Prachtige Lednice
Goede dag beste gasten, onthaal aan onze Lednice, die deel van UNESCO van de Erfenis en van de Reserve Biospherical van de Wereld uitmaakt. De beschermde gebiedsmaatregelen 30x10 km, is een voorbeeld en een bewijs van symbiose tussen mensen een aard. Hier zijn 37 gezichten (kastelen, bolwerken, kerken, minaret, vooruitzichten-torens, musea, voorhistorische regelingen, standbeeld Venus van Vestonice), mooie aard (Heuvels Palava, blauwe horizonnen, brede meningen, groene heuvels, wijngaarden, witte rotsen, overstroomde bossen, weiden, meren, vijvers, rivieren, kreken, kanalen, bruggen, eilanden, vossen, bevers, eekhoorns, spechts, ijsvogels, meervallen, steppebloemen), wereldaantrekkelijkheden (aquarium 1000 vissen in 40000 liter water, toont 100 roofvogels, berijdt door paard, bus of boot in edel park, kart berijdend, het vliegen, ballons), de goede diensten (aanpassing Ons systeem is voor duurzame ontwikkeling in cultureel landschap met de nadruk op toerisme en bescherming van aard en dieren. Wij zijn hier voor u, raadplegen wij, dienen, antwoorden, reserveren, leiden, schikken - voor mensen, bedrijven, reisagentschappen. In Lednice en omgeving, kunt u zien horen en besteden:
Huis - Gezichten - Aard - Aantrekkelijkheden - Diensten - Openend en prijzen - Cultuur - Sport - Routes - Acties - Geschiedenis - Legenden - Wijnstok - Liederen - Foto's - Kaarten - Autoriteiten - Omgeving - Tsjech. Rep. - EU - VN, UNESCO, Erfenis van de Wereld - Verbindingen - Wij sponsoren - Onze partners - Contacten (Info, Reserves, Orden)

Gezichten
Kasteel van Lednice Kasteel van Lednice - prachtige bouw, mooie decoratie, klassieke fabelachtige stijl, die in herbouwde eeuw 13, aan de grond wordt gezet, geleidelijk aan (Gotisch, Renaissance, Barokke, nieuwe Gotisch), u kan op een bank zitten en verrukking in de schoonheid van het kasteel, de tuin en het park vergen, zijn er 37 gezichten bij het kasteel en in de buurt, zijn de schitterende aard, de tientallen aantrekkelijkheden en de diensten beschikbaar. Toegang: rechtstreeks van parkeren. Zie ook kasteel - openingstijden en prijzen.
Binnenland van kasteel Binnenland van kasteel - schitterend origineel meubilair, snijdende decoratie, meubilair, bekende houten stairs, die van één boom tijdens van 7 jaar werden gesneden, muren, plafonds, beeldspraak, 3 sightseeingscirkels (sociaal deel, edele reeks van ruimten, visuele galerij - 19, eeuwromanticism). Toegang: eerste cirkelrechts van kasteel, tweede en derde cirkellinks van het kasteel. Zie ook kasteel - openingstijden en prijzen.
Valtice - Zįmek Kasteel Valtice - het mooie barokke kasteel, oorspronkelijk gotisch bolwerk, representatieve zetel van de edele familie van bewaarde en vernieuwde monument het van Liechtenstein, tientallen binnenland, verfraaide ruim ruimten, spiegelzaal, zitkamer van de prins Charles, beeldgalerij, plafondschilderijen, kasteelchapel, historische lift, tuin, park, standbeelden, sphinx, kunstmatig hol. Toegang: stad Valtice, van de plaats van Valtice omhoog door de poort. Zie ook Kasteel Valtice - openingstijden en prijzen, Kasteel Valtice - foto's, Valtice en omgeving - ruwe kaart en Valtice en omgeving - gedetailleerde kaart.
Minaret Minaret - het symbool van multicultureel gebied, hoogte 60 meters, 302 stap, Minaret in het oorspronkelijk guaggy droge landschap gesitueerd is, door mensen, wordt voortgebouwd op loodsen (houten staken), werd Minaret gebouwd vĆ³Ć³r 200 jaar, was de hoofdbouwer Joseph Hardtmuth - hofarchitect van de edele familie van Liechtensteiner, Joseph Hardtmuth vond het potlood in Lednice (hij denkt uit, hoe enwrap grafiet door hout, zodat het potlood niet vuil maakt en zodat het mogelijk is om het potlood goed te snijden) uit, zijn zogenaamde gele potlood verkregen grote bewondering bij de internationale tentoonstelling in Londen, vestigde hij fabrieks Koh-i-noor om potloden te produceren en pe, dried by people, is built on pilots (wooden stakes), Minaret was built before 200 years, master builder was Joseph Hardtmuth - court architect of the noble family of the Liechtensteiner, Joseph Hardtmuth invented the pencil in Lednice (he think out, how enwrap graphite by wood, so that the pencil does not make dirty and so that it is possible to whittle the pencil well), his so-called yellow pencil obtained big admiration at the international exhibition in London, he established the factory Koh-i-noor to produce pencils and stationery, this factory exists up to the present day, the shape of Minaret herinnert ook aan het potlood, dat werd gescherpt en naar de hemel was verschenen, bij de bovenkant van Minaret is vooruitzichten-toren, schitterende mening van het kasteel, park, vijver, Gebied Lednice-Valtice, Heuvels Palava en Witte Karpatische Bergen. Toegang: te voet van het Kasteel Lednice, op de manier door het park om de Vijver van het Kasteel, ongeveer 2 kilometers; in paardvervoer van de Turbine; de gang of de rit aan Minaret (met inbegrip van de vooruitzichten van zijn top) duren uur ongeveer 1,5; als u uw fietsen met u hebt, kunt u hen in de tribunes voor het kasteel sluiten, of u kunt hen in de opslagruimte terug houden.
Obelisk Obelisk - de steenpijler, 23 meters hoog, duidt belangrijk punt in het landschap aan, bevindt het zich precies in de helft van de manier tussen de dorpen Lednice en Pritluky, werd het gebouwd bij de gelegenheid van de bijlage van vrede in Campo Formio tussen de keizer Napoleon Bonaparte en Oostenrijks archduke Januari van Karl Ludvik, werd Obelisk gebouwd in jaar 1798, liet Alois Joseph I. van Liechtenstein het bouwde volgens het project van Josef Hardtmuth, werd Obelisk dichtbij Lednice opgebouwd veertig jaar vĆ³Ć³r bekende zwarte obelisk in Parijs. Toegang: van Lednice door de weg aan Podivin, na ongeveer 2 verlaten km (achter de brug over de Rivier Thaya) draai, ga door de poort binnen de omheining (deze omheining zal waarschijnlijk verwijderd worden tegen de tijd dat), gaan rechtstreeks langs de brede manier, na 200 m zult u aan Obelisk krijgen.
Janohrad Janohrad - (Kasteel van John), werd de kunstmatige ruĆÆne, gebouwd in eeuw 18, voor de pret van nobles, is het gesitueerd in mooie alluviaal gebiedbossen bij de rivieroever bij de kust van de rivier Thaya, binnen is expositie van het edele leven. Toegang: te voet of door fiets - van Kasteel Lednice, langs de serre aan de hoge boom, ga linkerronde de serre, verder op de manier langs de vijver, voor de draai van rivierthaya aan het recht volgens de pijltjes, ongeveer 2 km door de alluviaal gebiedbossen tot u opnieuw aan de rivier Thaya komt gaat, kunt u Janohrad aan de andere kant van de rivier zien, naar het recht langs de stroom van de rivier Thaya gaan ongeveer 100 meters, de houten voetgangersbrug kruisen en u bent in Janohrad; in vervoer: rit van de Turbine aan Janohrad door de alluviaal gebiedbossen; door fiets, op paard, door auto of door bus: ga van Lednice door de weg naar Podivin, na ongeveer 1 kilometerdraai naar het recht (voor de rivier Thaya), veronachtzaming gaat het verkeersverbod (niet geldig voor toeristen) is, langs de asfaltmanieren ongeveer 2 km tot het parkeren in Janohrad.
Apollo Apollo - (Tempel van Apollo), kan de mooie bouw aan wal de Vijver van de Molen, replica van Griekse tempel, Ć©Ć©n van de symbolen van het multiculturele landschap, u het tijdens een reis of tijdens een wandeling bewonderen, of u kunt op grassy helling onder het leggen, bask, in de grote Vijver van de Molen en de droom van de goede oude tijden baden en zwemmen. Toegang: van Lednice door de weg naar Breclav, zullen ongeveer 2 km, nadat de dam van de Vijver van de Molen de manier aan het recht aanzet, na ongeveer 200 meters u aan de Tempel van Apollo komen.
Drie Grazias Drie Grazias - (Tempel van Drie Grazias), is de bevallige bouw op verhoging boven de Middenvijver, het een colonnade die in halve cirkel met 12 Ionische kolommen wordt gevormd, amid is sculptural groep Drie Grazias, ingeschreven van Ć©Ć©n bolder, Drie Grazias zijn Athena, kunnen Afrodite en Artemis, aan de andere kant van de vijver door de bosweg de Kleine Visserij Chateau worden gezien, Drie Grazias gediend voor nobles aangezien de plaats voor de spelen van liefde misleidt. Toegang: van Lednice door de weg naar Valtice, ongeveer nadat 3 kilometers (na de dam van de vijver) kruist, zal de draai daar door de asfaltmanieren verlaten, na 200 meters u aan Drie Grazias krijgen.
Heilige Hubert Heilige Hubert - (Chapel van Heilige Hubert), kan de driezijdige bouw, die het oog van de God symboliseert, gebouwd van zandsteen op een mooie plaats, glade amid de bossen, zandige grond, pijnbomen, kalme en symbolische plaats, u hier bidden en aan de betekenis van het leven denken. Toegang: te voet, door fiets, op horseback of in paard vereert het vervoer, bij de manier van Drie aan de Rendezvous.
Rendezvous Rendezvous - (Tempel van Diana, Tempel van Godin Diana) werd, grote bouw, replica van Griekse tempel, verder symbool van multicultureel landschap, symbool van Diana - godin van de jacht, inderdaad de jacht op gebied verboden door nobleman en de humanist John II. van Liechtenstein, bekende beschermer van dieren, in zijn tijd was het een ongekende en bereidende handeling, op glade onder de boog van de tempel kunt u een rust op de manier door bos Lednice aan Valtice hebben, die u te voet, door fiets, in paardvervoer of op horseback kunt overgaan.
Reistna Colonnade - (Reistna, Rajstna, Rajsna), omvangrijke bouw, die op een heuvel boven de stad van Valtice, observatieterras, mooie mening in Valtice, Lednice, Lednice-Valtice Gebied, heuvels, Heuvels Palava, bij bergen Kleine Karpatische Bergen en Witte Karpatische Bergen en ook in Oostenrijk wordt voortgebouwd. Toegang: van Lednice in Valtice, van gaan er te voet of door fiets door de manier omhoog, uiteindelijk door auto of door bus op de weg aan grenscontrolepost Schrattenberg, park vĆ³Ć³r de grens en langs de manier naar linker, nadat ongeveer 200 meters Afspraak is; aan de andere kant van de weg is na ongeveer 2 kilometers het dorp Uvaly, waar u zich in een wijn-kelder kunt verfrissen.
Pohansko Pohansko - (Chateau Pohansko, Weinig Chateau Pohansko), herstelde Ć©Ć©n van de centra van het imperium Groot MoraviĆ« (Velehrad, Mikulcice, Pohansko, Nitra), regeling vĆ³Ć³r ongeveer 1200 jaar, keurig weinig chateau dichtbij Breclav, museum van geschiedenis, ontdekkingen van de regeling van Lednice en gebied, ontdekkingen van de vestingwerken van de oude SlaviĆ«rs (Mikulcice, Velehrad, Nejdek), grondslag van de traditionele Slavische kerk, replica's van oude bouw (bijvoorbeeld van het aarde-huis, een hut van de oude SlaviĆ«rs), militaire bunker vanuit de tijd van Oorlog van de Wereld II., toegankelijk voor bezoekers. Toegang: van Lednice aan Breclav (te voet, door fiets, door auto, door bus, door trein), verder langs de spoorwegpost, gaat de pas onder brug onder de spoorweg, door de weg ongeveer 500 meters, aan het recht op asfaltmanier, gaan ongeveer 1,5 km draaien, zult u aan Pohansko komen.
Bolwerk van Meisjes Bolwerk van Meisjes - (Devicky), bolwerk bewaakt, is de ruĆÆne, het gesitueerd over communautaire Pavlov op de Noordoostelijke marge Heuvels Palava, werd opgericht in eeuw 14, oorspronkelijk was het koninklijk bolwerk, verpandde Tsjechisch koningsjanuari Luxemburg het aan de heer van Liechtenstein, werd het bolwerk verder versterkt in eeuw 16, wanneer bedreigd de Turkse invasie in het land Moravian, werd de krachtige geavanceerde toren uitgebouwd, tijdens de Dertig Jaar van de Oorlog werd het bolwerk gesloopt door de Zweden, recenter diende het als waarschuwingsfortalice om voor het naderbij komen Turken, aan het eind van eeuw te waarschuwen 18, de nog gediende bolwerkklok, die Liechtenstein, the stronghold was further fortified in the 16. century, when threatened the Turkish invasion into the Moravian country, powerful advanced tower was built out, during the Thirty Years War the stronghold was wrecked by the Swedes, later it served as warning fortalice to warn against approaching Turks, at the end of the 18. century the stronghold bell still served, which announced the danger and uncontrolled calamities, from the stronghold there is wide mening bij de Meren van Nove Mlyny, Lednice, Valtice, Gebied Lednice-Valtice, de Kleine Karpatische Bergen en de Witte Karpatische Bergen. Toegang: van Lednice door de weg over Bulhary in Pavlov of in Dolni Vestonice, verder te voet; van Pavlov ga op de weg uit aan Mikulov (Klentnice) en na ongeveer 500 meters draai omhoog aan het recht op de manier; van Dolni Vestonice ga door het vierkant langs de kerk, nadat ongeveer 20 meters aan het recht draaien en omhoog langs de manier gaan.
Bolwerk van Wezen Bolwerk van Wezen - het grenskasteel, ruĆÆne boven communautaire Klentnice, werd opgericht waarschijnlijk in eeuw 12, werd opgeheven door de edele clan van de Wezen, die over de regio voor ongeveer 2 eeuwen regeerden, in 13, eeuw Ć©Ć©n van de leden van de clan van de Wezen feestte weg het bezit van de familie (vrouwen, wijnstok, die... zingt), ging het Bolwerk van Wezen en verdere landgoederen in de regio geleidelijk aan in het eigendom van de edele clan van Liechtenstein over, die hier zorgvuldig leiden en introduceerde voor de economie het systeem van persoonlijk faillissement, zodat uiteindelijk in het faillissement Ć©Ć©n individu gaat Orphans feasted away the possession of the family (women, wine, singing...), the Stronghold of Orphans and further estates in the region went over gradually into the proprietorship of the noble clan of Liechtenstein, who manage here carefully and introduced for the purposes of the economy the system of personal bankruptcy, so that eventually goes into the bankruptcy one individual and not the whole clan, the Stronghold of Orphans was gevangen door de Zweden tijdens de Dertig Jaar van de Oorlog in jaar 1645, was het geruĆÆneerd, van het bolwerk zijn er brede vooruitzichten bij het westelijke deel van zuidelijk MoraviĆ«, Palava, Devin, Bolwerk van Meisjes, de Meren van Nove Mlyny, Lednice, Valtice, Lednice-Valtice Gebied, Kleine Karpatische Bergen, Witte Karpatische Bergen en ook in Oostenrijk. Toegang: van Lednice door de weg over Bulhary en Pavlov in Klentnice; van Mikulov door de weg tot Klentnice; van Brno door de weg aan Mikulov, na ongeveer 42 kmdraai verlaten aan Horni Vestonice, over Dolni Vestonice zult u aan Perna, in draai Perna aan juist-omhooggaand aan Klentnice krijgen; in Klentnice ga omhoog langs de manier, na ongeveer 200 m is er het Bolwerk van Wezen, kunt u aan de Berg van de Lijst verdergaan, verder kunt u aan Klentnice terugkeren, of aan Mikulov of aan Bavory verdergaan.
Vestingwerk Nejdek Vestingwerk Nejdek - de oud-Slavische regeling, die op de rivieroever van de rivier Thaya wordt geplaatst, de oude Slaviƫrs leidde alternatief van de rivier tot hogere geplaatste chapel en de rug, volgens het, of zij meer op de vloed of het verre brengen van het water letten, archeologische ontdekkingen, uitgravingen, het vestingwerk is vrije toegankelijk, worden de uitgravingen van het Vestingwerk Nejdek blootgesteld in het museum van Pohansko. Toegang: te voet, door fiets of op horseback: ga in Lednice op het grote parkeren, onderaan, kruis over de brug over de rivier Thaya, ga langs de asfaltmanier door de alluviaal gebiedbossen ongeveer 3 km, bij de kruising van verscheidene manieren ga direct door, na ongeveer 200 meters zult u het vestingwerk bereiken; door auto of door bus: ga door de weg van Lednice naar Bulhary, na ongeveer 2 kmdraai naar het recht in het dorp Nejdek, ga door het dorp naar de rivier, kruis over de brug, ga langs de smalle asfaltweg ongeveer 300 meters, op de kruising van verscheidene manieren draai aan linker, na ongeveer 200 meters zult u aan het vestingwerk komen.
Venus van Vestonice Venus van Vestonice - het wereld-gekende standbeeld van de steentijden, veroudert ongeveer 23000 jaar, werd gevonden door de archeologische groep Professor Absolon dichtbij communautaire Dolni Vestonice, werd het gebruikt voor cultishdoeleinden, heeft immensity prijs, die niet kan worden geƫvalueerd, Venus van Vestonice wordt blootgesteld in het museum in Dolni Vestonice. Toegang: van Lednice door de weg aan Bulhary, verder langs Pavlov aan Dolni Vestonice; van Brno door de weg aan Mikulov, na ongeveer 42 km (dichtbij Gebrande Pub) draai aan de linkerzijde naar Horni Vestonice; van Mikulov door de weg aan Brno, na ongeveer 8 km (dichtbij Gebrande Pub) draai aan het recht naar Horni Vestonice.
huis - omhoog

