασμού, οι συναλλαγματικές ισοτιμίες, ο νόμος και οι κανονισμοί, κατάλογος αρχών δασμού, δασμός χρεώνουν, αρχεία στοιχείων.

Συνοριακές διασταυρώσεις της Τσεχίας

Πόλεις και δήμοι της Τσεχίας

Ευρωπαϊκή Ένωση

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Euroskop - επίσημη πηγή πληροφοριών για την ιδιότητα μέλους της Τσεχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ηνωμένα Έθνη

ΟΥΝΕΣΚΟ

ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς

"ια τις περαιτέρω ενδιαφέρουσες συνδέσεις με την Τσεχία, παρακαλώ, χτυπήστε σε: Τσεχία.
Σπίτι - επάνω

Περίχωρα
Περιβάλλουσες θέες Περιβάλλουσες θέες - 37 θέες στο πολιτιστικό τοπίο, στρόβιλος, Moresque υδάτινα έργα, σπηλιά, υδραγωγείο, Obelisk, τεχνητή καταστροφή Janohrad (John κάστρο), κυνήγι κάστρο, αλιεία κάστρο, νέο δικαστήριο, τρία κοσμούν, 'γιος Hubert Chapel, ραντεβού (ναός Diana), ναός απόλλωνα, κιονοστοιχία πεζουλιών προοπτικής (Reistna), λίγα σύνορα Θ*Θαστλε, Pohansko κάστρο, Lany κάστρο, λίγο Hill 'γίου, κάστρο του κοριτσιού, κάστρο του ορφανού, Turold κάστρο, Turold σπηλιά, ιστορικές πόλεις Valtice, Mikulov και Breclav, διάσημο άγαλμα 'φροδίτη Vestonice, ιστορικά άμπελος-κελάρια, dulcimer μουσική.
Περιβάλλουσα φύση Περιβάλλουσα φύση - οι μπλε ορίζοντες, συμπαθητικές προοπτικές, πράσινοι λόφοι, άσπροι βράχοι, χλωρίδα στεπών, αμπελώνες, ποτάμιο δάσος, λιβάδια, τρόποι, σύρουν, περπατούν, σκοντάφτουν, αγυρτεία, πεζοπορία, Palava (λόφοι Palava, λόφοι Pavlov), Hill αλεπούδων, λίμνες Nove Mlyny, που λούζει και που κολυμπά (η λίμνη μύλων - απόλλωνας σε Λεδνιγε, λίμνη Musov, λούζοντας τα ιδρύματα σε Breclav και Mikulov, aquapark σε Laa ένα der Thaya), ποδόσφαιρο (παιδικές χαρές σε Λεδνιγε, Hlohovec, Valtice και Sedlec).
"ια τις περαιτέρω ενδιαφέρουσες συνδέσεις με Λεδνιγε, η περιοχή και η Τσεχία, παρακαλώ, χτυπούν σε: διαδρομές και Τσεχία.
Θα βρείτε τις φωτογραφίες Λεδνιγε και τα περίχωρα εδώ, εσείς θα βρούν τους χάρτες Λεδνιγε, των περιχώρων, της Τσεχίας και της Ευρώπης εδώ.
Σπίτι - επάνω

Περίχωρα
Περιβάλλουσες θέες Περιβάλλουσες θέες - 37 θέες στο πολιτιστικό τοπίο, στρόβιλος, Moresque υδάτινα έργα, σπηλιά, υδραγωγείο, τεχνητή καταστροφή Janohrad (John κάστρο), κυνήγι κάστρο, αλιεία κάστρο, νέο δικαστήριο, τρία κοσμούν, 'γιος Hubert Chapel, ραντεβού (ναός Diana), ναός απόλλωνα, κιονοστοιχία πεζουλιών προοπτικής (Reistna), λίγα σύνορα Θ*Θαστλε, Pohansko κάστρο, Lany κάστρο, λίγο Hill 'γίου, κάστρο του κοριτσιού, κάστρο του ορφανού, Turold κάστρο, Turold σπηλιά, ιστορικές πόλεις Valtice, Mikulov και Breclav, διάσημο άγαλμα 'φροδίτη Vestonice, ιστορικά άμπελος-κελάρια, dulcimer μουσική.

Περιβάλλουσα φύση Περιβάλλουσα φύση - οι μπλε ορίζοντες, συμπαθητικές προοπτικές, πράσινοι λόφοι, άσπροι βράχοι, χλωρίδα στεπών, αμπελώνες, ποτάμιο δάσος, λιβάδια, τρόποι, σύρουν, περπατούν, σκοντάφτουν, αγυρτεία, πεζοπορία, Palava (λόφοι Palava, λόφοι Pavlov), Hill αλεπούδων, λίμνες Nove Mlyny, που λούζει και που κολυμπά (η λίμνη μύλων - απόλλωνας σε Λεδνιγε, λίμνη Musov, λούζοντας τα ιδρύματα σε Breclav και Mikulov, aquapark σε Laa ένα der Thaya), ποδόσφαιρο (παιδικές χαρές σε Λεδνιγε, Hlohovec, Valtice και Sedlec).

"ια τις περαιτέρω ενδιαφέρουσες συνδέσεις με Λεδνιγε, η περιοχή και η Τσεχία, παρακαλώ, χτυπούν σε: διαδρομές και Τσεχία.
Θα βρείτε τις φωτογραφίες Λεδνιγε και τα περίχωρα εδώ, εσείς θα βρούν τους χάρτες Λεδνιγε, των περιχώρων, της Τσεχίας και της Ευρώπης εδώ.
Σπίτι - επάνω