Steden en dorpen
Valtice Valtice - witte en glanzende stad, die in schildervallei dichtbij grens met bekend Oostenrijk, door zijn mooie kasteel en wijnbouw, ostentatious historische zetel wordt gesitueerd van noblemen Oostenrijker en Moravian van Lichtenstein, vele gezichten (Kasteel Valtice, Kerk van Beklimming van Onze Dame, de Zaal van de Stad, Franciscan Klooster, Overeenkomst van Milde Broers, Chapel van Heilig Joseph, Weinig Chateau Belveder, Afspraken - Tempel van Godin Diana, de Colonnade van het vooruitzichtenterras, salets...), kapitaal van wijnstok (de traditie van de millenniumwijnbouw, wijngaarden, wijn-kluizen, wijnstokvieringen, wijnstokmarkten, het Nationale Centrum van de Wijnbouw, Nationale Zaal van Wijnstokken, Moravin - Unie van Moravian Vinters, de Secundaire Academie van de Wijnstok, Toegang: door auto of door bus van weg Praag - Brno over Podivin en Lednice, van Lednice op weg naar zuiden 8 km, van Breclav op weg naar het westen 10 km, van Mikulov op weg naar het oosten 12 km; door trein van Breclav of Mikulov; te voet of door fiets van Lednice op Ć©Ć©n van de manieren of de slepen. Zie ook Valtice en omgeving - foto's, Kasteel Valtice - foto's, salets - foto's, Valtice en omgeving - ruwe kaart, Valtice en omgeving - gedetailleerde kaart, Kasteel Valtice, Rendezvous, Colonnade, Valtice - kapitaal van wijnstok.
huis - omhoog

Aard
Serre Serre - de grote, 80 x 20 m, 250 exotische installatiesoorten, tropische en subtropische, mooie palmen en bloei, de oudste inzameling in Europa. Toegang: aan de juiste kant van het kasteel. Zie ook serre - openingstijden en prijzen.
Tuin Tuin - Franse stijl (La Versailles), mooie bloeiende bloemen, bloembedden, sierplanten en struiken, decoratieve vormen, grote hagen. Toegang: door de kant van het kasteel aan het recht. Zie ook tuin - openingstijden en prijzen.
Park Park - de Engelse stijl (La Windsor), 574 boomsoorten van de gehele wereld, de grote vijver van het Kasteel, manieren, bruggen, rivier, kanalen, eilanden, gezichtspunten, Minaret met vooruitzichten-toren, Roman aquaduct, hol, kunstmatige ruĆÆne Janohrad (John's Kasteel), park wordt natuurlijk alluviaal gebiedbos, het park werd gebouwd tijdens van vele eeuwen, ook werden de grote en hoog-gekweekte bomen gebracht van Amerika, werden Aziė en Afrika, de vijver van het Kasteel gebouwd door 700 mensen tijdens van 7 jaar, die 4900 man-jaren is, de stroom van de rivier Thaya werden overgebracht, werd het gat voor de vijver opgegraven, werd de opgegraven klei gebruikt om tot de omringende dijken te leiden. Toegang: rond serre achter het kasteel. Zie ook park - openingstijden en prijzen.
Palava Palava - (Heuvels Palava, Heuvels Pavlov) wordt, schitterende heuvels binnen het laagland, uiterste westelijke uitlopers van de Karpatische Bergen, Heuvels Palava gevormd door kalksteen, is het mogelijk hier om groene heuvels te zien, witte rotsen, piny en bladbossen, op de rotsen zijn er zichtbare sporen van het ongerepte overzees, die keer Ć©Ć©n hier het gehele platteland tot de hoogte tientallen of honderdenmeters overstroomde, Heuvels Palava wordt gecreeerd door vijf belangrijkste toppen: Devin, de Bijlage, Palava, de Berg van de Lijst en Weinig Heilige Heuvel, de hoogste top zijn Devin, mooie krijtachtige stekel met hoogte 550 meters boven het zeeniveau, kreeg de Berg van de Lijst de naam volgens de vlakke vorm, die de beroemde Berg van de Lijst in Zuid-Afrika (Kaapstad) eraan herinnert, op de bovenkant van deze berg daar was zodra de ongerepte regeling, in het midden van de heuvels er interessant pas en zadel zijn, welke afzonderlijk van elkaar twee delen van de heuvels, de vorm van de Heuvels Palava een gigantische recumbent fabelachtige hagedis, met hoofd, kroon op het hoofd, lichaam en staart, verre meningen van eraan herinnert voor Witte Karpatische Bergen, bij goed weer is het mogelijk om de Alpen ook te zien, op Palava zijn er verscheidene die bolwerken en ruĆÆnes bewaken: Het bolwerk van Meisjes (Devicky) wordt, Nieuw Bolwerk, Bolwerk van Wezen, Bolwerk Turold en Weinig Bolwerk Goaty, het Bolwerk van Wezen genoemd volgens de edele clan, die over gebied Ć©Ć©n keer regeerde en die dit bolwerk rond jaar 1200 ophief, Turold is gedeeltelijk een ruĆÆne, gedeeltelijk een hol met klein meer en met een museum van ongerepte bevindingen, met bolwerken zijn verbonden interessante mythen, bij de voet van Palava is ook een bestaande plaats, waar eens geleefd hermit. Toegang: van Lednice aan Pavlov, Dolni Vestonice, Mikulov, Bavory of Perna te voet, door fiets, op horseback, door auto, door bus of door trein, verder te voet; van Pavlov ga door de weg uit aan Mikulov (Klentnice) en na ongeveer 500 meters draai omhoog aan het recht langs de manier; van Dolni Vestonice ga door het vierkant langs chapel, nadat ongeveer 20 meters aan het recht draaien en omhoog langs de manier ga; van Mikulov ga omhoog langs de manier over Turold op de Berg van de Lijst of langs de weg naar Klentnice en dan langs de manier omhoog; van Bavory ga omhoog langs de asfaltmanier, draait de manier eerst aan het recht en dan draait het aan de linkerzijde; van Perna ga op de weg naar Klentnice uit, omhoog bij het zadel bij de kruising van de wegen u of aan de linkerzijde aan de Pas en aan het Bolwerk van Meisjes kunt draaien, of u kunt aan het recht op Klentnice en op het Bolwerk van Wezen draaien.
Rots Martinka Rots Martinka - de zeer aardige witte krijtachtige rots op Palava, hoog ongeveer 70 meters, rond is aardige bossen en verblijft daar roofvogels, kan op de bovenkant worden vrij gemakkelijk van erachter langs footpath, van de top is mooie mening van in landschap. Toegang: van Lednice door de weg in Klentnice of in Perna; van Klentnice ga door de weg naar Pavlov, na ongeveer 1,5 km (bij de kruising van de wegen) draai uit aan het recht, gaan neer door de weg, nadat metro ongeveer 200 de manier aan het recht, gaat rechtstreeks rond Palava ongeveer 1 km zover als naar de voet van Martinka aanzet; van Perna ga door de weg naar Klentnice, ongeveer na 1 km (200 m vĆ³Ć³r het zadel) draai uit in de richting aan de linkerzijde, gaan rechtstreeks rond Palava ongeveer 1 km zover als naar de voet van Martinka; van de voet van Martinka ga door footpath, omhoog, erachter, rond de rots, zover als op de bovenkant.
Bossen van de weiden Bossen van de weiden - de uitgebreide alluviaal gebiedbossen rekken zich langs de rivier Thaya van Nove Mlyny uit voor zover aan de grens met Slowakije, het gehele gebied van de alluviaal gebiedbossen ongeveer 5 x 20 km meet, daar zijn grote weiden, leven de schouders van de rivier Thaya, meren, kleine meren, vijvers, kreken, kanalen en kleine valleien, in de alluviaal gebiedbossen tientallen soorten interessante dieren (eekhoorns, vossen, otters, bevers, woodpeckers, ijsvogels, nachtherons, mantises religiosis...), worden de bossen onophoudelijk vernieuwd, zijn er gebieden, die strikt beschermd en gebieden zijn, die voor toeristen, een net van manieren toegankelijk zijn 20 km, there are large meadows, shoulders of the river Thaya, lakes, small lakes, ponds, creeks, channels and small valleys, in the flood-plain forests live tens of kinds of interesting animals (squirrels, foxes, otters, castors, woodpeckers, kingfishers, night herons, mantises religiosis...), the forests are continuously renovated, there are territories, which are strictly protected and territories, which are accessible for tourists, a net of ways extends door the flood-plain forests, you can there go on foot, ride on bicycle or go on horseback. Toegang: van Lednice aan het grote parkeren, over de Brug over de rivier Thaya, en verder op de manier aan Nejdek; van Lednice door de weg aan Podivin en na ongeveer 2 kmdraai aan de linkerzijde of aan het recht - op de linkerzijde: langs de navigatie van de rivier Thaya aan Bulhary, aan het recht: langs de navigatie van de rivier Thaya aan Ladna en Breclav; van Lednice rond Lednice Chateau aan Janohrad, dan aan Ladna of aan Breclav; van Lednice door de weg rond het park naar Breclav, aan het eind van Lednice langs de asfaltmanier aan Janohrad, dan aan Ladna en aan Breclav; van Ladna over de Brug Ladna aan Janohrad en aan Lednice, of vĆ³Ć³r Brug Ladna komt de draai aan de linkerzijde en langs de navigatie van de rivier Thaya aan Oude Breclav; van Breclav kunt u naar Lednice of naar Pohansko en naar Lany gaan.
Meren van Mlyny van Nove Meren van Mlyny van Nove - (Meren van de Dam van Nove Mlyny, Meren Musov), kunnen drie grote dammeren onder Palava, op het eerste meer u baden, swimm op boten gaan, en verdere watersporten (bijvoorbeeld in het kamp Merkur) achtervolgen, in het derde meer is er sightseeingsnavigatie door het schip. Toegang: van Lednice ga ongeveer 20 km door de weg over Bulhary en Dolni Vestonice tot de belangrijkste verbindende weg brno-Mikulov, daar draai aan het recht op Brno, nadat ongeveer 6 km (achter de dam) kamp Merkur is; van Mikulov ga door de weg naar Brno, na ongeveer 14 kmdraai (na de dam) naar de linkerzijde; van Brno ga door de weg naar Mikulov, na ongeveer 36 kmdraai (vĆ³Ć³r de dam) naar het recht.
Lednice-Hlohovec Vijvers Lednice-Hlohovec Vijvers - volkomen geplaatst systeem van vijf vijvers, de Vijver van het Kasteel, Vijver Nesyt, Hlohovec, Middenvijver en de Vijver van de Molen, reuzenesyt de grootste vijver in Moraviƫ en de tweede grootste vijver in de Tsjechische republiek, schilderlandschap, wordt de vijvers geplaatst in een uitgebreide vallei, worden zij omringd van zowel kanten door heuvels als wijngaarden, vogelreservaat, vogelwaarneming. Toegang: van Lednice door de weg naar Breclav, na ongeveer 2 km dichtbij kamp gaat de draai van Apollo aan het recht en op de manier door rond de vijvers naar Hlohovec of naar Sedlec; van Lednice door de weg aan Valtice, na ongeveer 2 km alvorens de Vijver Hlohovec de manier aan het recht aanzet, ga rond de Vijver Hlohovec naar de Kleine Grens Chateau, dan ga op de manier door de vallei verder aan Nesyt en verder rond Nesyt in Sedlec; van Sedlec rond Nesyt aan de dam van Nesyt, dan op de manier door de vallei aan de Kleine Grens Chateau, verder rond de Vijver Hlohovec aan de weg, op weg gaat de draai aan de linkerzijde en in Lednice.
huis - omhoog

Aantrekkelijkheden
Roofvogels Zayferus Roofvogels Zayferus - de wereld nonesuch, 100 te zien roofdieren (adelaars, gieren, condors...), 1,5 uurvlucht toont in natuurlijk milieu, geen bloed tijdens tentoongestelde voorwerpen (de modellen van de vogelsjacht van dieren). Toegang: rond de oranjerie achter het kasteel, vĆ³Ć³r de brug aan het recht, 200 m.
Paarden Paarden - ritten voor kinderen en volwassenen, paarden en poneys, in zadel aan het land, plezier van de rit door wold rond de rivier Thaya en door de overstroomd bossen aan Janohrad (John's Kasteel), ontspannings verblijven bij paarden voor volwassenen, vakantie in zadel voor kinderen, ritten van Hubert. Toegang: Pensioen Hippoclub Lednice, weg van Lednice aan Podivin, 300 m.
Het Ritjuig van het paard Ritjuig van paard - romantische ritten in paardvervoer door het park, vervoer voor reizen, reizen, vieringen, sociale en collectieve acties, huwelijksvervoer voor onlangs -onlangs-weds, mogelijkheid om in gebieds van het kasteel te dragen en te fotograferen. Toegang: Pensioen Hippoclub Lednice, de posten zijn achter het kasteel bij de turbine en bij Minaret, zijn andere routes mogelijk (gebaseerd op overeenkomst), bijvoorbeeld door overstroomd bossen aan Janohrad (John's Kasteel).
naves Naves - motor barcas met bemanning, bezienswaarddighedensreis op de Thaya rivier, refreshment, de speelplaats van het kind. Toegang: 3 het landen plaatst: Turbine, Minaret, Janohrad. Landing-place Turbine: ga voor kasteel naar hoge boom op eind van oranjerie, draai aan linkerzijde, ga om oranjerie, ga op manier verder aan rivier Thaya, ga over brug. Landing-place Minaret: ga met de wijzers van de klok mee van Minaret, op manier om de Vijver van het Kasteel, na 150 meters draai verlaten, ga op weg over weide naar navigatie van rivier Thaya, op navigatiedraai naar linkerzijde, 20 meters. Landing-place Janohrad: ga stroomopwaarts van Janohrad naar rivier, 50 meters.
Boerderij Ladna Boerderij Ladna - stylish boerderij, de zaal en het landbouwbedrijf, paardzadel het berijden en bus de ritten binnen mooie aard, de wilde ritten in landelijk en westelijk vervoer, paard zwemmen, het sleepwerk met inbegrip van rivier overgang, jeep ritten, rodeo, riddertoernooien, duels op paarden houten wapens met behulp van, registreren, het inschepen, zonsopgang door de vensters van onze goede uitgeruste staaf, kampbranden die met facultatieve openlucht nachtelijk, voor kinderen en volwassenen, schouwspel, vermaak, avontuur, adrenalineaanraking, u kunnen actief deelnemen of eenvoudig op letten, acties en verblijven voor bedrijven, de teambouw. Toegang: van Lednice naar Ladna over brug Ladna, van Breclav aan Ladna en dan van Ladna naar Lednice - voor brug Ladna.
Het Rennen van de windhond Windhond die rent - Afghaan en andere windhonden, Tsjechische en internationale rassen in Lednice, vermaak en adrenaline voor kinderen en volwassenen, windhonden lopen na proefhazen, geen gedwongen pers, geen jacht, geen bloed, windhonden die voor pret en vreugde in werking worden gesteld. Toegang: van groot parkeren neer, over de brug, langs asfalt is de manier, na 100 m aan het recht, na 200 m weide en het parkeren, achter weide wordt gemalen.
Vluchten van de luchtvaart en van het bezichtiging van bezienswaarddigheden Vluchten van de luchtvaart en van het bezichtiging van bezienswaarddigheden - vluchten op Lednice en gebied, aeroclub, luchtschool, aanpassing, club. Verdere Www- pagina's hier. Toegang: luchthaven van aeroclub Breclav, weg van Breclav aan Ladna, na 2 kilometers aan de linkerzijde.
Vliegen in ballons en de vluchten van het bezichtiging van bezienswaarddigheden Vliegend in ballons en de vluchten van het bezichtiging van bezienswaarddigheden - vluchten in ballon, over Lednice, Gebied Lednice-Valtice, Heuvels Palava, Moraviƫ en Tsjechische Republiek, Tsjechische Ballooning Federatie, productie van ballons. Toegang: overal in Tsjechische Republiek, voor contacten klik hier, tevreden.
Bioskoop Lednice Bioskoop Lednice - de bioskoop is op de 1ste verdieping van stadszaal, Lednice, films van de Zaal van de Stad de Vierkante, Tsjechische en internationale, goede keus.
huis - omhoog

Diensten
Hotel Galant Hotel Galant - het prettige hotel, zeer dicht bij Kasteel Lednice, 45 ruimten (televisie, satelliet, radio, minibar Internet), 3 appartments, de 24/7 dienst, bibliotheek, de ruimte van het kind en speelplaats, non-smoker vloer, uitwisselingsbureau, hotelbrandkast, herinnering, stelt, WiFi Internet, het kopiƫren, was en het schoonmaken van kleren, sightseeingsreizen voor, parkerend (camerasysteem), het bed van het kind op verzoek, sociale en corporatieve acties, 2 congreszalen (150-200 personen, 80-100 personen), zalen, de technische materiaal (televisie, video, Internet, flipchart, overheadprojector, linnen, gegeven-projector), vertaal en bureaudiensten, restaurant, WiFi Internet, copying, washing and cleaning of clothes, sightseeing tours, parking (camera system), child's bed on request, social and corporative actions, 2 congress halls (150-200 persons, 80-100 persons), saloons, technical equipment (television, video, Internet, flipchart, overhead projector, linen, data-projector), translation and office services, restaurant, classical Czech foods and international kitchen, stylish saloon, grill, outside garden, wine-vault, wine-tasting, dulcimer music, recreational swimming-pool, tennis, volleyball, soccer-tennis, cricket, table tennis, electronic darts, bicycles. Toegang: door de kant van het grote parkeren. Zie ook Hotel Galant - foto's.
Weinig Grens Chateau Weinig Grens Chateau - het hotel en het restaurant in de vernieuwde schitterende erfenis van UNESCO, aardigst in het gebied, genieten van het edele leven, architecturaal juweel amid kleurrijke aard, gebieds aan wal grote vijver (de Vijver Hlohovec), gazon, footpaths, beeldhouw, nachtverlichting, uitgangspunt van verscheidene toeristenmanieren, stylish historisch milieu, rust, welzijn, buiten zitting, mooie mening, restaurant (heerlijke keuken, voorname wijnstokken), coffee-room, zitkamers, terras, overeenkomstzaal, sauna, geschiktheid, het huren (fietsen, sportief materiaal), elektronisch parkeren, barrierless toegang, wijn-kluis, het levensmuziek, gangen en reizen in de omgeving, horseback het berijden en busritten everal tourist ways, stylish historical environment, calm, well-being, outside sitting, beautiful view, restaurant (delicious kitchen, distinguished wines), coffee-room, lounges, terrace, convention hall, sauna, fitness, renting (bikes, sporting equipment), electronic parking, barrierless access, wine-vault, life music, walks and trips into the surroundings, horseback riding and coach rides, generally ideal for curative stay, rest and reconditioning. Toegang: de weg van Lednice naar Valtice, na 3 kmdraai aan het recht op Hlohovec, gaat door het dorp naar het kasteel.
Pensioen Onyx Pensioen Onyx - het pensioen en het restaurant, het comfortabele milieu, de delicatessen Moravian en de wijnstokken, wijn-kluis, hakkebord muziek, vieringen, collectieve acties, viny slepen met refreshment richten. Toegang: weg van Lednice aan Bulhary, 800 m van centrum Lednice.
Pensioen Hippoclub Lednice Pensioen Hippoclub Lednice - stylish pensioen, restaurant in rustic stijl, voedsel Moravian en drank, ook natuurlijk milieu, geschikt voor families met kinderen, buiten snack, campfires, het roosteren, vieringen, huwelijken, collectieve en schoolacties, wijnstokdegustation, landavonden, hakkebord muziek, ritten op horseback en in bus, het lenen van fietsen, agro-toerisme, fiets-toerisme, hippo-toerisme, collectieve en schoolreizen, huwelijken (volledige diensten, huishouding van het personeel met inbegrip van douane en tradities, woestijnen, cakes, gateaus, huwelijksvervoer, huwelijksflat, die voor gasten onderbrengt), ontspanning, kopspijker, herinnering. Toegang: weg van Lednice aan Podivin, 300 meters.
Pensioen Jordan Pensioen Jordan - familiehotel, het keurige inschepen dichtst aan het kasteel, ruimten die met balkon, flats, tuin, grill, familie wijn-kluis, vatwijnstokken, onder pergola, grote sociale wijn-kelder, het huren van fietsen, beschikbare parkeren situeert. Toegang: van raadsparkeren rechtstreeks en dan aan de linkerzijde, van groot parkeren omhoog en dan aan het recht.
Restaurant Onyx Restaurant Onyx - stylish restaurant, comfortabel milieu, keus van 50 maaltijd, soep, klassieke Tsjechische cuisine, voedsel Moravian, jiffy, grill, vissen, voedsel aan bier en wijnstok, kind en dieetmaaltijd, rationele sustenance, salades, snoepjes, koppen, bier Gambrinus 10Ā° en Pilsener Urquell 12Ā°, eersteklas wijnstokken van het gebied (Valtice, Sedlec, Cejkovice), koffie, thee, keus van niet-alkoholische dranken, lichte dranken, grote voedselgedeelten, snel en gewillige opkomst, binnenrestaurant, buiten terras, dans-zaal, nachtclub, salesroom (beroemd Boheems glas, herinnering). Toegang: boven groot parkeren.
Restaurant Hippoclub Lednice Restaurant Hippoclub Lednice - restaurant in rustic stijl, voedsel Moravian en drank, ook natuurlijk milieu, geschikt voor families met kinderen, buiten snack, campfires, het roosteren, vieringen, huwelijken, collectieve en schoolacties, wijnstokdegustation, landavonden, hakkebord muziek. Toegang: weg van Lednice aan Podivin, 300 meters.
Het eerste Restaurant van de Zelfbediening in 
Lednice Het eerste restaurant van de zelfbediening in Lednice - kasteelrefreshment, refection onder sunshades, voedsel, lunch, jiffy, grill, vissen, smakelijke aardappelpannekoeken, sweetshop, koffie, niet-alkoholische dranken, bierzelfbediening, aardigste mening van het park en Minaret. Toegang: het hof achter het kasteel, gaat door links van het kasteel langs het bespreekbureau, of gaat rond links van het kasteel.
Restaurant in Gouden Peacock Restaurant in Gouden Peacock - restaurant, terras, de zomertuin, parkeren, heerlijke voedsel en drank voor reiable prijzen, specialiteiten van binnenlandse en buitenlandse keuken, vissen, salades, koppen, bier van het vat. Toegang: het restaurant is dichtbij het kasteel, is het parkeren direct bij restaurant, van groot parkeren ga uit en naar het recht, van raad gaat het parkeren rechtstreeks en naar de linkerzijde. Zie ook Restaurant in Gouden Peacock - openingstijden en prijzen.
Restaurant en Banketbakkerij van het kasteel Restaurant en Banketbakkerij van kasteel - wordt geplaatst in de bouw van het Hotel van het Kasteel, nationaal monument direct in kasteelpark, buitentuin met mening bij kasteel, onlangs opnieuw opgebouwd, stylish milieu, zeer brede keus van warm voedsel en plantaardige salades, meer dan 100 maaltijd, vele specialiteiten van chef, aanvaardbare prijzen, superieure kwaliteitswijnen van traditionele familiewijnbouw Hrabal - Velke Bilovice, schitterende fruitbanketbakkerij met yoghurtvullingen, gekoelde fruitsalades, Italiaans heuvelijs, echt Kroatisch trekkingsijs, koppen, koude en warme dranken. Toegang: van concilparkeren in ingang in kasteelgebied, van groot parkeren omhoog in kasteelgebied, op kruispunten aan het recht, 50 m. Zie ook Restaurant en Banketbakkerij van kasteel - openingstijden en prijzen en Restaurant en Banketbakkerij van kasteel - foto's.
Restaurant Townhall Restaurant Townhall - restaurant, 3 zalen, koffiezitkamer, buiten zitting, de bouw van stadhuis, moderne jiffy wederopbouw, nieuw binnenlands, mooi milieu, klassieke keuken Tsjech en Moravian, vissen, vegetarische maaltijd, salades, koppen, desserts, bier, wijnen, geesten, niet-alkoholische dranken, schaak, spelen. Toegang: van groot parkeren thru weg of manier aan raadsvierkant, van raadsvierkant omhoog en aan het recht, 5 m. Zie ook Restaurant Townhall - openingstijden en prijzen en Restaurant Townhall - foto's.
Woonkamer van pizza Bij bibliotheek Woonkamer van pizza Bij bibliotheek - exclusieve pizzawoonkamer in Lednice, 28 soorten pizza, rijke en heerlijke ornamentation, klassieke Italiaanse pizza, Moravian kaaspizza, gevulde pizza op Lednice manier, bier (Pilsener Urquell, Gambrinus), wijnen, geesten, niet-alkoholische dranken, restaurant, het groot-schermtelevisie, buitenzitting onder sunshades. Toegang: van groot parkeren thru weg of manier aan raadsvierkant, van raadsvierkant omhoog en aan het recht, 30 m. Zie ook Woonkamer van pizza Bij bibliotheek - openingstijden en prijzen en Woonkamer van pizza Bij bibliotheek - foto's.
Avalon Valtice Restaurant Avalon - Keltisch restaurant, thee-ruimte, buiten zitting, prettig milieu, interessant menu, brede keus van exotisch voedsel, vegetarisch voedsel, gezonde voeding, klein meer, miniwaterval, belevingswaardemuziek, schitterende opkomst, centrum van ontwikkeling van persoonlijkheid. Zie ook Restaurant Avalon - openingstijden en prijzen.
Valticka rychta Valticka rychta - renowned restaurant in historische stad Valtice, uitstekende keuken, traditioneel oud-Tsjechisch voedsel, bier Budejovice Budvar, beste wijnen van zuidelijk Moraviƫ, 48 plaatsen in restaurant, 70 plaatsen in de zomer tuiniert, zich richt met de volledige dienst, banketten, rauts, jubileum en collectieve acties, die in het Kasteel Valtice en in stylish wijn-kelders (Zaal van Wijnen van de Tsjechische Republiek, de wijn-Kelder van het Vestingwerk, wijn-Kelder van de Ridders van Wijn...) kunnen plaatsvinden, wijn-proevend, dulcimer muziek in traditionele garbs Moravian. Toegang: Valtice, Mikulovska straat, 50 m van vierkant. Zie ook Valticka rychta - openingstijden en prijzen en Valticka rychta - foto's.
Wijn-kluis Jordan Wijn-kluis Jordan - de klassieke familie wijn-kluis, regionale wijnstoklegende, Mijnheer Vinter Jordan, maakt hier wijnstok 47 jaar, is zijn bijnaam "Vinter Palivec" wegens zijn jovial taal en volgens de herbergier van het bekende boek Svejk bloot, stelt de eigen wijngaard, het selectieve ingathering, hand het maken van wijnstok, geen automaten, geen chemie, geen gecontroleerde gisting, slechts wijnstokken van uitstekende kwaliteit (de gemerkt wijnstokken, recente inzameling, keus van druiven, archiefwijnstokken), en degustation binnen de kelder is vrij van last, mooie zitting onder pergola, traditionele volksliederen, his nickname is "Vinter Palivec" because of his jovial language and according to the innkeeper from the well known book Svejk, own vineyard, selective ingathering, hand making of wine, no automata, no chemistry, no controlled fermentation, only high quality wines (branded wines, late collection, choice from grapes, archive wines), expose and degustation inside the cellar is free of charge, beautiful sitting below pergola, traditional folk songs, in house is also big wine-vault for 50 people, family, group, company and associated actions, big cellar was digged and gebouwd door hand door M. Jordan Junior in verslag zwavelt de tijd met ingang in het Tsjechische heerlijke Guinness Book, en wijnstok onder schitterende prijzen, van 40 CZK voor Ć©Ć©n liter. Toegang: over het kasteelgebied, van gemeentelijk parkeren rechtstreeks en aan de linkerzijde, van groot parkeren omhoog en aan het recht.
Wijnstok-winkels Wijnstok-winkels - de grote keus van Moravian wijnstokken, wijnstok-winkels, wijn-kluizen, het proeven, het verkopen, gift verpakking, de klassieke wijn-Kelder van het Vestingwerk Valtice, lunch met wijnstok, middag richt zich, gelijk makend met hakkebordmuziek, tentoonstellingen, wijnstoktentoonstellingen, het scholen van sommeliers, competities, verblijven met wijnstok. Toegang: Lednice - links van kasteel of ingang van de weg aan Podivin, Valtice - Wijnbouwhuis op hoofd vierkant of binnenkasteelgebied.
Wijn-winkel Valtice Bilkovic Ivan - Wijn-winkel Valtice - pension, wijn-winkel, interessante wijn-kluis, 5 dubbel-bedruimten met mogelijkheid van extra bed, ontbijt, familie wijn firma, productie, verkoop en propagatie van wijnen, kwalitatieve gemerkte wijnen van Valtice - kapitaal van wijn, niet-traditionele grote ceramische schepen voor wijn, het prettige situeren, stil milieu, vergaderingen van families en vrienden, refreshment, sociale acties. Toegang: Valtice - straat Josefska, belangrijke weg Valtice - Breclav, dichtbij benzinepost; of van centrum van Valtice door belangrijke wegrichting Breclav, na 200 meter draai aan het recht, toen 500 meter; Breclav - wijn-winkel dichtbij nieuwe kerk. Zie ook Wijn-winkel Valtice - foto's.
Wijnstok Valtice Wijnstok Valtice - wijnstokken van capitol van wijnstok, familiebedrijf (Soare sekt, Inc.), tweede grootste viny groep in de Tsjechische Republiek, volledig assortiment van wijnstokken, Tsjech, Moravian en buitenlandse wijnstokken, stille wijnstokken (witte en rode wijnstokken), fonkelende wijnstokken, vermouth, vele merken van wijnstok (Soare Sekt, Moravia Regni, Freixenet, Dorato, Mucha, Vineria, Garrone, Sklepmistr, Napoleon, Rossijskoe Igristoe, Don Marquez - tinto, Rhine Lady Liebfraumilch, Mosel Gold, Riezlink Blue, Zeller Schwarze Katz, Deer Mountain, Bin 50 Shiraz 1999, Bin 65 Chardonnay 2000), niet-alkoholische fizzy dranken, niet-alkoholische fizzy dranken voor kinderen (Fast Stoppers - Robby Bubble), teksten over wijnstok (geschiedenis, hoe geproduceerde de wijnstok is, welke te drinken wijnstok, wanneer en hoe te om wijnstok te drinken). Toegang: van Lednice door de weg aan Valtice, 8 km.
Wijnstokken van Sedlec Wijnstokken van Sedlec - onze wijnstokken werden gediend aan Koningin Elizabeth II, beroemde heerlijke zonnige wijnstokken, die door de zon worden gecultiveerd, dieop de steunen oneself op de Heuvels Palava en van de oppervlakte van de Vijver Nesyt wijst, zijn de wijnstokken variƫteits typische, lichte, droge, verse, flavory duidelijke, hoogwaardige wijnstokken en wijnstokken met attributen (keus van druiven, keus van bessen, ijswijnstok, strowijnstok), wijnstok voor vanavond, voor morgenavond en voor het feestelijke gelegenheden, proeven, refection, acties en aan wal het verkopen van binnen het gebied van de Landbouwcoƶperatieve vereniging Sedlec de Vijver Nesyt (vogelreservaat), aardige mening, bloemen, gras, kind ory clear, high-grade wines and wines with attribute (choice from grapes, choice from berries, ice wine, straw wine), wine for this evening, for tomorrow evening and for festive occasions, tasting, refection, actions and selling within the area of the Sedlec Agricultural Cooperative ashore the Nesyt Pond (bird sanctuary), nice view, flowers, grass, child's playground (sands, swing, slip, tackled stair, wooden foot bridge), wine-vault (degustation, dinner, hakkebord music), stories about wine, cellarman, vinter, de deskundige, folklorist en viny dichter, M. Ctirad Kralik, spreken en bespreken. Toegang: de weg van Lednice of Valtice aan Mikulov, draai aan Sedlec, gaat verder aan de Vijver Nesyt verder.
Wijnstokken van Cejkovice Wijnstokken van Cejkovice - wijnstokken van A.D. de opgerichte tempelridders, 1246, geheimzinnige Orde van de Ridders van de Tempel kwamen aan Cejkovic uit Frankrijk en vestigen hier baanbrekende viny traditie, die van generatie aan generatie, het traditionele productie en verouderen van wijnstok van lokaal viny gebied erft, gigantische historische wijn-kluizen, tonen, degustation, het verkopen, wijnstokken voor wijnstokminnaars, beroemde rode wijnstokken van Frans type, uitstekende kwaliteit gemerkte witte wijnstokken, speciale wijnstokken met extra kwaliteit (archief, attributieve, barrique, ijzige en strawy wijnstokken). Toegang: van Lednice op de weg aan Podivin, verder over Velke Bilovice aan Cejkovice.
Opslagruimte en Livrei Opslagruimte en livrei - bagage en fiets de opslagruimte, fiets hurend, gelet op parkeren van persoonlijke auto's en motorfietsen, sleept uw bagage door het kasteel niet en het park, sparen uw fiets met ons (zonder zorgen, dat somebody het op Ć©Ć©n of andere openbare plaats) zal stelen weggaan, fiets van reizen in de mooie omgeving van Lednice genieten, u kan hier parkeren zelfs het is elders volledig. Toegang: van raadsvierkant verlaten en omhoog naar Breclav, 50 m.
huis - omhoog

Openend Tijden en Prijzen
De vakantie wordt bepaald door de kalender van de Tsjechische Republiek.
CZK = Tsjechische Kroon, de munt van de Tsjechische Republiek.
Wisselkoersen: 1 Euro = 30 CZK, 1 dollar van de V.S. = 25 CZK.

Kasteel - openend tijden en prijzen
April, Oktober: weekends en vakanties, 9:00 - 16:00.
Mei - Augustus: elke dag, niet Maandag, 9:00 - 18:00.
September: elke dag, niet Maandag, 9:00 - 17:00.
Het geld van de ingang, 1. cirkel: volledige 80 CZK; verminderd 40 CZK; gehandicapt 20 CZK.
Het geld van de ingang, cirkel 2.: volledige 100 CZK; verminderd 50 CZK; gehandicapt 25 CZK.
Het geld van de ingang, cirkel 3.: volledige 100 CZK; verminderd 50 CZK; gehandicapt 25 CZK.

Oranjerie - openend tijden en prijzen
Februari - April: weekends en vakanties, 9:00 - 15:30.
Mei - September: elke dag, niet Maandag, 9:00 - 18:00.
Oktober - December: weekends en vakanties, 9:00 - 15:30.
Het geld van de ingang: volledige 50 CZK; verminderd 25 CZK.

Tuin - openend tijden en prijzen
Jaarlijks: elke dag, 6:00 - 22:00.
De ingang is kosteloos.

Park - openend tijden en prijzen
Jaarlijks: elke dag, 6:00 - 22:00.
De ingang is kosteloos.

Kasteel Valtice - openingstijden en prijzen
April, Oktober: weekends en vakantie, 9:00 - 16:00
Mei - Augustus: elke dag behalve Maandag, 9:00 - 18:00
September: elke dag, niet Maandag, 9:00 - 17:00
April en de weekends en de vakantie van Oktober slechts, over weekgroepen die op orde worden gebaseerd.
Het kasteel is gesloten op Maandag.
Visitation is mogelijk ook op Maandag voor extra last 200 %.
Lengte van visitation: cca 50 minuten.
Middag pauze: 12:00 - 13:00.
Laatste visitation begint 1 uur alvorens sluitingstijd.
Het is mogelijk om visitation telefonisch te bespreken besluit ook uit het openen van tijden.
Het geld van de ingang: volledige 70 CZK; verminderd (studenten, gepensioneerden) 50 CZK; gehandicapt 20 CZK; kinderen tot 6 jaar 20 CZK.
Extra last:
- voor vertaling in vreemde taal 100 %
- voor visitation buiten openingstijden 100 %
- voor visitation buiten seizoen 200 %

Minaret - openingstijden en prijzen
April, Oktober: weekends en vakantie, 10:0015:30.
Mei - September: elke dag, niet Maandag, 10:0017:30.
Het geld van de ingang: volledige 20 CZK; verminderd 10 CZK.

Janohrad - openingstijden en prijzen
April, Oktober: weekends en vakantie, 9:00 - 16:15.
Mei - September: elke dag, niet Maandag, 9:00 - 16:15.
Het geld van de ingang: volwassenen 30 CZK; studenten, gepensioneerden 15 CZK; kinderen (6-15 jaar) 5 CZK.

Afspraken - openingstijden en prijzen
April, Oktober: weekends en vakantie, 9:00 - 16:00.
Mei, Juni: elke dag, niet Maandag, 9:00 - 17:00.
Juli, Augustus: elke dag, niet Maandag, 9:00 - 18:00.
September: elke dag, niet Maandag, 9:00 - 17:00.
Het monument is gesloten op Maandag.
Lengte van visitation: cca 30 minuten.
Middag pauze: 12:00 - 13:00.
Laatste visitation begint 45 minuten alvorens sluitingstijd.
Het geld van de ingang: volledige 30 CZK; verminderd (studenten, gepensioneerden) 20 CZK; gehandicapt 5 CZK; kinderen tot 6 jaar 5 CZK.
Vertaling in vreemde taal voor extra last 100 %.

Colonnade - openingstijden en prijzen
Mei, Juni: elke dag, niet Maandag, 9:00 - 17:00.
Juli, Augustus: elke dag, niet Maandag, 9:00 - 18:00.
September: elke dag, niet Maandag, 9:00 - 17:00.
Oktober: elke dag, niet Maandag, 9:00 - 16:00.
Het monument is gesloten op Maandag.
Middag pauze: 12:00 - 13:00.
Laatste visitation begint 30 minuten alvorens sluitingstijd.
Het geld van de ingang: volledige 20 CZK; dalingen (studenten, gepensioneerden) 10 CZK.
Informatie: telefoon (+ 420) 519 352 423.