Τσεχία (CR)
Τσεχία Κορώνα 'γίου Vitus Τσεχία - χάρτης Τσεχία - είναι τοποθετημένος στη μέση της Ευρώπης, είναι μέσου μεγέθους, έχει την περιοχή 80000 km2 και 10 εκατομμύριο κάτοικοι. Η κύρια πόλη είναι Πράγα. Είναι δημοκρατικό κράτος με την ιδιωτική ιδιοκτησία και οικονομία της αγοράς, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η καθιέρωση είναι δημοκρατία (κοινοβουλευτική δημοκρατία), στο κεφάλι του κράτους είναι το Κοινοβούλιο, κυβέρνηση και Πρόεδρος. 'ποτελείται από δέκα περιοχές. Έχει προωθήσει τη βιομηχανία, τη λογική γεωργία, καλό καθαρό των δρόμων, τις εθνικές οδούς και τους σιδηροδρόμους, σύνδεση αέρα με ολόκληρο τον κόσμο. Η Τσεχία είναι ποιητική χώρα, έχει την όμορφες φύση, την επίσκεψη και την έλξη. Μέσα στο κράτος είναι πεδινά, λόφοι και οι ορεινές περιοχές, στα σύνορα είναι βουνά (1000 - 1600 μέτρα επάνω από sea-level). Ροή πολλών ποταμών και κολπίσκων μέσω του εσωτερικού, υπάρχουν πολλές λίμνες και λίμνες. Το ένα τρίτο της περιοχής καλύπτεται από τα δάση, το ένα τρίτο είναι τομείς και λιβάδια. Το κλίμα είναι ήπιο, με το λούσιμο το καλοκαίρι και το χιόνι το χειμώνα. Υπάρχουν χιλιάδες επισκεμμένος στη χώρα, 12 μέρη της ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς. Οι πιό γνωστές θέσεις είναι Πράγα (Πράγα κάστρο, καθεδρικός ναός 'γίου Vitus, Charles Bridge, ημερολόγιο-ρολόι), Karlovy ποικίλλει (SPA), Cesky Krumlov (κάστρο), Hluboka nad Vltavou (κάστρο), Λεδνιγε (κάστρο, κήπος, πάρκο). Η Τσεχία είναι γνωστή λόγω της φύσης, της επίσκεψης, της μπύρας, του γυαλιού, των συμπαθητικών γυναικών και του αθλητισμού. Οι τσεχικές γυναίκες είναι π.χ. τραγουδιστής Magdalena Kozena και πρότυπα Simona Krajinova, Eva Herzigova, Tereza Maxova, Alena Seredova, Andrea Nemcova, Andrea Vranova, Iva Kubelkova, Jitka Kocurova, Karolina Kurkova, PETRA Nemcova, Radka Kocurova, Sarka Kubelkova. Είμαστε παγκόσμιοι κύριοι στο χόκεϋ, έχουμε τη δεύτερη καλύτερη ομάδα ποδοσφαίρου στον κόσμο στην επίσημη σειρά της FIFA. Οι τσεχικοί παίκτες χόκευ! είναι π.χ. μπροστινό Jaromir Jagr (Νέα Υόρκη Rangers) και τερματοφύλακας Dominik Hasek (γερουσιαστές της Οττάβας). Οι τσεχικοί ποδοσφαιριστές είναι π.χ. μισό-πίσω Pavel Nedved (Juventus Τουρίνο), μισό-πίσω Tomas Rosicky (Borussia Ντόρτμουντ) και τερματοφύλακας Petr Cech (Chelsea).
Καθεδρικός ναός 'γίου Vitus Πράγα - Πράγα, κύρια πόλη της Τσεχίας, κέντρο της Ευρώπης, χρυσό παρεκκλησι πέρα από το Vltava ποταμό, πόλη 1000 πύργων, μέρος της ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς, Πράγα κάστρο, καθεδρικός ναός 'γίου Vitus, χρυσή πύλη, παλαιά σκαλοπάτια του κάστρο, Mala Strana, παλάτια, Charles Bridge, παλαιά πόλη, παλαιό τετράγωνο πόλεων, ημερολόγιο-ρολόι, Tyn ναός, εβραϊκή πόλη, συναγωγή, Wenceslas Square, άγαλμα 'γίου Wenceslas, Vysehrad, του εθνικού μουσείου, του τεχνικού μουσείου, του εθνικού θεάτρου, του Hill Petrin, του σιδηροδρόμου καλωδίων, του προοπτική-πύργου, του ποταμού Vltava, των γεφυρών, των νησιών, των πάρκων και των κήπων (870 εκτάρια), τακτοποίηση περισσότερο από 1000 έτη, δαρ-θλοθκ, Τυν Τεμπλε, Ιεωησχ Θητυ, Συναγογuε, Ωενθεσλας Σquαρε, στατuε οφ Σαηντ Ωενθεσλας, 'υσεχραδ, Νατηοναλ Μuσεuμ, Τεθχνηθαλ Μuσεuμ, Νατηοναλ Τχεατρε, Πετρην Χηλλ, θαψλε ραηλωαυ, οuτλοοκ-τοωερ, ρηβερ 'λταβα, ψρηδγες, ησλανδς, παρκς ανδ γαρδενς (870 χα), σεττλεμεντ μορε τχαν 1000 υεαρς, Θεασαρ Θχαρλες Η'., Θεασαρ Ρuδολφ Χαψσψuργ, Εuροπεαν ηνδuστρυ, ψuσηνεσς ανδ θuλτuραλ θεντερ, τενς οφ τχεατερς, δραμας, θομεδηες, μuσηθαλς, Σμετανα Τχεατρε, Λατερνα Μαγηθα, Τχεατρε οφ Σπειψλ ανδ Χuρβηνεκ φορ θχηλδρεν, χuνδρεδς οφ ρεσταuραντς και μπαρ, τσεχική μπύρα, Pilsner Urquell, Budweisser (Budvar), καταστήματα, τσεχικό γυαλί, λεωφορεία αλόγων στο παλαιό τετράγωνο πόλεων, ατμόπλοια στον ποταμό Vltava.
esk republika CzechTourism - τσεχικό κέντρο του τουρισμού, των κάστρων, των οχυρώσεων, των ιστορικών πόλεων, των υγιών και ενεργών διακοπών, χρυσή Πράγα, SPA, κτήρια εκκλησιών, θέσεις προσκυνήματος.
CzeCOT CzeCOT - ο κεντρικός υπολογιστής τουριστών για την Τσεχία, η Τσεχία είναι ένας από τους ελκυστικότερους τόπους προορισμού τουριστών στον κόσμο, έχει όλοι που επισκέπτονται με εξαίρεση τη θάλασσα, είναι πολυσχιδές και εικονογραφικός, είναι unbelievably πλούσιο όπως για την ιστορική κληρονομιά, μπορεί να επισκεφτεί από τον Ιανουάριο μέχρι το "εκέμβριο, υπάρχουν πολλοί που επισκέπτονται (φυσικός, architectonical, γραφείου, τεχνικός), SPA, εγκαταστάσεις wellness, ξενοδοχεία, επιβιβάζομαι-σπίτια, ιδιωτικές στεγάσεις, εστιατόρια, μπαρ, κρασί-κελάρια, θέατρα, αθλητικές εγκαταστάσεις, μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας εδώ, να γνωρίσουν να ξέρετε την ιστορία, έρχεστε σε ένα συνέδριο, ή να συνδυάσετε όλων αυτών ωορλδ, ητ χας αλλ σηγχτσεεηνγ ωητχ τχε εξθεπτηον οφ τχε σεα, ητ ης μuλτηφαρηοuς ανδ πηθτορηαλ, ητ ης uνψεληεβαψλυ ρηθχ ας φορ τχε χηστορηθαλ χερηταγε, ητ θαν ψε βησητεδ φρομ Ιανuαρυ τηλλ "εθεμψερ, τχερε αρε μανυ σηγχτσεεηνγ (νατuραλ, αρθχητεθτονηθαλ, θλερηθαλ, τεθχνηθαλ), σπας, ωελλνεσς φαθηλητηες, χοτελς, ψοαρδηνγ-χοuσες, πρηβατε αθθομμοδατηονς, ρεσταuραντς, πuψς, ωηνε-θελλαρς, τχεατερς, σπορτηνγ φαθηλητηες, υοu θαν ενιου υοuρ βαθατηον χερε, γετ το κνοω τχε χηστορυ, θομε το α θονγρεσς, ορ το θομψηνε αλλ οφ τχεσε τχηνγς, ον οuρ σερβερ υοu ωηλλ φηνδ ηντερεστηνγ ηνφορματηον, δαταψασες, ληστς, θερτηφηεδ εσταψλησχμεντς, πχοτος, μαπς.
CzechInvest CzechInvest - η κρατική αντιπροσωπεία για να προωθήσει την επιχείρηση και την επένδυση, την προώθηση της Τσεχίας, τη βοήθεια στους ξένους επενδυτές, την υποστήριξη της τσεχικής επιχείρησης, τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, πρόσβαση στις επιχορηγήσεις, τις πιστώσεις και τα δομικά κεφάλαια της ΕΕ, ενθαρρύνσεις επένδυσης, διαβουλεύσεις, βάσεις δεδομένων, ανθρώπινο δυναμικό, ακίνητη περιουσία, εκθέσεις, Τσεχία είναι μια από τις περισσότερες ικανές χώρες ανταγωνισμού της ΕΕ.
Εθνικό ίδρυμα για τα μνημεία Εθνικό ίδρυμα για τα μνημεία - δηλώστε την ειδική οργάνωση της προσοχής για την επίσκεψη στην Τσεχία, προστασία, ανακαίνιση, κατάλογοι, άδειες οικοδόμησης, μελέτες, αρχεία.
Cesky Krumlov Cesky Krumlov - κάστρο, μέρος της ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.
Hluboka nad Vltavou Hluboka nad Vltavou - όμορφο κάστρο, νέο γοτθικό ύφος, κήπος, λίμνες, ζωολογικός κήπος,
Buchlov Buchlov - ισχυρά οχύρωση και κάστρο.
Bouzov Bouzov - συμπαθητικό κάστρο.
ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς - μέρη στην Τσεχία - ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς, κατάλογος εγγραμμένης και προστατευμένης επίσκεψης στην Τσεχία, Πράγα, Cesky Krumlov, Telc, Zdar nad Sazavou, Kutna Hora, περιοχή λεδνηθε- Valtice (Λεδνιγε, Valtice), Holasovice, Kromeriz, Litomysl, Olomouc, Μπρνο, απότομα και αρμόζουσα περιγραφή, συμπαθητικές φωτογραφίες, συνδέσεις WWW.