Aquarium Malawi - openend tijden en prijzen
April - Oktober: elke dag, 09:00 - 17:00.
November - Maart: weekends en vakanties, 09:00 - 16:00.
Het geld van de ingang: volwassenen 40 CZK; kinderen, studenten, gepensioneerden 20 CZK; familie 110 CZK.

Roofvogels Zayferus - openend tijden en prijzen
Tevreden, ga rond de oranjerie, dan naar het recht, 200 m.
Juli - Augustus: elke dag, niet Maandag, toont de tentoonstelling van roofvogels 9:00 - 18:00, vlucht 11:30, 14:15, 16:30 (duurt uur 1,5).
Mei, Juni, September, Oktober: De zaterdag en de Zondag, vlucht tonen 12:00, 15:00 (duurt uur 1,5).
De prijs van vlucht toont: 50 CZK.

Roofvogels Seiferos - openend tijden en prijzen
Tevreden, ga onder groot parkeren.
Juli, Augustus: elke dag, niet Maandag, toont de expositie van roofvogels 9:00 - 18:00, vlucht 11:00, 14:00, 16:30 (voortzettings 1,5 uur).
De prijs van vlucht toont: vrijwillig.

Paarden - openend tijden en prijzen
Pensioen Hippoclub Lednice, ritten in paardzadel.
Jaarlijks: elke dag, 10:00 - 18:00.
Prijzen:
Ritten in de aard: 300 CZK Ć©Ć©n uur.
Fundamentele het berijden opleiding op gebied: 300 CZK 45 minuten.
Ritten voor kinderen op paarden en poneys: 15 CZK 1 rond; 80 CZK 15 minuten; 250 CZK 45 minuten.

Bussen van paard - openend tijden en prijzen
Ritten in park, Turbine, Minaret, Janohrad.
Mei - September: elke dag, niet Maandag, 11:00 - 18:00.
April, Oktober: weekends en vakanties, 11:00 - 18:00.
Uit deze termijnen, kan de rit vooraf worden geschikt.
Prijzen:
Turbine - Minaret (Ć©Ć©n manier), Minaret - Turbine (Ć©Ć©n manier):
volwassenen 60 CZK, kinderen (tot 12 jaar) 30 CZK, kinderen (tot 3 jaar) kosteloos.
De rit aan Janohrad, tevreden, schikt vooraf.
De huur van de bus (groepen, vieringen, huwelijken, collectieve acties...), capaciteit van de bus is 15 personen: 2000 CZK Ć©Ć©n uur.
Het is mogelijk om tot 3 bussen te huren, is de totale capaciteit 3 x 15 = 45 personen.
Het is mogelijk om de hond of de kinderwagen in het paardvervoer te nemen.

Naves - openend tijden en prijzen
Navigatie op motor naves met bemanning, op de rivier Thaya.
Einden (landende plaatsen): Turbine, Minaret, Janohrad.
Mei - September: elke dag, niet Maandag, 10:00 - 17:00, om de 20 minuten.
De lengte van reis is 2 km, is de tijd van reis 25 minuten (in Ć©Ć©n richting).
Prijzen:
Volwassenen: 60 CZK; kinderen tot 12 jaar: 30 CZK; kinderen tot 3 jaar: kosteloos; gehandicapt: 30 CZK.

Karts GoKart - openend tijden en prijzen
Het huren van karts en kart races.
Van mei - van Oktober, van Maandag 17-22, dinsdag-Vrijdag 15-22, van de Zaterdag en van Zondag 10-22 uur.
Prijs: 1 persoon 125 CZK 15 minuten van rit.
De prijs omvat organisatie van ras voor verscheidene ruiters en resultaatlijst.

Boerderij Ladna - openend tijden en prijzen
Jaarlijks, gebaseerd op inleidende regeling of orde.
Prijzen:
De rit van het paard in het landschap, Ć©Ć©n persoon 500 CZK Ć©Ć©n uur.
Rit met peasant vervoer of met westelijk vervoer, Ć©Ć©n persoon 500 CZK Ć©Ć©n uur.
Knightly joust, rodeo, de aandrijving van vee inclusieve mogelijke kruising van de rivier, de paardrit of de busrit buiten, met het doorbrengen van de nacht breed-brimmed hieronder hoed, inclusieve campfire: besproken prijs.

Rennen van de windhond - openend tijden en prijzen
In de lente, in de zomer en in de herfst, keer Ć©Ć©n in maand, zie lijst van acties.
Het rennen gewoonlijk vindt op lange Zondag, halve dag of al dag plaats.
U kunt namelijk slechts een deel bezoeken van het rennen, of u kunt slechts voor een tijdje komen.
Prijzen:
Volwassenen: 50 CZK, kinderen tot 15 jaar: 25 CZK, kinderen tot 6 jaar: vrij van last, gepensioneerden en gehandicapt: 25 CZK.

De vluchten van de luchtvaart en van het bezichtiging van bezienswaarddigheden - openend tijden en prijzen
Aeroclub Breclav.
Jaarlijks, overeenkomstig inleidende regeling of orde.
Prijs:
Voor persoon, vlucht 15 minuten, 300 CZK.
Voor persoon, vlucht Ć©Ć©n uur, 2400 - 4800 CZK.

Het vliegen in ballons en de vluchten van het bezichtiging van bezienswaarddigheden - openend tijden en prijzen
Aviatik Servis.
Jaarlijks, overeenkomstig inleidende regeling of orde.
De plaats, de datum, de tijd en de route van de vlucht zijn overeen te komen.
Prijs: ongeveer 5000 CZK voor Ć©Ć©n persoon per vlucht (in het algemeen 1 uur).

Bioskoop Lednice - openend tijden en prijzen
Jaarlijks, zijn de projecties op Woensdagen, om 5 p.m. en 8 p.m.
Het geld van de ingang: 45 - 49 CZK voor Ć©Ć©n projectie, volgens de film.

Pensioen Onyx - openend tijden en prijzen
Jaarlijks, elke dag.
Prijs: 1 persoon, 390 CZK voor nacht.

Pensioen Hippoclub Lednice - openend tijden en prijzen
Jaarlijks, elke dag.
Prijs: 1 persoon, 380 CZK voor nacht, inclusief ontbijt.

Restaurant in Gouden Peacock - openingstijden en prijzen
Opende elke dag 10:00 - 24:00.

Het Restaurant en de Banketbakkerij van het kasteel - openingstijden en prijzen
Juni - September: restaurant 10:00-22:00, banketbakkerij 10:00-19:00
April, Mei: restaurant 10:00-20:00, banketbakkerij 10:00-18:00
Oktober, November: restaurant 10:00-20:00

Restaurant Townhall - openingstijden en prijzen
Geopende jaarronde.
Maandag - Donderdag: 9:00-2:00
Vrijdag - Zaterdag: 9:00-23:00
Zondag: 9:00-21:00

Woonkamer van de pizza Bij Bibliotheek - openingstijden en prijzen
Geopende jaarronde.
Maandag - Donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag - Zaterdag: 10:00-01:00
Zondag: 10:00-24:00

Restaurant Avalon - openingstijden en prijzen
Opende elke dag 11:00 - 23:00.
Het menu op Internet wordt voorbereid.

Valticka rychta - openingstijden en prijzen
Geopend: maandag - donderdag: 11:00-22:00, vrijdag en zaterdag: 11:00-23:00, zondag: 11:00-21:00.
Prijzen: menu kaart, dranklijst, wijnlijst.

Pensioen Jordan - openend tijden en prijzen
Jaarlijks, elke dag.
Prijs: 1 persoon, 400 CZK voor nacht.

Weinig Grens Chateau - openend tijden en prijzen
Hotel en restaurant, jaarlijks, elke dag.
Prijs: 1 persoon, 800 CZK voor nacht.

Hotel Galant - openend tijden en prijzen
De dienst: jaarlijks, elke dag.
Zalen
Dubbele ruimte standard: 2590 CZK.
Dubbele ruimte "My collection": 2490 CZK.
Flat: 3890 CZK.
Extra bed: 690 CZK.
Kind tot 12 jaar op extra bed: kosteloos.
De BTW van prijzen unclude, ontbijt en toeristenbelasting.
De zalen en de salons van Congres
Zaal I: 150 van Congres personen - schoolregeling, 200 personen - theaterregeling): 8500 CZK/dag, 2000 CZK/uur.
Zaal II: 80 van Congres personen - schoolregeling, 100 personen - theaterregeling): 8000 CZK/dag, 2000 CZK/uur.
Salon 209.20 personen): 2500 CZK/dag, 500 CZK/uur.
Salon I (8 - 10 personen): 1500 CZK/dag, 300 CZK/uur.
Materiaal
De contractuele prijzen, prijzen omvatten de geen BTW.
TV, video, flipchart, achterprojector, het scherm/dag: 1000 CZK.
Dataprojector/dag: 3000 CZK.
Audio/dag: 3000 CZK.
Microfoon/dag: 400 CZK.
Het kopiƫren/pagina: 3 CZK.
Telefoon, fax/impuls: 8 CZK.
Openbaar Internet/uur: 60 CZK.
Snelle internetdiensten bij ruimte: kosteloos.
Wi-FI Internet van de hoge snelheid door hotel: kosteloos.
Ander materiaal, dat de diensten, de bureaudiensten interpreteert: zoals gevraagd.

Restaurant Onyx - openend tijden en prijzen
Jaarlijks, elke dag, niet Maandag.
Prijzen:
Soep: 20 CZK.
Hoofd cursus (keus van ongeveer 50 voedsel, met inbegrip van kind en dieetvoedsel): 60 - 100 CZK.
Specialiteiten, jiffies: 100 - 150 CZK.
Onttrokken bier Gambrinus 10Ā°, 0,5 liter: 18 CZK.
Onttrokken bier Pilsener Urquell 12Ā°, 0,5 liter: 25 CZK.

Restaurant Hippoclub Lednice - openend tijden en prijzen
Mei - September: elke dag, niet Maandag, 10:00 - 22:00.
April, Oktober: weekends en vakanties, 10:00 - 22:00.

Eerste restaurant van de zelfbediening in Lednice - openend tijden en prijzen
Mei - September: elke dag, niet Maandag, 10:00 - 18:00.
April, Oktober: weekends en vakanties, 10:00 - 18:00.
Prijzen:
Langos (specialiteit Moravian): 20 CZK.
Geroosterd en gebraden Jiffies (voedsel met spaanders of aardappelpannekoeken): 80 CZK.
Onttrokken bier Budweiser Budvar, 0,5 liter, 18 CZK.

Restaurant Avalon - openingstijden en prijzen
Opende elke dag 11:00 - 23:00.
Het menu op Internet wordt voorbereid.

Wijn-kluis Jordan - openend tijden en prijzen
Jaarlijks, elke dag, sinds de ochtend tot de avond of de nacht (uiteindelijk tot de ochtend, zolang u eetlust voor wijnstok hebt).
Prijs (wanneer het verkopen ter plekke):
Zwavel: 2 decilitres - 10 CZK, 1 liter - 40 CZK.
Kwalitatieve gemerkte wijnstokken: 60 CZK voor liter.
Wijnstokken met attributen (recente inzameling, keus van druiven): 70 CZK voor liter.
De wijnstokken van het archief: 70 CZK voor liter.
Speciale Russische wijnstok "Elbrus" (wij zijn het enige bedrijf in de Tsjechische Republiek, die kweekt, maakt en deze wijnstok) verkoopt: 100 CZK voor liter.

Wijnstok-winkels - openend tijden en prijzen
Lednice: wijnstok-winkels bij het kasteel.
Valtice: Wijnbouw Huis bij het belangrijkste vierkant, wijnstok-winkels bij het kasteel.
Juni - September: elke dag, niet Maandag, 9:00 - 18:00.
Mei, Oktober: weekends en vakanties, 9:00 - 18:00.
Prijzen:
Kwalitatieve gemerkte wijnstokken: 90 CZK voor 0,75 liter.
Wijnstokken met attributen (kabinet, recente inzameling, keus van druiven, keus van bessen): 130 - 160 CZK voor 0,75 liter.
Speciale wijnstokken (ijzig, strawy): 150 - 200 CZK voor 0,75 liter.
Speciale aanbieding: eersteklas wijnstokken van de school Valtice van de Wijnstok, die door de studenten onder begeleiding van prima deskundigen (recente inzameling, keus van druiven) worden voorbereid: 100 CZK voor 0,75 liter.

Wijn-kluis Valtice van het vestingwerk - openend tijden en prijzen
Voor personen, groepen, reizen, bedrijven en organisaties - al jaar door, na vorige regeling.
Prijzen:
Door overeenkomst, volgens de omvang van de diensten (degustation, lunch, diner, viering, hakkebord muziek...).

Wijnstokken van Sedlec - openend tijden en prijzen
Het kweken van wijn, productie en het verkopen van wijnstok.
Wijn-kluis, die onder pergola zit.
Juli, Augustus: elke dag, 10:00 - 18:00.
Mei, Juni, September: Zaterdagen, Zondagen en vakanties, 9:00 - 18:00.
Voor individuen, partners, baseerden de families, groepen, bedrijven - jaarlijks, op inleidende regeling.
Prijzen:
Kwalitatieve gemerkte wijnstokken: 60 - 90 CZK voor 0,75 liter.
Wijnstokken met attributen (kabinet, recente inzameling, keus van druiven, keus van bessen): 110 - 190 CZK voor 0,75 liter.
Speciale wijnstokken (ijzig, strawy): 200 - 300 CZK voor 0,75 liter.
De prijs van acties wordt gemaakt door overeenkomst, volgens de omvang van de diensten (degustation, lunch, diner, viering, hakkebord muziek...).

Opslagruimte voor bagage en fietsen, het huren van fietsen, het parkeren - openend tijden en prijzen
Juli, Augustus: elke dag, 9:00 - 18:00.
Andere maanden: door overeenkomst.
Prijzen:
Opslagruimte, bagage: 20 CZK/dag.
Opslagruimte, fiets: 25 CZK/dag.
Het huren, fiets: 30 CZK Ć©Ć©n uur, 250 CZK voor dag, huur op lange termijn door overeenkomst.
Het parkeren: persoonlijk voertuig 20 CZK Ć©Ć©n uur.
Huur van garage: door overeenkomst.

Parkeren van de raad - openend tijden en prijzen
Jaarlijks, al lange dag.
Prijs: 25 CZK Ć©Ć©n uur.

Groot parkeren - openend tijden en prijzen
Jaarlijks, al lange dag.
Prijs: 10 CZK Ć©Ć©n uur.

huis - omhoog

Cultuur
Tijdens het toeristenseizoen, vinden de regelmatige culturele acties in Lednice en in de omgeving plaats. In het algemeen, zijn zij greep op Donderdag, Vrijdag of Zaterdag, in het kasteel, in de kerk, in het Pensioen Onyx, in het hotel Hotel Galant of in het kamp "Apollo". Het overleg van klassieke muziek wordt geschikt in de kerk. De de muziekgroepen van hakkebord van de omgeving presteren vaak hier. De de muziekbanden van het land spelen en zingen in het kamp. Het proeven van de wijnstok worden verbonden aan het spelen van volksmuziek, worden de markten verbonden aan volksvieringen en prestaties van kunstenaars. De wekelijkse projecties van films vinden in de lokale bioskoop plaats. De bezoekers kunnen verdere culturele zelf-totstandbrenging bijvoorbeeld in dichtbijgelegen gevestigde Valtice, Breclav of Mikulov vinden.

Tevreden, zie acties, culturele, ook sport, sociaal en vermakelijke acties in Lednice en omgeving.

huis - omhoog

Sport
Baden:
- de Vijver van de molen - Apollo (2 km door de weg, van Lednice naar Breclav).
- hotel Hotel Galant (ontspanning en het zwembad van het kind).
- Hoger Novomlynska dammeer - dorp Pasohlavky - kamp Merkur.
- het baden onderneming in de stad Breclav (omvat zwembad, open zwembad voor volwassenen, open zwembad en kleine paddelende pool voor kinderen, de onderlegger voor glazen van de waterrol...).
- het baden onderneming in de stad Mikulov (open zwembad voor volwassenen, open zwembad en kleine paddelende pool voor kinderen, de onderlegger voor glazen van de waterrol...).
- zandkuil dichtbij nad Moravou van stadsveseli.
- spa in de stad Hodonin.
- aquapark en spa in de stad Laa een der Thaya (Oostenrijk).
Voetbal: speelplaatsen in Lednice, Valtice, Hlohovec en Nejdek.
Ijs-hockey: stadion in de stad Breclav.
Basketbal: hotel Hotel Galant, straat 21, 657 April, 69144 Lednice.
- gymnasium van de primaire school, straat Breclavska 510, 69144 Lednice.
- gymnasium van de voetbalclub TJ Moravan, straat Slovacka 123, 69144 Lednice.
Volleyball, voetbal-tennis: hotel Hotel Galant, straat 21, 657 April, 69144 Lednice.
Tennis:
- De club van het tennis van universitaire VSK MZLU, het Landgoed van de Huisvesting "Vrijheid" 606, 69144 Lednice.
- hotel Hotel Galant, straat 21, 657 April, 69144 Lednice.
Tennis van de lijst: Pensioen Jordan, hotel Hotel Galant.
Werpen:
- restaurant de "Loge van de Houtvester", straat 675, 69144 Lednice van de Post.
- restaurant het "huis van de Bij", straat Nejdecka 171, 69144 Lednice.
Elektronische Pijltjes: sport staaf de "Club van de Veranda", hotel Hotel Galant.
Veenmol: hotel Hotel Galant.
Sauna: hotel Hotel Galant.
Karts: gebied in de stad Breclav.
Sporthallen en Gymnasiums:
- primaire school, straat Breclavska 510, 69144 Lednice.
- voetbalclub TJ Moravan, straat Slovacka 123, 69144 Lednice.
Windhond die rent:
het stadion onder groot parkeren, daalt van parkeren, kruist de rivier over de brug, volgt de asfaltweg, nadat 100 meters aan het recht, gaan volgende 200 meters draaien; mogelijkheid van parkeren en refreshment in Pensioen Hippoclub Lednice, van er in de richting achter Hippoclub cca gaat 150 m.
Paintball: wordt georganiseerd door het Pensioen Onyx, vinden de wedstrijden op het gebied van de windhond rennend, op de weide en in het overstroomd bos plaats.
Meer forestier restaurant DE: - pensioen en restaurant de "Loge van de Houtvester", straat 675, 69144 Lednice van de Post
Oontspruiten door boog en kruisboog: ga rechtstreeks langs het kasteel tot het eind van de oranjerie, draai aan de linkerzijde achter de oranjerie, ga op de manier langs de vijver ongeveer 100 meters, aan het recht draaien, nog eens 100 meters gaan.
Fietsen:
- het lenen van bureau in Pensioen Hippoclub Lednice.
- het lenen van bureau in Pensioen Jordan.
- opslagruimte en het lenen bureau in Lednice, 50 m boven het raadsvierkant, in de richting aan de stad Breclav.
- lenend bureau in hotel Hotel Galant.
U kunt genieten van cirkelend door het gehele gebied, dat door slepen en viny slepen te cirkelen wordt geweven. Voor de lijst van geadviseerde routes, tevreden, klik hier.
Paarden:
- Pensioen Hippoclub Lednice - ritten op het gebied van het landbouwbedrijf, ritten in het paardzadel en in bus in de aard, bijvoorbeeld door het overstroomd bos of langs de Thaya rivier, ritten voor kinderen op poneys, ouders kan de poney huren en buiten met de kinderen gaan, is Pensioen Hippoclub Lednice gesitueerd bij de weg van Lednice aan Podivin, ongeveer 300 meters van het vierkant in Lednice.
- Landbouwbedrijf Hlavenka - berijd aan boord van een paard, is het landbouwbedrijf gesitueerd ongeveer 2 km van de stad Mikulov, van Mikulov kunt u aan het landbouwbedrijf te voet worden, door fiets of door auto, gaan van Mikulov achter, langs de steengroeve, dan volg de weg aan de vallei.

Tevreden, zie acties, culturele, ook sport, sociaal en vermakelijke acties in Lednice en omgeving.

huis - omhoog

Routes
Hier zult u onze pamfletten vinden:
eerste pagina van het pamflet, tweede pagina van het pamflet.
In de dichtbijgelegen omgeving van Lednice (Gebied Lednice-Valtice, Heuvels Palava), adviseren wij de volgende routes, de plaatsen en de einden. De reizen vergen Ć©Ć©n lang uur, verscheidene uren, halve dag of dag. De routes beginnen en eindigen meestal in Lednice. U kunt gaan op: voet, door fiets, paard, auto, bus, trein of schip. De vervoermiddelen kunnen worden gecombineerd.

Park: oranjerie, Turbina (paardvervoer, boten), Minaret (mening).

Bossen van de weiden: onder oranjerie recht, Janohrad, Weinig Jacht Chateau.

Salets (kleine architecturale monumenten in landschap): Janohrad, Vijver van de Molen, Apollo, Middenvijver, Nieuwe Werf, Drie Grazien, Heilige Hubert Chapel, Rendezvous (Tempel van Diana), Valtice.

Vijvers: Hlohovec, Weinig Grens Chateau, Hlohovec Vijver, Vcelinek Vijvers, Nesyt Vijver, Sedlec, wijngaarden.

Valtice: Valtice, Colonnade, Uvaly, Mikulov, bus Lednice.

Meren: Nejdek, Bulhary, Nove Mlyny, Sakvice, Strachotin, kamp Merkur, Pasohlavky, bus Mikulov, bus Lednice.

Mikulov: Mikulov, Weinig Heilige Heuvel, Musov, Heuvel van vos, Sedlec, Lednice.

Palava: Pavlov, Dolni Vestonice, Palava, Bolwerk van Meisjes, Devin, Souteska, Klentnice, Bolwerk van Wezen, Berg van Lijst, Turold, Mikulov.

Breclav 1: onder oranjerie recht, Janohrad, Breclav.

Breclav 2: Ladna (brug, boerderij), Thaya rivier, Breclav, bus Lednice.

Pohansko: Breclav, Pohansko, Lany, verbinding van de rivieren Moraviƫ en Thaya.

Hier worden geschreven verbindingen WWW met aardige en interessante plaatsen in bredere omgeving van Lednice. De maximale afstand door auto is Ć©Ć©n uur. De reizen zijn voor halve lange dag of dag. U kunt gaan: te voet, door fiets, paard, paardvervoer, auto, bus, trein, boot, schip of vliegtuig. De vervoermiddelen kunnen worden gecombineerd.

Kanaal van Bata - het Kanaal van de Navigatie van het Water Moravian, binnenlands kanaal Otrokovice - Rohatec kwam in de jaren 1936 - 1938, navigatie bij het bezichtiging van bezienswaarddigheden van schepen, aantrekkelijkheid voor turists, schepen met bemanning, het huren van boten en motor voort naves.

Witte Karpatische Bergen - prachtige bergrand op de grens tussen de Tsjechische Republiek en Slowakije, een deel van het Karpatische massief van Bergen, het grote natuurlijke heiligdom, het hout, de vooruitzichten en de mening-torens, toerisme (te voet, fiets, paard), in de winter het skiƫn.

Bojkovice - kasteel Novy Svetnov, zeer aardig kasteel in de nieuwe Gotische stijl, gelijkend op Lednice.

Bradlo - Slowakije, tumulus van Stefanik, monument van de stichter van Slowakije (nu het land van de EU), die samen met Italiaanse algemeen tijdens luchttragedie, toen het naar huis terugkeren van na het eind van Oorlog van de Wereld I stierf.

Branc - Slowakije, de meest schilderruĆÆne van de Witte Karpatische Bergen.

Bratislava - hoofdstad van Slowakije, groot kasteel, bruggen over Donau, mening-toren met restaurant.

Brno - hoofdstad van Moraviƫ, het meest dichtbijgelegen grote centrum dichtbij Lednice.

Breclav - de stad dichtbij Lednice, richtte onlangs in de 11de eeuw op door de Tsjechische koning Bretislav I., op de impuls van Vatikaan, als klooster.

Buchlov - groot kasteel Moravian en vestingwerk, spoediger op het letten en bescherming van het land Moravian.

Buchlovice - dorp onder Buchlov, kasteel, aardige tuin.

Cejkovice - de wijnstokken van tempelridders, grote wijnstokkelders, richtten 1246 op A.D., kwam de geheimzinnige ridderorde van templars aan Moraviƫ in de 12de eeuw uit Frankrijk, digged zij uit de kelders en richtten de traditie van het kweken van wijn, productie van op beroemde rode wijnstokken, de merken Heilige Vavrinec, Frankovka, Cabernet Savignon, het Blauwe Portugees.

Devin - Slowakije, grote regeling, vestingwerk en kasteel dichtbij Bratislava, ligt over de verbinding van de rivieren Donau en Moraviƫ, regeling sinds ongerepte leeftijden (duizenden jaren), Slaviƫrs, imperium Groot Moraviƫ, mooie vooruitzichten op Slowakije, Moraviƫ en Oostenrijk, bezichtiging van bezienswaarddigheden door schepen op de rivier van Donau van Devin aan Bratislava of Wenen reist.

Dolni Vestonice - uitgravingen, museum, aantoonbare regeling sinds steenleeftijd (om 30 duizend jaar vĆ³Ć³r Christus), Venus van Vestonice (cultish wordt het standbeeld, het archeologische vinden, oude 23 duizend jaar, prijs niet bepaald, aangezien het onberekenbaar is).

Falkenstein - Oostenrijk, heuvel in het vliegtuig, brede mening, ruĆÆnes van kasteel, westelijke westelijke stad, toont, Rode IndiĆ«rs, cowboys...

Hodonin - stad dichtbij Lednice, plaats, waar vroeger "in het leger" nam, aangezien het in het bekende volkslied Moravian geschroeid is, spa, zandduinen, brede bossen (pijnbomen), in de brug van het omgevingswater.

Hostyn - tempel, klooster, bedevaartplaats.

De Heuvels van Hostyn - mooie aard, toeristenslepen.

Hruba Vrbka - het typische crofterdorp dichtbij de grens tussen de Tsjechische Republiek en Slowakije, folkloristisch centrum, hier was geboren Dusan Holy, bekende traditionele volkssinger.

Laa een der Thaya - Oostenrijk, grensstad, aquapark en spa.

Luhacovice - spa en spa stad, vallei, parken, het overleg van de Zondag, mooie buurt, dam en dammeer, kamp, het inschepen, voedsel, drank, restaurants, het baden, het zwemmen, dia's, boten, pedaalboten, watersporten, volleyball.

Kromeriz - het kasteel, de schitterende tuin, de ornamenten van bloem-bedden, het kasteel en de tuin maken deel uit van Erfenis van de Wereld de UNESCO.

Kleine Karpatische Bergen - Slowakije, bergen aan het noorden van Bratislava, hout, het lopen en het cirkelen reizen, mening-toren over de stad Modra.

Mala Vrbka - typisch crofterdorp dichtbij de grens tussen de Tsjechische Republiek en Slowakije.

Mikulov - stad dichtbij Lednice, schitterend kasteel, kerk, vernieuwd historisch vierkant, Weinig Heuvel van Heilige, posten van het kruis, chapel, aardige vooruitzichten (Heuvels Palava, Heuvel van de vos, de Lednice-Hlohovec vijvers, Sedlec, Valtice, aan Oostenrijk...), ruĆÆnes van het kasteel "Weinig kasteel goaty", ruĆÆnes van het Baluarte Turold, Hol Turold (regelmatige tentoonstelling van ongerepte bevindingen), uitgangspunten van de sporen aan de Palava Heuvels, grens kruising aan Oostenrijk.

Mistelbach - Oostenrijk, grensstad ongeveer 2 km van Tsjechisch-Oostenrijkse grens, 4 km van Mikulov, uitgangspunt van het biking van slepen aan de Oostenrijkse kant.

Modra - Slowakije, kenmerkende stad op de uitloper van de Kleine Karpatische Bergen, op Modra is nieuwe vooruitzichten-toren, prachtige meningen (Heuvels Palava, Kleine Karpatische Bergen, Witte Karpatische Bergen, gebied Zahori, Slowaakse bergen), wijnstok, wijngaarden, bekende secundaire en hoge wijnstokschool.

Myjava - Slowakije, kenmerkende Slowaakse stad, ongeveer 8 km van de Tsjechisch-Slowaakse grens, uitgangspunt van toeristenmanieren, uitgangspunt van manieren aan de Javorina Berg, folkloristische festiviteiten van Myjava (folcloric festival, de traditionele volksliederen en de dansen, aardig gebied in de vallei, vinden elk jaar in Juni) plaats, hymne Myjava (de "Toren van Myjava"), inheemse stad van de beroemde musicus Samko Dudik, viool, het becijferen.

De Heuvels van Myjava - Slowakije, schitterend platteland voor toerist het wandelen, heuvels, ruime opvattingen, mening aan de Javorina Berg, kasteelvestingwerken, ruĆÆnes, chateaux, het is mogelijk om van Myjava naar Senica of Jablonica te gaan.

Pezinok - Slowakije, typische stad bij de uitloper van de Kleine Karpatische Bergen, wijnstoktoerisme, middel van toeristenwegen.

Piestany - Slowakije, wereld bekende spa en putten.

Schrattenberg - Oostenrijk, dorp, 4 km van Valtice, grens kruising valtice-Schrattenberg, de grens kan hier, door fiets, paard, motorfiets, auto te voet worden gekruist, kan de grens niet door bus worden gekruist.

De Meren van Senec - schuur meren in Slowakije, het oosten van Bratislava, stranden, schoon water, warm, het baden.

U Brna van Slavkov - Austerlitz, stad over het 20 kmoosten van Brno, vernieuwd historisch centrum, kasteel, park, zwembad, strandvolleyball, Slag in Slavkov (Slag van Drie Ceasars), de slag vond op het 2 ronde 10 kmzuidwesten van December 1805 plaats van Slavkov, was het de slag tussen Oostenrijk met Rusland aan Ć©Ć©n kant en Frankrijk aan de andere kant, waren drie ceasars Napoleon (Frankrijk), putted Alexander I. (Rusland) en Frantisek (Oostenrijk), de Fransen op 75 duizend militairen, vergden de Russen 70 duizend militairen en de Oostenrijkers 15 duizend militairen, de slag negen uren, gewonnen Frans het gebied van de slag, wat als observatiepunten (Heuvel Zuran, Santon en Prace) werden gebruikt, de Tumulus van Vrede is een monument voor de slachtoffers van deze slag, wordt het voortgebouwd op de Heuvel Prace (Verhoging Prace), is het de vervulling van het idee van de katholieke priester en de middelbare schoolleraar, M. Alois Slovak (van de stad van Brno), om van het centrum van het vroegere slagveld een eerbiedige "plaats van licht" en memento van oorlogen te maken.

Straznice - de kleine stad bij de voet Witte Karpatische Bergen, gebied van wijn, wijngaarden, wijnstok-kelders, eerbiedigde folkloristisch centrum, Straznice muziekfestiviteiten, drie dagfestival van traditionele volksmuziek, vooral cimbalom en viool, uitgangspunt van toeristenroutes, in de omgeving twee kleine dam-meren, het baden, aanpassing, voedsel.

Telc - schitterende stad, historisch vierkant met overspannen onderdoorgangen, een deel van Erfenis van de Wereld de UNESCO (die in de Lijst van de Erfenis van de Wereld wordt geschreven).

Trencin - Slowakije, districtsstad in het Povazi gebied, bewezen regeling door de Romeinen die (van bij het begin van onze era aan de 4de eeuw van onze era beginnen), bekende Roman inschrijving in de Trencin rots, vernieuwde historische plaats, monumentaal Trencin kasteel, vestingwerk voor de defensie van het land.

Uherske Hradiste - centrum van het gebied Slovacko, zaken en cultureel centrum.

Uhersky Brod - centrum van het gebied Kopanice, aardig vierkant, kerken, plaats van het werk van Januari Amos Comenius (bekende hervormer van onderwijs, die later aan verscheidene plaatsen in Europa, b.v. in Amsterdam werkte).

Valtice - stad bij de grens met Oostenrijk, schilderpositie bij de uitloper van de grensheuvels, vernieuwd historisch vierkant, park, de Colonnade van het vooruitzichtenterras (Reistna), grens die aan Oostenrijk kruist.

Velka Javorina - de hoogste berg in de Witte Karpatische Bergen bij de grens tussen de Tsjechische Republiek en Slowakije.

Nad Velickou van Velka - interessante gemeenschap bij de uitloper van de Witte Karpatische Bergen, folkloristisch centrum, uitgangspunt van toeristenroutes, cork die fabriek produceert.

Velke Bilovice - stad van volkstradities, wijn en fruit.

Velke Pavlovice - groot viny centrum, wijngaarden, wijnstok-kelders.

Velky Meder - Slowakije, vroeger Calovo, thermische putten.

Viena - Oostenrijk, hoofdstad, afstand van Lednice ongeveer 1 uur door auto of door bus, bezienswaarddigheden, kastelen, tuinen, parken, Schƶnbrun, Heilige Peter Church, winkels, autoriteiten, luchthaven, rivier Donau, bruggen, heuvels, wijngaarden, cultureel centrum (opera...), ritten door het centrum door paardbus.

Meer van de dam van Vranov - groot dammeer, het ongeveer 10 kmoosten van Znojmo, in Vranov over Thaya, elektrotrein van Vranov nad Dyji, het baden, het zwemmen, steamboats, kampen, restaurants, nad Dyji, Bitov, Cornstein, Jemnice, Dacice van kastelenvranov...

Nad Dyji van Vranov - kleine schilderstad in de vallei van de Thaya rivier, vernieuwd kasteel, elektrotrein aan de dam.

Vrbice - viny gemeenschap Moravian, die op een heuvel, familie wijn-kluizen, aardige mening van het landschap werd opgebouwd.

Zlin - stad, centrum van het gebied Valassko, productie van schoeisel, Bata, uitgangspunt van toeristenroutes en reizen, ondernemingscentrum, architectuur van de 20ste eeuw, universiteit.

Znojmo - de stad in zuidelijk Moraviƫ, verdubbelt gewoonlijk zichtbare (na verscheidene glazen goede wijn), historische vierkante en verdere gebouwen.

Zdanice - de stad op aardig natuurlijk gebied, niet verre van de stad Kyjov, bos Zdanice, gangen, paddestoelen groeit hier, astronomisch waarnemingscentrum.