Τσεχικά - κεντρικός υπολογιστής του Υπουργείου Εξωτερικά της Τσεχίας, των πληροφοριών, του τουρισμού, της επιχείρησης, του ελεύθερου χρόνου, της μελέτης, της εργασίας, της στέγασης, της έλξης, των περιοχών και των πόλεων, καιρός, άκρες, χάρτες, προξενεία, αγγλικά.

Τσεχία - Angelfire - βασικές πληροφορίες.

Τσεχία - κάστρα και οχυρώσεις - εκατοντάδες της επίσκεψης, περιγραφή, φωτογραφίες, heraldies.

Sightseeing.cz - επίσκεψη της Τσεχίας, της βάσης δεδομένων 338 αντικειμένων και θέσεων, περιγραφή, ανοίγοντας χρόνοι, ενέργειες, φωτογραφίες.

Πύλη στην επίσκεψη - επίσκεψη της Τσεχίας, με άμεσο WWW που εξετάζει και που συνδέει τη δυνατότητα.

Sightseeing.com - επίσκεψη της Τσεχίας, κατάλογος 419 αντικειμένων, αναζητήσεις, περιγραφή, ανοίγοντας χρόνοι, χρήματα εισόδων, πληροφορίες, φωτογραφίες, περίχωρα, ενέργειες, λεξιλόγιο, βιβλία, πηγές, αριστοκρατικές οικογένειες, οδηγοί τουριστών.

Τσεχία - οχυρώσεις και κάστρα - φωτογραφίες.

Export.cz - σελίδες για να προωθήσει την εξαγωγή από την Τσεχία.

CIA - ο κόσμος Factbook - Τσεχία - γεγονότα για την Τσεχία, αγγλικά.

Το Κοινοβούλιο της Τσεχίας - Επιμελητήριο των αναπληρωτών

Το Κοινοβούλιο της Τσεχίας - Σύγκλητος

Κυβέρνηση της Τσεχίας

Prezident της Τσεχίας

Πύλη της δημόσιας διαχείρισης η Τσεχία - πλήρης κατάλογος των αρχών της Τσεχίας, επαφές, ώρες γραφείων, στατιστικές, πώς να λύσει τις καταστάσεις διαβίωσης, έγγραφα, νόμος, ηλεκτρονική αποστολή.

Κρατική διαχείριση της Τσεχίας - αρχές, περιοχές, επιχειρήσεις, κατάλογοι, επαφές, WWW διευθύνσεις, στατιστικές.