Voor verdere interessante verbindingen met Lednice, klikken het gebied en de Tsjechische Republiek, tevreden, bij: autoriteiten en omgeving en Tsjechische Republiek.
U zult foto's van Lednice vinden en de omgeving hier, zal u kaarten van Lednice, omgeving, Tsjechische Republiek en Europa hier.
huis - omhoog

Acties
Datum: 28.01.2006
Naam: Zilveren bal
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 25.02.2006
Naam: Historische bal
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+ 420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 25.-26.02.2006
Naam: Tentoonstelling en het verkopen van huis-bloemen
Plaats: Serre van het kasteel
Contact (telefoon, e-mail): (+ 420) 519 340 135, lednice@pambr.cz

Datum: 15.04.2006
Naam: De welkom lente - het Openen van het navigatieseizoen
Plaats: Janohrad
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 603 516 358

Datum: 23.04.2006
Naam: Windhond die - de Welkome lente rent
Plaats: De renbaan van de windhond
Naam: Contact (telefoon, e-mail): (+420) 606 700 313

Datum: 29.04.2006
Traditionele visserijwedstrijd
Plaats: Zwarte Thaya
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 607 884 854

Datum: 30.04.2006
Naam: Traditionele visserijwedstrijd - voor kinderen
Plaats: Zwarte Thaya
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 607 884 854

Datum: 07.05.2006
Naam: Windhond die - Kop van de Lednice
Plaats: De renbaan van de windhond
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 606 700 313

Datum: 03.06.2006 - 11.06.2006
Naam: Tentoonstelling en verkoop van cactussen
Plaats: Kasteel
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 602 756 271

Datum: 03.06.2006
Naam: De dag van Childrens
Plaats: Speelplaats van Sportclub Moravan Lednice
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 723 330 075

Datum: 24.06.2006
Naam: De dag van Childrens - de Lente in de vakantie
Plaats: Het hof van de bij
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 515

Datum: 30.06.2006
Naam: Hurrach in hollidays - voor kinderen
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 01.07.2006
Naam: De reis van de nacht met toeristentrein
Plaats: Het hof van de bij
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 515

Datum: 01.07.2006
Naam: Avonden met dulcimermuziek in wijn-kelder
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 02.07.2006
Naam: Windhond die - Grand Prix van de Tsjechische Republiek rent
Plaats: De renbaan van de windhond
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 606 700 313

Datum: 07.07.2006
Naam: Het roosteren met dulcimermuziek
Plaats: Pensioen Onyx
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Datum: 08.07.2006
Naam: De reis van de nacht met toeristentrein
Plaats: Het hof van de bij
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 515

Datum: 08.07.2006
Naam: Avonden met dulcimermuziek in wijn-kelder
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 09.07.2006
Naam: Windhond die - windhond Lednice rent
Plaats: De renbaan van de windhond
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 606 700 313

Datum: 14.07.2006
Naam: Het roosteren met dulcimermuziek
Plaats: Pensioen Onyx
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Datum: 15.07.2006
Naam: Avonden met dulcimermuziek in wijn-kelder
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 15.07.2006
Naam: De reis van de nacht met toeristentrein
Plaats: Het hof van de bij
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 515

Datum: 21.07.2006
Naam: Het roosteren met dulcimermuziek
Plaats: Pensioen Onyx
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Datum: 22.07.2006
Naam: Avonden met dulcimermuziek in wijn-kelder
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 22.07.2006
Naam: De reis van de nacht met toeristentrein
Plaats: Het hof van de bij
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 515

Datum: 22.07.2006
Naam: De festiviteiten adn markt van heilige Jacob foyes
Plaats: De de berijdende zalen en binnenplaats van het kasteel
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 986, kancelar@lednice.cz

Datum: 22.07.2006
Naam: Het vermaak van Foyes - ademmuziek Jezerka
Plaats: Het hof van de bij
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 515

Datum: 28.07.2006
Naam: Het roosteren met dulcimermuziek
Plaats: Pensioen Onyx
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Datum: 29.07.2006
Naam: Avonden met dulcimermuziek in wijn-kelder
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 29.07.2006
Naam: De reis van de nacht met toeristentrein
Plaats: Het hof van de bij
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 515

Datum: 04.08.2006
Naam: Het roosteren met dulcimermuziek
Plaats: Pensioen Onyx
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Datum: 05.08.2006
Naam: Avonden met dulcimermuziek in wijn-kelder
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 05.08.2006
Naam: De reis van de nacht met toeristentrein
Plaats: Het hof van de bij
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 515

Datum: 11.08.2006
Naam: Het roosteren met dulcimermuziek
Plaats: Pensioen Onyx
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Datum: 12.08.2006
Naam: Avonden met dulcimermuziek in wijn-kelder
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 12.08.2006
Naam: De reis van de nacht met toeristentrein
Plaats: Het hof van de bij
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 515

Datum: 12.08.2006
Naam: Vergadering van de auto's Tatra
Plaats: Kasteel
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 723 149 309

Datum: 18.08.2006
Naam: Het roosteren met dulcimermuziek
Plaats: Pensioen Onyx
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Datum: 19.08.2006
Naam: Avonden met dulcimermuziek in wijn-kelder
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 19.08.2006
Naam: De reis van de nacht met toeristentrein
Plaats: Het hof van de bij
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 515

Datum: 25.08.2006
Naam: Het roosteren met dulcimermuziek
Plaats: Pensioen Onyx
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 068, pension@onyx.made.cz

Datum: 26.08.2006
Naam: Avonden met dulcimermuziek in wijn-kelder
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 26.08.2006
Naam: De reis van de nacht met toeristentrein
Plaats: Het hof van de bij
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 515

Datum: 26.08.2006
Naam: Windhond die - de Kop van de Zomer rent
Plaats: De renbaan van de windhond
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 606 700 313

Datum: 27.08.2006
Naam: Windhond die - Kop van Hotel Galant rent
Plaats: De renbaan van de windhond
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 606 700 313

Datum: 10.09.2006
Naam: Windhond die - Gouden doos rent
Plaats: De renbaan van de windhond
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 606 700 313

Datum: 16.09.2006
Naam: Windhond die - Kampioenschap Morava rent
Plaats: De renbaan van de windhond
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 606 700 313

Datum: 17.09.2006
Naam: Windhond die - Mijn kop van het Hotel rent
Plaats: De renbaan van de windhond
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 606 700 313

Datum: 28.10.2006
Naam: Concurrentie voor de aardigste glyphic pompoen
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 28.10.2006
Naam: De Rit van het paard van Heilige Hubert - feestelijke beƫindiging van het paardrijdenseizoen
Plaats: Pensioen Hippoclub Lednice
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 736 625 745, hippoclub@penzion.com

Datum: 02.12.2006
Naam: Vergadering met Heilige Nichol en duivels (kinderen)
Plaats: Hotel Galant
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 135, lednice@galant.cz

Datum: 05.12.2006
Naam: Het zingen van heilige Nichol
Plaats: Het vierkant van het kasteel
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 986, kancelar@lednice.cz

Datum: 16.12.2006
Naam: Het overleg van Kerstmis
Plaats: Chapel van het kasteel
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 986, kancelar@lednice.cz

Datum: 17.12.2006
Naam: De markt van de komst met programma
Plaats: Het vierkant van het kasteel
Contact (telefoon, e-mail): (+420) 519 340 986, kancelar@lednice.cz

huis - omhoog

Geschiedenis
De gemeente Lednice heeft rijke geschiedenis. Dit feit werd gewaardeerd door de inschrijving in de Lijst UNESCO van de Erfenis van de Wereld.

De dichtbijgelegen gesitueerde gemeente Nejdek is ook een deel van Lednice. Nejdek was een belangrijke regeling in het verleden.

Lednice is gesitueerd in de wereld, die door de rivier Thaya en door de kreek Vcelinek wordt gevormd. Een deel van Lednice ligt op een hoog terras. Er zijn vele dieren en planten in het gebied van Lednice, hoofdzakelijk wegens de bescherming van de aard op dit gebied.

De mensen leefden in het gebied reeds in de steenleeftijd, ongeveer 30000 jaar geleden. Dit feit wordt bewezen door archeologische bevindingen, vooral door het wereld bekende standbeeld Venus van Vestonice.

De Romeinen leefden in het omringen van de meren van vandaag, dichtbij Musov en Pasohlavky, waar zij een vestingwerk bouwden. Deze Roman nederzetting is met betrekking tot de beroemde Roman inschrijving in Trencin, die in de rots werd gebeeldhouwd. De Romeinen kwamen in ons gebied alvorens van onze era en links gebied om 400 na Christus begin. Het is waarschijnlijk, dat zij het kweken van wijn en productie van wijnstok in ons gebied hebben gebracht, zodat houdt de wijnstoktraditie in het gebied Lednice sinds begin van onze era.

De Kelten kwamen ook aan ons gebied, verbleven zij hier tijdens van verscheidene honderden jaren, ongeveer 0 - 700 na Christus. Dit feit wordt bewezen door de huidige genetische tests, die op de mensen van Moraviƫ werden uitgevoerd (groot gebied, waar Lednice gesitueerd is). Volgens de tests, hebben de inwoners van Moraviƫ ongeveer 4 percent van Keltische genen ("Keltisch bloed"), wat de bovenal naties in Europa is. B.v. hebben de Fransen ongeveer 2 percent van Keltische genen.

De volgende inwoners van Lednice waren de Slaviƫrs. Zij kwamen in het gebied na de Kelten, om te beginnen met de 5de eeuw na Christus. De rest oude Slavische vestingwerken wordt bewaard in Nejdek, dichtbij de rivier Thaya, en ook wordt de rest gebouwen van de Slaviƫrs bewaard in Pohansko (tempel, de grondbouw). Deze archeologische bevindingen worden nu geplaatst in het museum in vernieuwde chateau Pohansko. Het is interessant, die in de plaats Nejdek, de Slaviƫrs alternatief van de rivier Thaya aan meer hoog geplaatste chapel en terug bewogen. De afstand tussen deze twee plaatsen is ronde kilometer. Het bewegen zich werd waarschijnlijk veroorzaakt door de vloed. Toen de rivier Thaya de regeling van de Slaviƫrs overstroomde, werden zij boos en bewogen in hogere positie. Maar toen het te ver aan de rivier, was om het water van daar te brengen. De Slaviƫrs waren lui, zodat zij zich terug naar de rivier bewogen. Maar daar opnieuw kwam de vloed, zodat bewogen zij enz. hoger zo op enz. zo, periodieke verandering.

Van de tijden tussen de vijfde en de 8ste eeuw, hield de rest van gloeien gemalen dichtbij Pritluky tot onze tijden.

Het zelf-vermelde hoofdstuk van de geschiedenis van Lednice is de beroemde tijden van het imperium Groot Moraviƫ, waar de Slaviƫrs die over Midden-Europa worden beslist en velen gebieden associƫerden. Het centrum van het Grote imperium van Moraviƫ was waarschijnlijk in Mikulcice of in Velehrad, hoe het door vele archeologische bevindingen wordt bewezen. Het imperium dat tot Slowakije, tot de stad Nitra wordt uitgebreid, waar beslist de prins Pribina. Het geheugen van deze tijden werd geopenbaard ook in Pohansko, dichtbij Lednice, b.v. rest van de tempel van de oude Slaviƫrs.

In de tijden van Groot Moraviƫ, aan het imperium kwam twee Christelijke missionarissen, genoemd Cyril (Konstantin) en Metodej. Zij werden verzonden naar ons van Constantinopole, met de taak om het Christendom hier uit te spreiden. Zij vonden het eerste geschreven alfabet in dit land, genoemd uit "cyrilice". Niet verre van Lednice, om 1 km in de richting aan Mikulov, plantten zij twee heilige lindebomen, bouwden een kleine kerk en richtten een Christelijke gemeenschap op. De plaats werd zeer zorgvuldig gekozen, is het het geografische centrum van het plateau dichtbij Nejdek met mooie vooruitzichten op de Heuvels Palava. En bovendien, wordt de plaats omringd door eeriness en heeft waarschijnlijk helende gevolgen. Beide lindebomen overleefden tot onze tijden, maar jammer genoeg, sommige jaren geleden, stak somebody hen aan. De brandweerlieden doofden de brand, maar het was te laat. Slechts heeft de kleine rust van de bomen gehouden, die werden gecementeerd zodat zij niet apart kwamen en zodat zij voor toekomstige generaties worden bewaard. De kleine kerk zelf wordt goed-bewaard, met inbegrip van interne decoratie.

Groot MoraviĆ« verliep om 1000 na Christus, wegens antagonismen tussen de drie zonen van de prins Svatopluk. De legende vertelt, dat vĆ³Ć³r zijn dood Svatopluk drie staven aan zijn drie zonen toonde. Toen de staven samen in band waren, was het niet mogelijk om hen te breken, maar toen Svatopluk de staven scheidde, brak hij hen vrij gemakkelijk na een andere. Door dit Svatopluk die aan zijn zonen wordt getoond, dat zij zouden moeten samenblijven. Maar de zonen gaven niet, tegen elkaar vochten zij en vochten. Zo op splitste het vroeger krachtige imperium.

Ongeveer in jaar 1000 na Christus, kwamen de eerste Oostenrijkers en de Duitsers in het gebied Lednice. Eerst was het de clan van de Wezen (Waisen, Sirotci), later Liechtensteiner en Dirichtensteiner.

"Izgruobi" is de eerste geschreven naam van Lednice in de slavian-Latijnse vorm. Later, kreeg de plaats de Duitse naam "Eisgrub", die de gemeente tot het jaar 1945 hield, toen de naam werd veranderd in Lednice. De eerste inschrijving betreffende Lednice is van jaar 1222. Op dat ogenblik, werd Lednice bezeten door de krachtige clan van de Wezen, die uit Oostenrijk kwamen. Zij kregen groot bezit in het zuiden van Moraviƫ van de Tsjechische koning Premysl Otakar I., voor het helpen van hem op de slaggebieden. De Wezen bezaten niet alleen Lednice en Nejdek, maar ook Klentnice en het vestingwerk over Klentnice, die zij bouwden en het Kasteel van de Wees noemden. De Wezen brachten de Duitse kolonisten aan hun land, en zodat regelden de Duitse kolonisten ook in Lednice. De naam "Lednice" zelf werd voor het eerst vermeld in jaar 1412 in de vorm "Lednycze". Al deze namen betekenen een plaats, waar het koud is.

ƉƩn van de Wezen dronk en hield teveel van vrouwen en zodat verloor hij bijna al zijn bezit in het gebied. Liechtensteiner kocht het bezit vĆ³Ć³r jaar 1332, Lednice geleidelijk aan het centrum van de regel Moravian van Liechtensteiner, als oppositie tegen Valtice, de Oostenrijkse hoofdstad van Liechtensteiner werden. Liechtensteiner introduceerde strikte economische regels. De belangrijkste regel was "enkel Ć©Ć©n", toen slechts Ć©Ć©n van Liechtensteiner om over de gehele clan werd toegestaan te beslissen. Het is ook het principe van vandaag van persoonlijk gecontroleerd faillissement, dat eerst door Liechtensteiner werd geĆÆntroduceerd. Als dergelijke leider het bezit door te drinken zou losmaken, houdend van betaalde enz., dan andere Liechtensteiner zijn schulden, maar de man was voor ooit opgeschort van de uitspraak. Hij mocht leven, kreeg Ć©Ć©n of ander redelijk pensioen, maar geen mogelijkheid om op de macht opnieuw terug te komen. In 1638, kocht Charles Eusebius van Liechtenstein ook het domein Breclav, dan bezat Liechtensteiner een reusachtig complex van land langs beide kanten van de grens tussen MoraviĆ« en Oostenrijk. Er waren gebieden, weiden, bossen, hoven, drie steden (Podivin, Hustopece en Valtice), vele kleine steden en tientallen gemeenten. Lednice was het centrum van het gebied, werd de stap door stap beroemd wegens het veranderen van het gebied in cultureel landschap.

Liechtensteiner bouwde het culturele landschap voor honderden jaren. Zij herbouwden het kasteel Lednice verscheidene keren, voegden sommige economische delen van het kasteel (b.v. het kasteel van paarden) en ook de oranjerie toe. Buiten vormden zij de prachtige tuin. Zij veranderden de stroom van de rivier Thaya en hebben verscheidene vijvers, met inbegrip van de Vijver van het Kasteel gemaakt. De verandering van de stroom van de rivier en het maken van de Vijver van het Kasteel vergde 7 jaar, 700 daar gewerkte mensen, zodat dit totaal 4900 man-jaren is. Zij vestigden het grote park, dat daar honderden grote bomen brengt van Amerika en van de gehele wereld. Zij bouwden vele salets (kleine architectonische gebouwen binnen het landschap), zoals Turbine, Moresque Waterleidingsbedrijven, Hol, Aquaduct, Minaret, Janohrad (John's Kasteel), Jacht Chateau, Visserij Chateau, Tempel van Apollo, Nieuw Hof, Drie Grazien, Heilige Hubert Chapel, Rendezvous (Tempel van Diana), Colonnade van het terras van vooruitzichten (Reistna), Weinig Grens Chateau... Elk van deze worden bouw bewaard tot onze tijden en nu vernieuwd. Liechtensteiner hield van de houten-gravure eveneens, is het bewijs bijvoorbeeld houten stairs, die van op boom werden gesneden, het vergde 7 jaar.

Liechtensteiner vocht bij de slag in Slavkov (Austerlitz) tegen Napoleon. Het was de slag tussen Oostenrijk en Rusland aan Ć©Ć©n kant en Frankrijk aan de andere kant. Napoleon kreeg overwinning wegens zijn ingenieuze strategie. Submarshalljanuari van Liechtenstein beval een deel van het Oostenrijkse leger. Hij kreeg de leiding op 14 November 1205 van de vroegere leider Auersperg. Hij vond het leger in een zeer slechte status en deed zijn beste het verbeteren. Hij bracht de kleren, het voedsel en de drank voor de militairen van Lednice en andere zijn plaatsen. Hij verbeterde ook de mededeling in het leger. Maar het was te laat, kreeg hij ook minder tijd voor zijn taak. Dank aan sommige storingen, kwam hij te laat aan het ondertussen gewonnen slaggebied en Napoleon.

Rond 1800, Josef Hardtmuth werkten als hoofdarchitect in Lednice. Hij vond daar het (modern, van vandaag) potlood uit. In die tijden, werden de potloden gevormd slechts door het grafiet, schreven zij, maar zij braken vaak en de gebruikers hadden vrij vuile en zwarte handen van dergelijke het schrijven. Josef Hardtmuth vond uit hoe te om het grafiet in het hout in te pakken, zodat het potlood niet breekt en de handen niet vuil om het even welke meer zijn. Hij vond en maakte het zogenaamde "gele potlood uit", waarvoor een volledige erkenning tijdens de economische tentoonstelling in Londen kreeg. Hij kreeg het octrooi, begon de productie van potloden in Lednice. Maar de mensen Moravian waren gebruikelijk om teveel geld voor hun werk te krijgen, vereisten zij te hoge lonen. Zo bewoog Josef zich Hardtmuth aan zuidelijke Bohemen, waar de zuivere arbeiders met veel lagere lonen tevreden waren. Josef Hardtmuth richtte bedrijf koh-I-Noor in Ceske Budejovice op, duurt dit bedrijf tot deze tijden en is Ć©Ć©n van wereld grootste producenten van potloden en bureaumateriaal.

In 1806, heeft humanist II Januari van Liechtenstein de jacht op het gebied van Lednice verboden.

Na 1945, werd de naam van de gemeente veranderd van Eisgrub aan Lednice. Vele Duitse mensen werden gedwongen om het gebied te verlaten en de Tsjechische mensen kwamen hier in plaats van hen.

Het is interessant, dat de mensen in Lednice Liechtensteiner "Lechenstajni" en als noemen om hen te herinneren. Liechtensteiner gaf goed om hun onderliggende mensen, b.v. in de winter lieten zij de kinderen aan school door bussen brengen.

Het is mogelijk, die Liechtensteiner aan Lednice opnieuw zal terugkeren, en het zou goed zijn, aangezien het bezit in de handen van de correcte eigenaars zou overwinnen. De huidige Liechtensteiner prins Hans Adam II is een uitstekende econoom, die in orde de economie van het land van Liechtenstein zet. Zo kan het, dat het toerisme en de diensten in Lednice zouden uitgaan, het gebied worden verwacht zou tot bloei komen en zou profiteren van dit zou hebben de Tsjechische staat en de inwoners van Lednice en omgeving, ook zakenlieden evenals werknemers.

huis - omhoog

Legenden
Beste gasten,
wij zijn droevig, zijn de legenden beschikbaar slechts in de Tsjechische taal, tot dusver. Als u dit wenst, kunt u een blik bij de legenden hier.
huis - omhoog

Wijnstok
Beste gasten,
wij zijn droevig, zijn de pagina's over wijnstok beschikbaar slechts in de Tsjechische taal, tot dusver. Als u dit wenst, kunt u een blik bij deze pagina's hier.
huis - omhoog

Liederen
Beste gasten,
wij zijn droevig, zijn de volksliederen Moravian beschikbaar slechts in de Tsjechische taal, tot dusver. Als u dit wenst, kunt u een blik bij de liederen hier.
huis - omhoog

Foto's
Lednice - Kasteel

Lednice - Oranjerie

Lednice - Tuin

Lednice - Park

Lednice - Minaret

Lednice - Gemeente

Salets - klein architectonical bezienswaarddigheden (bouw) in landschap.