Τσεχικά κέντρα - διάλογος με το ευρύ κοινό στο εξωτερικό, που κάνει την εικόνα της Τσεχίας ως σύγχρονη και δυναμική χώρα, για τους κύριους κλάδους (επιχείρηση, πολιτισμός, εκπαίδευση, τουρισμός), κέντρα στο εξωτερικό, 21 κέντρα σε 17 χώρες, προγράμματα.

CzechIdea - Czech*Idea είναι ένα πρόγραμμα των τσεχικών κέντρων, που προσανατολίζεται στην ανοικτή επαγγελματική καθώς επίσης και δημόσια συζήτηση για τις στρατηγικές κατευθύνσεις της τσεχικής ξένης παρουσίασης, CzechImage, CzechDesign, Τύπος, συνδέσεις.

Τσεχικό εμπόριο - εθνική αντιπροσωπεία εμπορικής προώθησης του Υπουργείου βιομηχανίας και εμπορίου της Τσεχίας, της προώθησης του διεθνούς εμπορίου και της συνεργασίας μεταξύ των τσεχικών και ξένων επιχειρήσεων, των επαγγελματικών πληροφοριών, της βοήθειας και των συμβουλευτικών υπηρεσιών, συνοδεία των τσεχικών εξαγωγέων στις ξένες αγορές, συνεργάτης επαφών για τις εταιρίες που μπαίνουν στην τσεχική αγορά, επιδιώκων τους ενδιαφέροντες και αξιόπιστους επιχειρησιακούς συνεργάτες και προμηθευτές, γραφεία σε πολλές χώρες του κόσμου, κατάλογος του τσεχικού εξαγωγέα, BusinessInfo - τσεχική επιχειρησιακή πύλη.

Υπουργείο δικαιοσύνης της Τσεχίας - επιχειρησιακό ληξιαρχείο (κατάλογος επιχειρήσεων της Τσεχίας), αναζητήσεις, κατάλογος των πτωχεύσεων, κατάλογοι εμπειρογνωμόνων, μεταφραστές, διερμηνείς, δικαστές, κρατικοί εισαγγελείς, όργανα, ληξιαρχείο πρότασης, σχολεία δικαιοσύνης.

Κατάλογος των μικρών επιχειρήσεων και των προσώπων Self.employed - κατάλογος, στατιστικές, BusinessInfo για τους επιχειρηματίες, πώς να αρχίσει την επιχείρηση.

Υπουργείο εσωτερικών υποθέσεων της Τσεχίας - νόμος, κλεμμένα αυτοκίνητα, αναζητήσεις αστυνομίας, κατάλογοι κομμουνιστικής αστυνομίας.

Νόμος - συλλογή του νόμου της Τσεχίας, συλλογή των διεθνών συνθηκών της Τσεχίας.

Υπουργείο Εξωτερικά της Τσεχίας - ξένες σχέσεις, πώς να ταξιδεψει στο εξωτερικό, καταστάσεις του κόσμου, διπλωματικές αποστολές, τσεχικά κέντρα, πρεσβείες, www.euroskop.cz, www.export.cz, www.czech.cz.

Υπουργείο υγειονομικής περίθαλψης της Τσεχίας

"ιαχείριση κρίσης της Τσεχίας

'στυνομία της Τσεχίας

Πυροσβέστες της Τσεχίας

Τσεχική διαχείριση της κοινωνικής ασφάλειας

"ενική οργάνωση ασφάλειας υγείας

Εθνική βιβλιοθήκη της Τσεχίας

'ρχή της βιομηχανικής ιδιοκτησίας - τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, βιομηχανικά σχέδια, σχέδια χρησιμότητας, εμπορικά σήματα, προστάτευσαν τους προσδιορισμούς προέλευσης, προστατευμένες γεωγραφικές ενδείξεις, βάσεις δεδομένων, Ευρωπαϊκή Ένωση.

"ιαχείριση δασμού της Τσεχίας - τα αποσπάσματα εισαγωγής, οι ανακουφίσεις δασμού, οι συναλλαγματικές ισοτιμίες, ο νόμος και οι κανονισμοί, κατάλογος αρχών δασμού, δασμός χρεώνουν, αρχεία στοιχείων.

Συνοριακές διασταυρώσεις της Τσεχίας

Πόλεις και δήμοι της Τσεχίας

Πράγα - www.praha.cz, κεντρικός υπολογιστής για την Πράγα, ειδήσεις, πληροφορίες, αρχιτεκτονική, πολιτισμός, αθλητισμός, καιρός, στέγαση.

Πράγα - www.praha.com, κεντρικός υπολογιστής για την Πράγα, ειδήσεις, πολιτική, επιχείρηση, αθλητισμός, πολιτισμός, υγεία.

Μπρνο - δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας, κύρια πόλη της Μοραβία, κάτοικοι 350 χιλιάδων, ειδήσεις, πολιτισμός, αθλητισμός, έγγραφα, πληροφορίες για τους επενδυτές, τα συμβούλια, υπηρεσίες, εκλεκτικά πρακτικά.

Οστράβα - τρίτον μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας, κέντρο της βόρειων Μοραβία και της Σιλεσίας.

Το Karlovy ποικίλλει - ωορλδ-κνοων σπα, φρεάτια, κιονοστοιχία, θεραπεία, αποτελεσματική προ πάντων για τα εσωτερικά όργανα των ανθρώπων (συκώτι, ηνία, στομάχι, πέψη, χοληδόχος κύστη), μετά από τις αποκαταστάσεις διαδικασιών, τις παραμονές reconditional, τις διακοπές, πολλά συμπαθητικά ξενοδοχεία και εστιατόρια, τακτοποιήσεις από τις αρχέγονες ηλικίες, συμπαθητική αρχιτεκτονική, όμορφη φύση, λόφοι, ξύλα, περίπατοι, ταξίδια, διάφορες SPA τον περίχωρα (Marianske Lazne, Frantiskovy Lazne, Konstantinovy Lazne).

Marianske Lazne - καλά γνωστή SPA στο δυτικό τμήμα της Τσεχίας, θαυμάσια φύση, 46 ορυκτά φρεάτια, τα οποία χρησιμοποιούνται για θεραπεύοντας λόγους από το 13$ο αιώνα, κιονοστοιχία.

Marianske Lazne - SPA - θεραπεύοντας διαδικασίες, στέγαση, τρόφιμα, θεραπεύοντας παραμονές, wellness, ομορφιά.

Marianske Lazne - πληροφορίες - στέγαση, τρόφιμα, υπηρεσία, επιχειρήσεις.