Heuvels van Palava

Rots Martinka

De Foto's van de lucht

Aquarium Malawi

Pensioen en Restaurant Onyx - Eerste Deel

Pensioen en Restaurant Onyx - Tweede Deel

Pensioen Hippoclub Lednice - pensioen en restaurant

Pensioen Hippoclub Lednice - paarden, paardvervoer, huwelijken en acties

Eerste restaurant van de zelfbediening in Lednice

Pensioen en wijn-kluis Jordan

Wijnstok-winkels

Hotel Galant

huis - omhoog

Kaarten
Europa

Midden-Europa

Tsjechische Republiek

Moraviƫ

Zuid- Moraviƫ

Lednice-Valtice Gebied en Heuvels Palava

Lednice-Valtice Gebied en Heuvels Palava 2

Lednice-Valtice Gebied

Lednice-Valtice Gebied 2

Lednice en Buurt

Lednice en Buurt - Ruwe

Lednice en Buurt - Gedetailleer

Lednice

Lednice - Dorp

Lednice - Kasteel, Tuin en Park

Lednice - Kasteel, Tuin en Park 2

Heuvels van Palava - Ruwe

Heuvels van Palava - Gedetailleer

Pensioen Hippoclub Lednice - Romantische Ritten in het Vervoer van het Paard - Park van het Kasteel, Turbine, Minaret, Janohrad.

Routes

Routes door fiets

Signes op de Kaarten

huis - omhoog

Autoriteiten
Hulp! - belangrijke telefoonaantallen in de Tsjechische Republiek:
Brandweerlieden ... 150
Artsen (eerste hulp) ... 155
Politie ... 158
Auto's (gele engelen voor bestuurders) ... 1230
Onderzoeken van telefoonaantallen in Tsjechische Republiek ... 1180
Onderzoeken van telefoonaantallen in het buitenland ... 1181
Verbindingen met Www- pagina's van autoriteiten en andere instellingen in Lednice, omgeving, gebied, Tsjechische Republiek, Europa en in de wereld.

De Raad Lednice

De Raad Hlohovec

U Mikulova van Sedlec van de Raad

Bureau Valtice van de stad

Bureau Mikulov van de stad

Bureau Breclav van de stad

Beschermd Landschap en Biospherical Heiligdom Palava - regionaal beheer.

Gemeentelijke Autoriteiten van de Stad Brno

Gebied het Zuid- van Moraviƫ

Parlement van de Tsjechische Republiek - Huis van Afgevaardigden

Parlement van de Tsjechische Republiek - Senaat

Regering van de Tsjechische Republiek

Prezident van de Tsjechische Republiek

Portaal van Openbaar Beheer de Tsjechische Republiek - volledige folder van autoriteiten van de Tsjechische Republiek, contacten, bureauuren, statistieken hoe te om het leven situaties, documenten, wet, het elektronische verzenden op te lossen.

Beheer van de staat van de Tsjechische Republiek - autoriteiten, gebieden, bedrijven, lijsten, contacten, WWW adressen, statistieken.

Tsjechische Centra - dialoog met groot publiek dat in het buitenland, beeld van de Tsjechische Republiek maakt als modern en dynamisch land, vier belangrijke takken (zaken, cultuur, onderwijs, toerisme), centra in het buitenland, 21 centra in 17 landen, projecten.

CzechIdea - Czech*Idea is een project van Tsjechische Centra, dat aan open professionele evenals openbare bespreking voor strategische richtingen van de Tsjechische buitenlandse presentatie wordt georiƫnteerd, CzechImage, CzechDesign, pers, verbindingen.

Tsjechisch - server van het Ministerie van Buitenlandse zaken van de Tsjechische Republiek, de informatie, het toerisme, de zaken, de vrije tijd, de studie, het werk, de aanpassing, de aantrekkelijkheden, de gebieden en de steden, weer, uiteinden, kaarten, Engelse consulaten.

Ministerie van Rechtvaardigheid van de Tsjechische Republiek - Bedrijfsregistratie (lijst van bedrijven van de Tsjechische Republiek), onderzoeken, folder van faillissementen, lijsten van deskundigen, vertalers, tolken, rechters, staatseisers, instellingen, zinsregistratie, rechtvaardigheidsscholen.

Register van Kleine Ondernemingen en Zelf Werkenden - lijst, statistieken, BusinessInfo voor zakenlieden hoe te om zaken te beginnen.

Ministerie van Interne Zaken van de Tsjechische Republiek - wet, gestolen auto's, politieonderzoeken, lijsten van Communistische Politie.

Wet - Inzameling van de wet van de Tsjechische Republiek, Inzameling van de internationale verdragen van de Tsjechische Republiek.

Ministerie van Buitenlandse zaken van de Tsjechische Republiek - buitenlandse relaties, hoe te in het buitenland te reizen, staten van de wereld, diplomatieke opdrachten, Tsjechische Centra, ambassades, www.euroskop.cz, www.export.cz, www.czech.cz.

Ministerie van Gezondheidszorg van de Tsjechische Republiek

Beheer van de crisis van de Tsjechische Republiek

Politie van de Tsjechische Republiek

Brandweerlieden van de Tsjechische Republiek

Tsjechisch Beheer van Sociale Verzekering

De algemene Organisatie van de Verzekering van de Gezondheid

Nationale Bibliotheek van de Tsjechische Republiek

Instantie van Industrieel Bezit - de octrooien, industriƫle ontwerpen, nutsontwerpen, handelstekens, beschermden benoemingen van oorsprong, beschermde geografische aanwijzingen, gegevensbestanden, Europese Unie.

Beheer van de plicht van de Tsjechische Republiek - het invoeren de citaten, de plichtshulp, de wisselkoersen, de wet en de verordeningen, lijst van plichtsautoriteiten, plicht laden, gegevensdossiers.

Crossings van de grens van de Tsjechische Republiek

Steden en Gemeenten van de Tsjechische Republiek

Europese Unie

Europees Parlement

De Europese Raad

Euroskop - officiƫle bron van informatie over het lidmaatschap van de Tsjechische Republiek in Europese Unie.

De Verenigde Naties

UNESCO

Erfenis van de Wereld de UNESCO

Voor verdere interessante verbindingen met de Tsjechische Republiek, tevreden, klik bij: Tsjechische Republiek.
huis - omhoog

Omgeving
Omringende Gezichten Omringende Gezichten - 37 gezichten in cultureel landschap, Moresque Waterleidingsbedrijven, Turbine, Hol, Aquaduct, Obelisk, kunstmatige ruĆÆne Janohrad (John's Kasteel), Kasteel van de Jacht, Nieuw Hof, Drie Grazien, Kasteel van de Visserij, Heilige Hubert Chapel, Rendezvous (Tempel van Diana), Tempel van Apollo, Colonnade van het terras van vooruitzichten (Reistna), Weinig Grens Chateau, Pohansko Kasteel, Lany Kasteel, Weinig Heilige Heuvel, Burcht van Meisjes, Burcht van Wees, Turold Baluarte, Turold Hol, historische steden Valtice, Mikulov en Breclav, beroemd standbeeld Venus van Vestonice, historische wijnstok-kelders, hakkebord muziek.
Omringende Aard Omringende Aard - de blauwe horizonnen, aardige vooruitzichten, groene heuvels, witte rotsen, steppeflora, wijngaarden, overstroomd bos, weiden, manieren, sleept, loopt, haalt, het voyaging, het stappen, wandeling, het biking, Palava (Heuvels Palava, Heuvels Pavlov), en Heuvel van de vos, de Meren die van Nove Mlyny over, die (de Vijver van de molen baadt de zwemt - Apollo in Lednice, Meer Musov, badend ondernemingen in Breclav en Mikulov, aquapark in Laa een der Thaya), voetbal (speelplaatsen in Lednice, Hlohovec, Valtice en Sedlec).
Voor verdere interessante verbindingen met Lednice, klikken het gebied en de Tsjechische Republiek, tevreden, bij: routes en Tsjechische Republiek.
U zult foto's van Lednice vinden en de omgeving hier, zal u kaarten van Lednice, omgeving, Tsjechische Republiek en Europa hier.
huis - omhoog

Tsjechische Republiek (CR)
Tsjechische Republiek Kroon van Heilige Vitus Tsjechische Republiek - Kaart Tsjechische Republiek - is gesitueerd in het midden van Europa, is het van middelgrote grootte, heeft gebied 80000 km2 en 10 miljoen inwoners. De hoofdstad is Praag. Het is een democratische staat met privƩ eigendom en markteconomie, lid van de Europese Unie. De onderneming is republiek (parlementaire democratie), op het staatshoofd is het parlement, overheid en voorzitter. Het bestaat uit tien gebieden. Het heeft de industrie, redelijke landbouw, goede netto van wegen, wegen en spoorwegen, luchtverbinding met de gehele wereld vooruitgegaan. De Tsjechische Republiek is een poetic land, heeft het mooie aard, bezienswaarddigheden en aantrekkelijkheden. Binnen de staat zijn laaglanden, heuvels en de hooglanden, op grenzen zijn bergen (1000 - 1600 meters boven zeeniveau). Vele rivieren en krekenstroom door binnenlands, zijn er vele meren en vijvers. Het ƩƩn derde van het gebied wordt behandeld door bossen, is het ƩƩn derde gebieden en weiden. Het klimaat is mild, met het baden in de zomer en sneeuw in de winter. Er zijn duizenden bezienswaardigheden bezoekend in het land, 12 delen van Erfenis van de Wereld de UNESCO. De bekendste plaatsen zijn Praag (het Kasteel van Praag, Kathedraal van Heilige Vitus, Charles Bridge, kalender-Klok), variƫert Karlovy (Spa), Cesky Krumlov (kasteel), Hluboka nad Vltavou (kasteel), Lednice (kasteel, tuin, park). De Tsjechische Republiek is bekend wegens aard, bezienswaarddigheden, bier, glas, aardige vrouwen en sport. De Tsjechische vrouwen zijn b.v. singer Magdalena Kozena en modellen Simona Krajinova, Eva Herzigova, Tereza Maxova, Alena Seredova, Andrea Nemcova, Andrea Vranova, Iva Kubelkova, Jitka Kocurova, Karolina Kurkova, Petra Nemcova, Radka Kocurova, Sarka Kubelkova. Wij zijn wereldmeesters in hockey, hebben wij tweede beste voetbalteam in de wereld in de officiƫle waaier van FIFA. De Tsjechische hockeyspelers zijn b.v. voorwaartse Jaromir Jagr (New York Rangers) en goalkeeper Dominik Hasek (de Senatoren van Ottawa). De Tsjechische voetbalspelers zijn b.v. helft-achterpavel Nedved (Juventus Turijn), helft-achtertomas Rosicky (Borussia Dortmund) en goalkeeper Petr Cech (Chelsea).
Kathedraal van Heilige Vitus Praha - Praag, hoofdstad van de Tsjechische Republiek, centrum van Europa, Gouden chapel over de Vltava rivier, stad van 1000 torens, een deel van Erfenis van de Wereld de UNESCO, het Kasteel van Praag, Kathedraal van Heilige Vitus, Gouden Poort, Oude Stairs van het Kasteel, Mala Strana, palaces, Charles Bridge, Oude Stad, het Oude Vierkant van de Stad, kalender-Klok, Tyn Tempel, Joodse Stad, Synagoge, Wenceslas Square, standbeeld van Heilige Wenceslas, Vysehrad, Nationaal Museum, Technisch Museum, Nationaal Theater, Heuvel Petrin, kabelspoor, vooruitzichten-toren, rivier Vltava, bruggen, eilanden, parken en tuinen (870 Ha), regeling meer dan 1000 jaar, ar-clock, Tyn Temple, Jewish City, Synagogue, Wenceslas Square, statue of Saint Wenceslas, Vysehrad, National Museum, Technical Museum, National Theatre, Petrin Hill, cable railway, outlook-tower, river Vltava, bridges, islands, parks and gardens (870 ha), settlement more than 1000 years, Ceasar Charles IV., Ceasar Rudolf Habsburg, European industry, business and cultural center, tens of theaters, dramas, comedies, musicals, Smetana Theatre, Laterna Magica, Theatre of Spejbl and Hurvinek for children, hundreds of restaurants en pubs, Tsjechisch bier, Pilsener Urquell, Budweisser (Budvar), winkels, Tsjechisch glas, paardbussen bij het Oude Vierkant van de Stad, steamboats bij de rivier Vltava.
Českį republika CzechTourism - Tsjechisch Centrum van Toerisme, kastelen, vestingwerken, historische steden, gezonde en actieve vakanties, Gouden Praag, spas, kerkgebouwen, bedevaartplaatsen.
CzeCOT CzeCOT - de toeristenserver over de Tsjechische Republiek, de Tsjechische Republiek is ƩƩn van de aantrekkelijkste toeristenbestemmingen in de wereld, heeft het allen die met uitzondering van het overzees bezienswaardigheden bezoeken, is het multifarious en schilder, is het unbelievably rijk zoals voor de historische erfenis, het vanaf Januari tot December kan worden bezocht, er velen die (natuurlijk, architectonical, administratief, technisch) bezienswaardigheden bezoeken, spas, wellnessfaciliteiten, hotels, pensioenen, privƩ aanpassingen, restaurants, pubs, wijn-kelders, theaters, sportieve faciliteiten zijn, kunt u van uw vakantie genieten hier, krijgen om de geschiedenis te kennen, komt aan een congres, of om elk van deze dingen, op onze server te combineren zult u interessante informatie, gegevensbestanden, lijsten, verklaarde ondernemingen, foto's, kaarten vinden.
CzechInvest CzechInvest - het staatsagentschap om zaken en het investeren, bevordering van de Tsjechische Republiek, hulp aan buitenlandse investeerders, steun van Tsjechische zaken, ondernemingen en de industrie, toegang tot toelagen, kredieten en de structurele fondsen van de EU, investeringsaanmoedigingen, overleg, gegevensbestanden, onroerende goederen menselijke middelen te bevorderen, markten, Tsjechische Republiek is Ć©Ć©n van de meeste de concurrentie geschikt landen van de EU.
Nationaal Instituut voor Monumenten Nationaal Instituut voor Monumenten - verklaar deskundige organisatie van zorg over bezienswaarddigheden in de Tsjechische Republiek, bescherming, vernieuwing, lijsten, de bouwtoestemmingen, studies, archieven.
Cesky Krumlov Cesky Krumlov - kasteel, een deel van Erfenis van de Wereld de UNESCO.
Nad Vltavou van Hluboka Nad Vltavou van Hluboka - mooi kasteel, nieuwe Gotische stijl, tuin, vijvers, dierentuin,
Buchlov Buchlov - krachtig vestingwerk en kasteel.
Bouzov Bouzov - aardig kasteel.
Erfenis van de Wereld de UNESCO - Delen in de Tsjechische Republiek - Erfenis van de Wereld de UNESCO, lijst van ingeschreven en beschermd bezienswaarddigheden in de Tsjechische Republiek, Praag, Cesky Krumlov, Telc, nad Zdar Sazavou, Kutna Hora, Gebied Lednice-Valtice (Lednice, Valtice), Holasovice, Kromeriz, Litomysl, Olomouc, Brno, plotseling en passende beschrijving, aardige foto's, verbindingen WWW.

Tsjechisch - server van het Ministerie van Buitenlandse zaken van de Tsjechische Republiek, de informatie, het toerisme, de zaken, de vrije tijd, de studie, het werk, de aanpassing, de aantrekkelijkheden, de gebieden en de steden, weer, uiteinden, kaarten, Engelse consulaten.

Tsjechische Republiek - Angelfire - basisinformatie.

Tsjechische Republiek - Kastelen en Vestingwerken - honderden bezienswaarddigheden, beschrijving, foto's, heraldies.

Sightseeing.cz - bezienswaarddigheden van de Tsjechische Republiek, gegevensbestand van 338 voorwerpen en plaatsen, beschrijving, openingstijden, acties, foto's.

Poort aan bezienswaarddigheden - bezienswaarddigheden van de Tsjechische Republiek, met directe WWW die en mogelijkheid richt verbindt.

Sightseeing.com - bezienswaarddigheden van de Tsjechische Republiek, lijst van 419 voorwerpen, onderzoeken, beschrijving, openingstijden, ingangsgeld, informatie, foto's, omgeving, acties, woordenschat, boeken, bronnen, aristrocratische families, toeristengidsen.

Tsjechische Republiek - Vestingwerken en Kastelen - foto's.

Export.cz - pagina's om de uitvoer van de Tsjechische Republiek te bevorderen.

De CIA - de Wereld Factbook - Tsjechische Republiek - feiten over de Tsjechische Engelse Republiek.

Parlement van de Tsjechische Republiek - Huis van Afgevaardigden

Parlement van de Tsjechische Republiek - Senaat

Regering van de Tsjechische Republiek

Prezident van de Tsjechische Republiek

Portaal van Openbaar Beheer de Tsjechische Republiek - volledige folder van autoriteiten van de Tsjechische Republiek, contacten, bureauuren, statistieken hoe te om het leven situaties, documenten, wet, het elektronische verzenden op te lossen.

Beheer van de staat van de Tsjechische Republiek - autoriteiten, gebieden, bedrijven, lijsten, contacten, WWW adressen, statistieken.

Tsjechische Centra - dialoog met groot publiek dat in het buitenland, beeld van de Tsjechische Republiek maakt als modern en dynamisch land, voor hoofdtakken (zaken, cultuur, onderwijs, toerisme), centra in het buitenland, 21 centra in 17 landen, projecten.

CzechIdea - Czech*Idea is een project van Tsjechische Centra, dat aan open professionele evenals openbare bespreking voor strategische richtingen van de Tsjechische buitenlandse presentatie wordt georiƫnteerd, CzechImage, CzechDesign, pers, verbindingen.

Tsjechische Handel - Nationaal Bureau ter bevordering Van de Handel van het Ministerie van de Industrie en Handel van de Tsjechische Republiek, bevordering van internationale handel en samenwerking tussen Tsjechische en buitenlandse bedrijven, professionele informatie, hulp en de raadplegende diensten, het begeleiden van Tsjechische exporteurs aan buitenlandse markten, contactpartner voor firma's die de Tsjechische markt ingaan, strevend naar interessante en betrouwbare bedrijfspartners en leveranciers, bureaus in vele landen van de wereld, de folder van de Tsjechische exporteur, BusinessInfo - Tsjechisch bedrijfsportaal.

Ministerie van Rechtvaardigheid van de Tsjechische Republiek - Bedrijfsregistratie (lijst van bedrijven van de Tsjechische Republiek), onderzoeken, folder van faillissementen, lijsten van deskundigen, vertalers, tolken, rechters, staatseisers, instellingen, zinsregistratie, rechtvaardigheidsscholen.