Το Podebrady - καλά γνωστή τσεχική SPA, κοντά στην Πράγα, αποτελεσματική προ πάντων για τη θεραπεία της καρδιάς και του κυκλοφορώντας οργανισμού, παλαιά ιστορία, οχύρωση πετρών χτίστηκε στην πόλη από τον τσεχικό βασιλιά Premysl Otakar ΙΙ. στα έτη 1262 - 1268, τώρα αυτό είναι κάστρο.

Luhacovice - καλύτερα γνωστή SPA στη Μοραβία, εικονογραφική φύση, κοιλάδα, λόφοι, ξύλα, λίμνη φραγμάτων, στρατόπεδο.

Luhacovice - SPA - SPA, ξενοδοχεία, επιβιβάζομαι-σπίτια, εστιατόρια, παραμονές, θεραπεία, βελτίωση υγείας, χαλάρωση, wellness.

Luhacovice και περίχωρα - SPA, ελεύθερος χρόνος, πολιτισμός, αθλητισμός, πρακτικές πληροφορίες, για τη SPA, ιστορία, υπηρεσίες, λίμνη, περιβάλλον, χάρτες, στοά φωτογραφιών, Hydepark.

Karlstejn - ισχυρό μεσαιωνικό κάστρο, που ιδρύονται από το ceasar Charles IV., πανέμορφο παρεκκλησι που ενθέτεται από τα διαμάντια, συμπαθητική φύση, ξύλα.

Cesky Krumlov και περιοχή - το κάστρο, μέρος της ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς, εγκατέστησε ενώπιον Χριστού, θέατρο με την περιστρεφόμενη αίθουσα συνεδριάσεων, παλαιά πόλη, συμπαθητική φύση, Sumava βουνά, Klet βουνό, πύργος προοπτικής, ποταμός Vltava, ενοικίαση βαρκών.

Cesky Krumlov - οι επίσημες σελίδες των αρχών πόλεων, χιούμορ, συμπαθητικές φωτογραφίες, αυτό είναι δυνατές να στείλουν τις φωτογραφίες ως σε απευθείας σύνδεση κάρτες εικόνων.

Orlik - το όμορφο κάστρο επάνω από τον ποταμό Vltava, ανήκει στα nobles Schwarzenberg, πολύ συμπαθητικό εσωτερικό, τεκμηρίωση της ιστορίας, εικόνες, φωτογραφίες, πάρκο.

Hluboka nad Vltavou - η πόλη, θαυμάσιο κάστρο, Windsor νέο γοτθικό ύφος, κάστρο φωτίζεται τη νύχτα, συμπαθητικό εσωτερικό, γαλλικός κήπος, αγγλικό πάρκο, στοά εικόνας, συλλογή της μεσαιωνικής τέχνης, γοτθικό Madonnas, συναυλίες της κλασσικής μουσικής, πολιτιστικό κέντρο, ζωολογικός κήπος, μεγάλες λίμνες.

Το Buchlov - οδηγός - ισχυρή οχύρωση από τις μεσαιωνικές ηλικίες για να υπερασπίσει τη Μοραβία, περιγραφή, φωτογραφίες, εσείς μπορεί να οδηγήσει τα άλογα εκεί.

Buchlov - κάστρο - ισχυρή οχύρωση από τις μεσαιωνικές ηλικίες για να υπερασπίσει τη Μοραβία, περιγραφή, φωτογραφίες.

Buchlov - ισχυρή αμυντική οχύρωση, που στηρίζεται στο μεγάλο λόφο στους Chriby λόφους, 540 μέτρα πέρα από τη στάθμη θάλασσας.

Buchlov και Buchlovice - οχύρωση, πόλη, κάστρο, κήπος.

Bouzov - οδηγός - όμορφο κάστρο στο όριο μεταξύ της 'οημίας και της Μοραβία, περιγραφή, φωτογραφίες.

Bouzov - κάστρο - όμορφο κάστρο στο όριο μεταξύ της 'οημίας και της Μοραβία, περιγραφή, φωτογραφίες.

Bouzov - οχυρώσεις και κάστρα - όμορφο κάστρο στο όριο μεταξύ της 'οημίας και της Μοραβία, περιγραφή, φωτογραφίες.

Εθνικό πάρκο Krkonose - Krkonose (γιγαντιαία βουνά) είναι τα υψηλότερα βουνά στην Τσεχία, η κορυφή είναι Snezka με 1602 μέτρα πέρα από τη στάθμη θάλασσας, το εθνικό πάρκο Krkonose (KRNAP) είναι μεγάλο φυσικό άδυτο, η περιοχή είναι 548 km2, όριο μεταξύ της Τσεχίας και της Πολωνίας, συμπαθητική φύση, βουνά, ξύλα, διακοπές, πεζοπορία, χειμερινός αθλητισμός, να κάνει σκι.

Krkonose - τα γιγαντιαία βουνά, υψηλότερα βουνά στην Τσεχία, να περιοδεύσουν περιοχή, να κάνουν σκι, πολλοί προς τα κάτω σειρές μαθημάτων και ανελκυστήρες σκι, αυτό είναι συμπαθητικός και σύνθετος κεντρικός υπολογιστής για την περιοχή, τις περιοχές, τις πόλεις, την επίσκεψη, τη φύση, τις στοές φωτογραφιών, τις εικονικές απόψεις, τις διαδρομές τουριστών, τα χειμερινά μονοπάτια, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, την υγεία και την ομορφιά, ψυχαγωγία, ημερολόγιο των ενεργειών, διακοπές σε μια συσκευασία, στέγαση, τρόφιμα, αγορές, αυτοκίνητα, όργανα, περιφερειακές ειδήσεις, δημόσια έρευνα, διαγωνισμοί, ε- magasin, κέντρα (Spindleruv Mlyn, Pec κάτω από Snezka).

Τσεχικός- Moravien ορεινή περιοχή, Zdar λόφοι, βουνά σιδήρου - η ορεινή περιοχή τσεχικός- Moravien είναι μεγάλη περιοχή ορεινών περιοχών και βουνών στο όριο μεταξύ της 'οημίας και της Μοραβία, 800 μέτρα επάνω από τη μυθική και συγχρόνως τραχιά φύση σταθμών θάλασσας, βουνά, βράχοι, λόφοι, ξύλα, πράσινοι τομείς, ύδωρ, πολλοί ελατήρια, κολπίσκοι, ποταμοί, λίμνες, άριστοι όροι για προς τα κάτω και ανώμαλα να κάνουν σκι, κέντρα είναι Zdar nad Sazavou, το na Morave, Snezne, οδηγοί, ταξίδια, ιστορία, ζώα, εγκαταστάσεις, καιρός, στοές φωτογραφιών, εικονικοί γύροι, ανελκυστήρες σκι, περιοχές σκι, ανώμαλα να κάνει σκι ίχνη, Nove Mesto σελίδες WWW είναι τσεχικά, αγγλικά, γερμανικά.

Το κανάλι Bata - κανάλι ναυσιπλοϊ'ας ύδατος Moravian, εσωτερικό κανάλι Otrokovice - Rohatec δημιουργήθηκε στα έτη 1936 - 1938, τη ναυσιπλοϊ'α στην επίσκεψη των σκαφών, έλξη για τα turists, σκάφη με το πλήρωμα, την ενοικίαση των βαρκών και τη μηχανή σκάφη.

'σπρα Καρπάθια βουνά - θαυμάσια κορυφογραμμή βουνών στο όριο μεταξύ της Τσεχίας και της Σλοβακίας, μέρος του Καρπάθιου ορεινού όγκου βουνών, του μεγάλου φυσικού αδύτου, των ξύλων, των προοπτικών και των άποψη-πύργων, τουρισμός (με τα πόδια, ποδήλατο, άλογο), χειμερινό να κάνει σκι.

Velka Javorina - το υψηλότερο βουνό στα άσπρα Καρπάθια βουνά στο όριο μεταξύ της Τσεχίας και της Σλοβακίας.

Η Πράγα - ιστορικό κέντρο - Τσεχία, το μνημείο γράφεται στον κατάλογο ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.

Το Cesky Krumlov - κάστρο - Τσεχία, το μνημείο γράφεται στον κατάλογο ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.

Το Telc - ιστορικό κέντρο - Τσεχία, το μνημείο γράφεται στον κατάλογο ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.

Το nad Sazavou - εκκλησία Zdar προσκυνήματος 'γίου της Νεπομuθκυης του Ιαν. στο πράσινο βουνό - Τσεχία, το μνημείο γράφεται στον κατάλογο ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.

Το Kutna Hora - ιστορικό κέντρο με το ναό 'γίου Barbora και τον καθεδρικό ναό της κυρίας μας σε Sedlec - Τσεχία, το μνημείο γράφεται στον κατάλογο ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.

Λεδνηθε- Valtice η περιοχή - πολιτιστικό τοπίο - Τσεχία, το μνημείο γράφεται στον κατάλογο ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.

Το Holasovice - του χωριού άδυτο - Τσεχία, το μνημείο γράφεται στον κατάλογο ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.

Το Kromeriz - το αρχιεπισκοπικοί κάστρο και κήποι - Τσεχία, το μνημείο γράφεται στον κατάλογο ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.

Το Litomysl - κάστρο - Τσεχία, το μνημείο γράφεται στον κατάλογο ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.

Το Olomouc - Στυλοβάτης της πιό ιερής τριάδας - Τσεχία, το μνημείο γράφεται στον κατάλογο ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.

Το Μπρνο - βίλα Thugendhat - Τσεχία, το μνημείο γράφεται στον κατάλογο ΟΥΝΕΣΚΟ παγκόσμιας κληρονομιάς.

Pilsner Urquell - η πόλη Pilsen, Pilsner μπύρα, πλήρης και πικρός, μια από τις καλύτερες μπύρες στον κόσμο, για την μπύρα, για το μπύρα-ζυθοποιείο, πού να πάει σε Pilsen, μουσική, γκολφ, ψυχαγωγία, μεταφορτώνει, όλη την ώρα με σας, το π-κατάστημα, ενδιαφέρουσες συνδέσεις WWW.

Το τσεχικό κρύσταλλο - πανέμορφο τσεχικό γυαλί, το κρύσταλλο και οι πολυέλαιοι, τσεχική χώρα έγιναν παγκόσμιο κέντρο της παραγωγής γυαλιού στην κρίσιμη καμπή μεταξύ του 16$ου και 17$ος αιώνας, τσεχικοί λαοί που γίνονται τις θεμελιώδεις εφευρέσεις για την παραγωγή του κρυστάλλου, το κρύσταλλο αναβαθμίζεται από την κοπή, το τσεχικό κρύσταλλο είναι απόλυτη κορυφή του κλάδου γυαλιού στον κόσμο, στις σελίδες αυτό το WWW είναι επίσης πληροφορίες για το κρύσταλλο βουνών, τους πολυελαίους κ.λπ....

"υαλί της 'οημίας - παραδοσιακά τσεχικά γυαλικά, τσεχικό κρύσταλλο, γυαλιά με τις περικοπές, περαιτέρω γυαλικά, παραγωγός και εξαγωγέας.

"ια τις περαιτέρω ενδιαφέρουσες συνδέσεις με Λεδνιγε, η περιοχή και η Τσεχία, παρακαλώ, χτυπούν σε: διαδρομέσ, αρχές και περίχωρα.
Θα βρείτε τις φωτογραφίες Λεδνιγε και τα περίχωρα εδώ, εσείς θα βρούν τους χάρτες Λεδνιγε, των περιχώρων, της Τσεχίας και της Ευρώπης εδώ.
Σπίτι - επάνω

Ευρωπαϊκή Ένωση (EU)
Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκή Ένωση (EU) - είναι συμμαχία των δημοκρατικών ευρωπαϊκών χωρών, οι οποίες υποχρεώθηκαν στο ρεύμα μαζί στην ειρήνη και την ευημερία. "εν είναι ούτε κράτος, το οποίο πρέπει να αντικαταστήσει τις επικρατούσες καταστάσεις, ούτε μια οργάνωση για διεθνή συνεργασία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι στην πραγματικότητα μοναδική. Τα κράτη μέλη της δημιουργούν τις κοινές αρχές, στις οποίες μεταφέρουν μέρος της κυριαρχίας τους, έτσι ώστε οι αποφάσεις σχετικά με μερικά κοινά συμφέροντα μπορούν να γίνουν αποδεκτοί δημοκρατικά σχετικά με το ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Τσεχία είναι μέλος της ΕΕ από 1 Μάιος το 2004. 'υτή τη στιγμή, η ΕΕ αποτελείται από 25 μέλη: 'υστρία, 'έλγιο, Κύπρος, Τσεχία, "ανία, Εσθονία, Φινλανδία, "αλλία, "ερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιθουανία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία και Κάτω Χώρες. Η ΕΕ συζητά το συνεταιρισμό με τέσσερις χώρες: 'ουλγαρία, Κροατία, Ρουμανία και Τουρκία.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - ανώτατη ευρωπαϊκή νομοθετική αρχή, αναπληρωτές, οι αναπληρωτές σας, δραστηριότητες, ειδήσεις, ΕΕ και τα όργανα, η δικαιοσύνη και η υπηκοότητα, οι εξωτερικές σχέσεις, η γεωργία και η αλιεία, ο προϋπολογισμός, ο πολιτισμός και η εκπαίδευση, τα οικονομικά και θέματα νομίσματος, η απασχόληση και οι κοινωνικές πτυχές, οι αγορές και η βιομηχανία, οι περιοχές της και περιβάλλον μεταφορών, υγείας και διαβίωσης.

Συμβούλιο της Ευρώπης - τα ανθρώπινα δικαιώματα, νομικά θέματα, κοινωνική συνύπαρξη, εκπαίδευση, πολιτισμός, κληρονομιά, νεολαία, αθλητισμός, προγράμματα, συνεργασία.

Ευρωπαϊκό σύνταγμα - πρόταση.

EUbusiness - ειδήσεις από την ευρωπαϊκή επιχείρηση on-line.

Υπηρεσία πληροφοριών κοινοτικής έρευνας και ανάπτυξης (CORDIS) - πρόσβαση στις πληροφορίες, σχετικά με την έρευνα, την ανάπτυξη και τις καινοτομίες εντός της ΕΕ.

Ευρωπαϊκό γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας (OEB) - προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στην ΕΕ και στον κόσμο, διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας PCT, πρότυπα βιομηχανίας, πρότυπα χρήσης, νόμος, κανονισμοί, βάσεις δεδομένων.

"ραφείο Εναρμόνισης στην Εσωτερική 'γορά (ohim) - η προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στην ΕΕ, εμπορικά σήματα, προστατευμένος προσδιορισμός προέλευσης (PDO), προστάτευσε τη γεωγραφική ένδειξη (PGI), παραδοσιακή ειδικότητα που εγγυήθηκε (TSG).

Euroskop - επίσημη πηγή πληροφοριών σχετικά με την ιδιότητα μέλους της Τσεχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που χρησιμοποιείται από το γραφείο της κυβέρνησης της Τσεχίας, του τμήματος για την πληροφόρηση για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, της Τσεχίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ειδήσεις, πληροφορίες, ΕΕ, μελλοντική Ευρώπη, Τσεχία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ι στην ΕΕ, έγγραφα που μεταφορτώνουν, συνδέσεις, Eurocentres (κέντρα πληροφόρησης για την ΕΕ), Eurofon (δωρεάν πληροφοριακή τηλεφωνική γραμμή 800200200), Eurocourier (ευρο- ειδήσεις από την τσεχική κυβέρνηση), Eurodiscussion (επιχορηγήσεις και προγράμματα), πρόταση του ευρωπαϊκού συντάγματος, ΕΕ και σπουδαστές, έρευνες, αναλύσεις, όργανα της ΕΕ, ευρωπαϊκό έτος 2005.

Σπίτι - επάνω

Ηνωμένα Έθνη (UN), ΟΥΝΕΣΚΟ, παγκόσμια κληρονομιά
Ηνωμένα Έθνη Ηνωμένα Έθνη - που ιδρύονται στις 24 Οκτωβρίου 1945, είναι μια παγκόσμια οργάνωση, που συνδέει γύρω από 191 χώρες. Η αποστολή είναι:
- για να σώσει την ανθρωπότητα από το μαστίγιο του πολέμου,
- για να κρατήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα (αξιοπρέπεια και αξία του ανθρώπινου προσώπου, ίσα δικαιώματα των ανδρών και των γυναικών και των εθνών μεγάλων και μικρών),
- για να διατηρήσει τη δικαιοσύνη και το σεβασμό των υποχρεώσεων που προκύπτουν από τις διεθνείς συνθήκες.
ΟΥΝΕΣΚΟ Η ΟΥΝΕΣΚΟ - η εκπαιδευτική, επιστημονική και πολιτιστική οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών, ιδρύθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1945, η αποστολή είναι να χτιστεί η ειρήνη στα μυαλά των ανθρώπων, οι κύριες περιοχές δραστηριότητας είναι εκπαίδευση, οι κοινωνικές και φυσικές επιστήμες, πολιτισμός και επικοινωνίες, ιδιαίτερη έμφαση είναι στην οικοδόμηση των τάξεων στις κατεστραμμένες χώρες και στην έκδοση των επιστημονικών ανακαλύψεων.
Παγκόσμια κληρονομιά Παγκόσμια κληρονομιά - το πρόγραμμα της ΟΥΝΕΣΚΟ, διεθνής συνθήκη αποκαλούμενη "Συνθήκη σχετικά με την προστασία της παγκόσμιας πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάσ", υιοθέτησε το 1972, Επιτροπή παγκόσμιας κληρονομιάς στο Παρίσι, κατάλογος παγκόσμιας κληρονομιάς, Ταμείο παγκόσμιας κληρονομιάς.
'ποστολή της παγκόσμιας κληρονομιάς:
- προστατεύστε τις διάσημες φυσικές και αρχιτεκτονικές περιοχές της γης (περιοχές κληρονομιάς)
- διαχειριστείτε και κρατήστε τον κατάλογο και την τεκμηρίωση σχετικά με τις περιοχές κληρονομιάς
- οργανώστε τα διοικητικά σχέδια και υποβολή εκθέσεων των συστημάτων στην κατάσταση των περιοχών κληρονομιάς
- βοηθήστε την προστασία κρατικών συμβαλλόμενων μερών οι περιοχές κληρονομιάς με την παροχή της τεχνικής βοήθειας και την επαγγελματική κατάρτιση
- παρέχετε τη βοήθεια έκτακτης ανάγκης για τις περιοχές κληρονομιάς στον άμεσο κίνδυνο
- υποστηρίξτε τη δημόσια ευαισθητοποίηση και τις δραστηριότητες κτηρίου για τη συντήρηση περιοχών κληρονομιάς
- προωθήστε τη συμμετοχή του τοπικού πληθυσμού στη συντήρηση των περιοχών κληρονομιάς
- οργανώστε τη διεθνή συνεργασία στη συντήρηση των περιοχών κληρονομιάς
Σπίτι - επάνω

Συνδέσεις
"ια τις ενδιαφέρουσες συνδέσεις με Λεδνιγε, η περιοχή και η Τσεχία, παρακαλώ, χτυπούν σε: διαδρομέσ, αρχές και Τσεχία.

"ια τον κατάλογο γενικών συνδέσεων στην τσεχική γλώσσα, παρακαλώ, χτυπήστε εδώ.

Σπίτι - επάνω

Υποστηρίζουμε
Ένωση για την προστασία των ζώων στην ακραία ανέχεια - μη κερδοσκοπική οργάνωση, φροντίζουμε προ πάντων για τις τραυματισμένες και παρενοχλημένες γάτες, η προσοχή καλύπτεται από τα εθελοντικά δώρα, οι συλλογές και η κληρονομιά, στις καταθέσεις μας είναι σχεδόν 40 γάτες όλων των χρωμάτων και οι φυλές, που περιμένουν το νέο σπίτι και τη βοήθειά σας, το ρητό μας είναι "οίκτος είναι για τίποτα, είναι απαραίτητο να βοηθήσει", τακτοποιούμε την τοποθέτηση των εκθέσεων για να βρούμε το νέο σπίτι για τις γάτες, υποστηρίζουμε άλλα καταφύγια για τα ζώα και συνεργαζόμαστε με τα.

Μιναρές - το καταφύγιο είναι σε Bulhary, 7 χιλιόμετρα από Λεδνιγε, αυτό είναι δυνατότητα για τα ζώα, ο μιναρές αναπτύσσει δύο δραστηριότητες, πρώτα ψάχνει και η προσοχή για τα εγκαταλειμμένες σκυλιά και τις γάτες και για τα ζώα, που ρίχτηκαν έξω ή στο σπίτι μας, δεύτερος αυτό εξασφαλίζει της non-limited λειτουργίας του επιβιβάζομαι-σπιτιού για τα ζώα, πού είναι φιλοξενημένες σκυλιά και γάτες, οι των οποίων ιδιοκτήτες φεύγουν για τις διακοπές, παραμονή στο νοσοκομείο, στο εξωτερικό και όμοιοι.

Καταφύγιο πόλεων για τα εγκαταλειμμένα ζώα Breclav - το καταφύγιο είναι τοποθετημένο σε Bulhary, 7 χιλιόμετρα από Λεδνιγε, εξυπηρετεί για τα εγκαταλειμμένα, τραυματισμένα και κακομεταχειριζόμενα ζώα από Breclav και τα περίχωρα.
Εδώ μπορείτε να δείτε τα σκυλιά και οι γάτες, που ψάχνουν για το νέο σπίτι - παρακαλώ, προσπαθούν να επιλέξουν και να υιοθετήσουν ένα από τα.

Σπίτι - επάνω

Οι συνεργάτες μας

Εδώ είναι οι δηλωμένοι υπάρχοντες και πιθανοί συνεργάτες του προγράμματος θαυμάσιο Λεδνιγε.

Ceska sporitelna - η πιό αξιόπιστη τράπεζα των ετών 2004 και 2005, το δημοφιλέστερο σπίτι χρηματοδότησης του έτους 2005, παλαιά παράδοση, ισχυρή συνεργασία (το Ceska sporitelna είναι μέλος της ισχυρής κεντρο-ευρωπαϊκής οικονομικής τράπεζας Erste ομάδας με 12 εκατομμύριο πελάτες), που λύνει όλες τις οικονομικές απαιτήσεις των πελατών, τη βεβαιότητα και την εμπιστοσύνη, έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, είμαστε ανοικτή εταιρία, τα auctioneers μας είναι μεταξύ των άλλων πόλεις και κοινότητες της Τσεχίας, έχουμε 5343491 πελάτες, που είναι κύριοι 2827364 καρτών πληρωμής, εμείς λειτουργούμε εκτενή καθαρό των κλάδων (647) και διανομείς μετρητών (1063), λειτουργούμε τους τραπεζικούς λογαριασμούς για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, μεσιτεία, πρακτόρευση, οικονομικές διαβουλεύσεις, τραπεζικές εργασίες επένδυσης, μίσθωση, αυτοκίνητο που μισθώνει, συμπληρωματική συνταξιοδοτική ασφάλεια, ασφάλεια, επιχείρηση πραγματικότητας, αποταμίευση οικοδόμησης, προωθούμε τις σχέσεις μεταξύ των τσεχικών θεμάτων και της ΕΕ, υποστηρίζουμε πολλά προγράμματα από τους τομείς του πολιτισμού, αθλητισμός, κοινωνική προσοχή, υγειονομική περίθαλψη και εκπαίδευση, αυτή τη στιγμή προσφέρουμε τη δράση - εύκολη να πάρει το δάνειο 50000 CZK με τα γενικά ενδιαφέροντα κάτω από 10% (συμπεριλαμβάνουσες δαπάνες τραπεζών) και με τις πληρωμές μερών 949 CZK για έναν μήνα.

Το Ceska sporitelna είναι πιθανός συνεργάτης του προγράμματος θαυμάσιο Λεδνιγε. 'υτή η συνεργασία συζητιέται αυτή τη στιγμή.

Σπίτι - επάνω

επαφές (πληροφορίες, επιφυλάξεις, διαταγές)
Σας ευχόμαστε μια συμπαθητική ημέρα, παρακαλώ, ερχόμαστε και απολαμβάνουμε την ομορφιά Λεδνιγε.
Ειλικρινά, άνθρωποι του προγράμματος θαυμάσιο Λεδνιγε.

Θαυμάσιο Λεδνιγε Θαυμάσιο Λεδνιγε
Ing. Petr Hejl, CSc.
Ondrouskova 15, 63500 Μπρνο, Τσεχία
τηλέφωνο: (+ 420) 608 374 535 fax: (+ 420), 5,4113,4614, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: phejl@lednice.org
"ιεύθυνση WWW: www.lednice.org

© Petr Hejl