Register van Kleine Ondernemingen en Zelf Werkenden - lijst, statistieken, BusinessInfo voor zakenlieden hoe te om zaken te beginnen.

Ministerie van Interne Zaken van de Tsjechische Republiek - wet, gestolen auto's, politieonderzoeken, lijsten van Communistische Politie.

Wet - Inzameling van de wet van de Tsjechische Republiek, Inzameling van de internationale verdragen van de Tsjechische Republiek.

Ministerie van Buitenlandse zaken van de Tsjechische Republiek - buitenlandse relaties, hoe te in het buitenland te reizen, staten van de wereld, diplomatieke opdrachten, Tsjechische Centra, ambassades, www.euroskop.cz, www.export.cz, www.czech.cz.

Ministerie van Gezondheidszorg van de Tsjechische Republiek

Beheer van de crisis van de Tsjechische Republiek

Politie van de Tsjechische Republiek

Brandweerlieden van de Tsjechische Republiek

Tsjechisch Beheer van Sociale Verzekering

De algemene Organisatie van de Verzekering van de Gezondheid

Nationale Bibliotheek van de Tsjechische Republiek

Instantie van Industrieel Bezit - de octrooien, industriƫle ontwerpen, nutsontwerpen, handelstekens, beschermden benoemingen van oorsprong, beschermde geografische aanwijzingen, gegevensbestanden, Europese Unie.

Beheer van de plicht van de Tsjechische Republiek - het invoeren de citaten, de plichtshulp, de wisselkoersen, de wet en de verordeningen, lijst van plichtsautoriteiten, plicht laden, gegevensdossiers.

Crossings van de grens van de Tsjechische Republiek

Steden en Gemeenten van de Tsjechische Republiek

Praha - www.praha.cz, server over Praag, nieuws, informatie, architectuur, cultuur, sport, weer, aanpassing.

Praha - www.praha.com, server over Praag, nieuws, politiek, zaken, sport, cultuur, gezondheid.

Brno - tweede grootste stad van de Tsjechische Republiek, hoofdstad van Moraviƫ, 350 duizendeninwoners, nieuws, cultuur, sport, documenten, informatie voor investeerders, raden, de diensten, selectieve werkzaamheden.

Ostrava - ten derde grootste stad van de Tsjechische Republiek, centrum van Noordelijk Moraviƫ en Silesiƫ.

Karlovy variƫert - world-known spa, putten, colonnade, helen, efficiƫnt vooral voor interne organen van mensen (lever, teugels, maag, spijsvertering, gallbladder), na verrichtingenterugwinning, reconditionalverblijven, vakanties, vele aardige hotels en restaurants, regelingen van ongerepte leeftijden, aardige architectuur, mooie aard, heuvels, hout, gangen, reizen, verscheidene spas in hij omgeving (Marianske Lazne, Frantiskovy Lazne, Konstantinovy Lazne).

Marianske Lazne - bekende spa in ten westen van de Tsjechische Republiek, prachtige aard, 46 minerale putten, die voor helende doeleinden sinds de 13de eeuw, colonnade worden gebruikt.

Marianske Lazne - Spa - helende procedures, aanpassing, voedsel, helende verblijven, wellness, schoonheid.

Marianske Lazne - Informatie - aanpassing, voedsel, de dienst, bedrijven.

Podebrady - bekende Tsjechische spa, dichtbij Praag, efficiƫnt vooral voor het helen van hart en doorgevend organisme, oude geschiedenis, steenvestingwerk werd gebouwd in de stad door Tsjechische koning Premysl Otakar II. in jaren 1262 - 1268, nu het is kasteel.

Luhacovice - het best bekende spa in Moraviƫ, schilderaard, vallei, heuvels, hout, dammeer, kamp.

Luhacovice - Spa - spa, hotels, pensioenen, restaurants, verblijven, het helen, de gezondheidsverbetering, ontspanning, wellness.

Luhacovice en Omgeving - spa, vrije tijd, cultuur, sport, praktische informatie, over spa, geschiedenis, de diensten, meer, milieu, kaarten, fotogalerij, Hydepark.

Karlstejn - krachtig middeleeuws kasteel, die door ceasar Charles IV. wordt opgericht, schitterende chapel die door diamanten, aardige aard, hout wordt ingelegd.

Cesky Krumlov en Gebied - het kasteel, een deel van Erfenis van de Wereld de UNESCO, regelde vĆ³Ć³r Christus, theater met roterend auditorium, oude stad, aardige aard, Sumava Bergen, Klet Berg, vooruitzichtentoren, rivier Vltava, boten het huren.

Cesky Krumlov - de officiƫle pagina's van stadsautoriteiten, humeur, aardige foto's, het is mogelijk om de foto's als online beeldprentbriefkaaren te verzenden.

Orlik - het mooie kasteel boven de rivier Vltava, behoort tot nobles Schwarzenberg, zeer aardig binnenland, documentatie van geschiedenis, beelden, foto's, park.

Nad Vltavou van Hluboka - de stad, prachtig kasteel, Windsor nieuwe Gotische stijl, kasteel wordt verlicht bij nacht, aardig binnenland, Franse tuin, Engels park, beeldgalerij, inzameling van middeleeuwse kunst, Gotische Madonnas, overleg van klassieke muziek, cultureel centrum, Dierentuin, grote vijvers.

Buchlov - Gids - krachtig vestingwerk van middeleeuwse leeftijden om Moraviƫ, beschrijving, foto's te verdedigen, u kan paarden daar berijden.

Buchlov - Kasteel - krachtig vestingwerk van middeleeuwse leeftijden om Moraviƫ, beschrijving, foto's te verdedigen.

Buchlov - krachtig verdedigingsvestingwerk, dat op grote heuvel in de Chriby Heuvels, 540 meters over het zeeniveau wordt voortgebouwd.

Buchlov en Buchlovice - vestingwerk, stad, kasteel, tuin.

Bouzov - Gids - mooi kasteel op de grens tussen Bohemen en Moraviƫ, beschrijving, foto's.

Bouzov - Kasteel - mooi kasteel op de grens tussen Bohemen en Moraviƫ, beschrijving, foto's.

Bouzov - Vestingwerken en Kastelen - mooi kasteel op de grens tussen Bohemen en Moraviƫ, beschrijving, foto's.

Nationale Park van Krkonose - Krkonose (Reuzebergen) is de hoogste bergen in de Tsjechische Republiek, is de bovenkant Snezka met 1602 meters over zeeniveau, is het Nationale Park Krkonose (KRNAP) groot natuurlijk heiligdom, is het gebied 548 km2, grens tussen de Tsjechische Republiek en Polen, aardige aard, bergen, hout, vakanties, wandeling, de wintersporten, het skiƫn.

Krkonose - de Reuzebergen, hoogste bergen in de Tsjechische Republiek, het reizen gebied, het skiƫn, vele bergaf cursussen en skiliften, dit is aardige en complexe server over het gebied, de gebieden, de steden, het bezienswaarddigheden, de aard, de fotogalerijen, de virtuele meningen, de toeristenroutes, de de winterslepen, de sportfaciliteiten, de gezondheid en de schoonheid, vermaak, kalender van acties, vakantie in een pakket, aanpassing, voedsel, het winkelen, auto's, instellingen, regionaal nieuws, openbaar onderzoek, wedstrijden, e-magasin, centra (Spindleruv Mlyn, Pec onder Snezka).

Tsjechisch-Moravien Hoogland, Zdar Heuvels, de Bergen van het Ijzer - het Hoogland Tsjechisch-Moravien is groot hoogland en berggebied bij de grens tussen Bohemen en Moraviƫ, zijn 800 meters boven zeeniveau, fabelachtige en tezelfdertijd ruwe aard, bergen, rotsen, heuvels, hout, groene gebieden, water, vele lentes, kreken, rivieren, vijvers, uitstekende voorwaarden voor bergaf en skiƫn het in het hele land, centra Zdar nad Sazavou, is Na Morave, Snezne, gidsen, reizen, geschiedenis, dieren, planten, weer, fotogalerijen, virtuele reizen, skiliften, skigebieden, het skiƫn sporen in het hele land, Www- pagina's van Nove Mesto Tsjechisch, Engels, Duits.

Kanaal van Bata - het Kanaal van de Navigatie van het Water Moravian, binnenlands kanaal Otrokovice - Rohatec kwam in de jaren 1936 - 1938, navigatie bij het bezienswaarddigheden van schepen, aantrekkelijkheid voor turists, schepen met bemanning, het huren van boten en motor voort naves.

Witte Karpatische Bergen - prachtige bergrand op de grens tussen de Tsjechische Republiek en Slowakije, een deel van het Karpatische massief van Bergen, het grote natuurlijke heiligdom, het hout, de vooruitzichten en de mening-torens, toerisme (te voet, fiets, paard), in de winter het skiƫn.

Velka Javorina - de hoogste berg in de Witte Karpatische Bergen bij de grens tussen de Tsjechische Republiek en Slowakije.

Praag - Historisch Centrum - wordt Tsjechische Republiek, het monument geschreven in de Lijst de Erfenis van de Wereld de UNESCO.

Cesky Krumlov - Kasteel - wordt Tsjechische Republiek, het monument geschreven in de Lijst de Erfenis van de Wereld de UNESCO.

Telc - Historisch Centrum - wordt Tsjechische Republiek, het monument geschreven in de Lijst de Erfenis van de Wereld de UNESCO.

Nad Sazavou - de Kerk van Zdar van de Bedevaart van Januari Nepomucky van Heilige bij Groene Berg - wordt Tsjechische Republiek, het monument geschreven in de Lijst Erfenis van de Wereld de UNESCO.

Kutna Hora - Historisch Centrum met de Tempel van Heilige Barbora en de Kathedraal van Onze Dame in Sedlec Tsjechische Republiek, het monument geschreven in de Lijst de Erfenis van de Wereld de UNESCO.

Lednice-Valtice wordt het Gebied - Cultureel Landschap Tsjechische Republiek, het monument geschreven in de Lijst de Erfenis van de Wereld de UNESCO.

Holasovice - het Heiligdom van het Dorp Tsjechische Republiek, het monument geschreven in de Lijst de Erfenis van de Wereld de UNESCO.

Kromeriz - Aartsbisschoppelijke Kasteel en Tuinen Tsjechische Republiek, het monument geschreven in de Lijst de Erfenis van de Wereld de UNESCO.

Litomysl - Kasteel - wordt Tsjechische Republiek, het monument geschreven in de Lijst de Erfenis van de Wereld de UNESCO.

Olomouc - Pijler van het Heiligste Drietal Tsjechische Republiek, het monument geschreven in de Lijst de Erfenis van de Wereld de UNESCO.

Brno - Villa Thugendhat - wordt Tsjechische Republiek, het monument geschreven in de Lijst Erfenis van de Wereld de UNESCO.

Pilsener Urquell - de stad Pilsen, het bier van Pilsener, volledig en bitter, Ć©Ć©n van de beste bieren in de wereld, over bier, over bier-brouwerij, waar te in Pilsen, muziek, golf, vermaak, downloads, al tijd met u, p-Winkel, interesserende verbindingen te gaan WWW.

Tsjechische Kristal - schitterend Tsjechisch glas, het kristal en chandeliers, Tsjechisch land werden wereldcentrum van glasproductie bij het draaiende punt tussen de zestiende en 17de eeuw, Tsjechische mensen gemaakt tot fundamentele uitvindingen voor de productie van kristal, wordt het kristal bevorderd door knipsel, is het Tsjechische kristal absolute bovenkant van de glastak in de wereld, op dit Www- pagina's zijn ook informatie over het Kristal van de Berg, chandeliers enz.

Glas van Bohemen - traditioneel Tsjechisch glaswerk, Tsjechisch kristal, glazen met besnoeiingen, verder glaswerk, producent en exporteur.

Voor verdere interessante verbindingen met Lednice, klikken het gebied en de Tsjechische Republiek, tevreden, bij: routes, autoriteiten en omgeving.
U zult foto's van Lednice vinden en de omgeving hier, zal u kaarten van Lednice, omgeving, Tsjechische Republiek en Europa hier.
huis - omhoog

Europese Unie (EU)
Europese Unie Europese Unie (EU) - is alliantie van democratische Europese landen, die zich samen aan stroom bij vrede en welvaart verplichtten. Het is noch een staat, die de huidige staten, noch een organisatie voor internationale samenwerking zou moeten vervangen. De Europese Unie is uniek in werkelijkheid. Haar lidstaten creƫren gemeenschappelijke autoriteiten, naar wie zij deel van hun soevereiniteit overbrengen, zodat de besluiten betreffende sommige gemeenschappelijke belangen democratisch kunnen worden goedgekeurd betreffende Europees niveau. De Tsjechische Republiek is het lid van de EU sinds 1 Mei 2004. Momenteel, bestaat de EU uit 25 leden: Oostenrijk, Belgiƫ, Cyprus, Tsjechische Republiek, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italiƫ, Litouwen, Letland, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Slowakije, Sloveniƫ, Spanje, Zweden en Nederland. De EU bespreekt toetreding met vier landen: Bulgarije, Kroatiƫ, Roemeniƫ en Turkije.
Europees Parlement - opperst Europees wetgevend gezag, afgevaardigden, Uw afgevaardigden, activiteiten, nieuws, de EU en haar instellingen, rechtvaardigheid en burgerschap, buitenrelaties, landbouw en visserij, begroting, cultuur en onderwijs, economische en muntkwesties, werkgelegenheid en sociale aspecten, markten en industrie, gebieden en vervoer, gezondheids en het leven milieu.

Raad van Europa - rechten van de mens, wettelijke kwesties, sociale coƫxistentie, onderwijs, cultuur, erfenis, de jeugd, sport, projecten, samenwerking.

Europese Grondwet - voorstel.

EUbusiness - nieuws van Europese zaken online.

Informatiedienst voor communautair onderzoek en ontwikke ling (CORDIS) - toegang tot informatie, betreffende onderzoek, ontwikkeling en innovaties binnen de EU.

Europees Octrooibureau (EPO) - bescherming van intellectuele eigendom in de EU en in de wereld, octrooien, Europees octrooi, PCT- octrooi, de industriemodellen, nutsmodellen, wet, verordeningen, gegevensbestanden.

Bureau voor harmonisatie binnen de interne markt (Het BHIM) - de bescherming van intellectuele eigendom in de EU, handelstekens, Beschermde Benoeming van Oorsprong (PDO), beschermde Geografische Aanwijzing (PGI), Traditionele Gewaarborgde Specialiteit (TSG).

Euroskop - officiƫle bron van informatie betreffende lidmaatschap van de Tsjechische Republiek in Europese Unie, dat door het Bureau van de Regering van de Tsjechische Republiek, Afdeling voor het informeren over Europese zaken, de Tsjechische Europese Unie van de Republiek en, nieuws, informatie, de EU, toekomstig Europa, Tsjechische Republiek in Europese Unie, I in de EU, te downloaden documenten in werking wordt gesteld, verbindingen, Eurocentres (informatiecentra over de EU), vrije Eurofon (van lijn van de lasten informatieve telefoon 800200200), Eurocourier (euro nieuws van Tsjechisch beleid), Eurodiscussion (toelagen en projecten), voorstel van de Europese grondwet, de EU en studenten, onderzoeken, analyses, de instellingen van de EU, Europees jaar 2005.

huis - omhoog

De Verenigde Naties (UN), UNESCO, de Erfenis van de Wereld
De Verenigde Naties Verenigde Naties - die op 24 Oktober 1945 worden de gebaseerd, is een organisatie wereldwijd, die om 191 landen verbindt. De opdracht is:
- om mensheid van scourge van oorlog te redden,
- om rechten van de mens (waardigheid en waarde van de menselijke persoon, gelijke rechten van mannen en vrouwen en van groot en kleine naties) te houden,
- om rechtvaardigheid en eerbied voor de verplichtingen te handhaven die van internationale verdragen het gevolg zijn.
UNESCO UNESCO - de onderwijs, wetenschappelijke en culturele organisatie van de Verenigde Naties, werd gebaseerd op 16 November 1945, moet de opdracht vrede in de meningen van mensen bouwen, zijn de hoofdactiviteitengebieden onderwijs, zijn de sociale en natuurwetenschappen, cultuur en mededelingen, speciale nadruk bij de bouw van klaslokalen in verwoeste landen en bij het publiceren van wetenschappelijke ontdekkingen.
De Erfenis van de wereld Erfenis van de wereld - keurde het UNESCO- project, internationaal verdrag genoemd "Overeenkomst betreffende de Bescherming van het En Natuurlijke Cultuurbezit van de Wereld", 1972, het ComitƩ van de Erfenis van de Wereld in Parijs, de Lijst van de Erfenis van de Wereld, het Fonds van de Erfenis van de Wereld goed.
Opdracht van de Erfenis van de Wereld:
- bescherm de beroemde natuurlijke en architecturale plaatsen van de aarde (de Plaatsen van de Erfenis)
- leid en houd lijst en documentatie betreffende de Plaatsen van de Erfenis bij
- zet beheersplannen en het melden van systemen over de staat van de Plaatsen van de Erfenis op
- help de bescherming van de Partijen van Staten de Plaatsen van de Erfenis door technische bijstand te verlenen en beroepsopleiding
- verleen noodsituatiehulp voor de Plaatsen van de Erfenis in direct gevaar
- steun openbare voorlichting en de bouw activiteiten voor het behoud van de Plaatsen van de Erfenis
- bevorder participatie van de lokale bevolking in het behoud van de Plaatsen van de Erfenis
- organiseer internationale samenwerking in het behoud van de Plaatsen van de Erfenis
huis - omhoog

Verbindingen
Voor interessante verbindingen met Lednice, klikken het gebied en de Tsjechische Republiek, tevreden, bij: routes, autoriteiten en Tsjechische Republiek.

Voor de lijst van algemene verbindingen in de Tsjechische taal, tevreden, klik hier.

huis - omhoog

Wij sponsoren
Vereniging voor Bescherming van Dieren in Extreme Indigence - organisatie zonder winstbejag, geven wij vooral om verwonde en gekwelde katten, wordt de zorg behandeld door vrijwillige giften, zijn de inzamelingen en de erfenis, in onze stortingen bijna 40 katten van alle kleuren en de rassen, die op nieuw huis en op uw hulp wachten, onze motto is "Medeleven is voor niets, is het noodzakelijk te helpen", schikken wij het plaatsen van tentoonstellingen om nieuw huis voor de katten te vinden, steunen wij andere schuilplaatsen voor dieren en werken met hen samen.

Minaret - de schuilplaats is in Bulhary, is 7 kilometers van Lednice, het faciliteit voor dieren, heeft Minaret twee activiteiten, eerst zoekt het en de zorg over verlaten honden en katten en over dieren, die werden weggegooid of bij ons huis leashed, tweede het verzekert van de onbegrensde verrichting van het pensioen voor dieren, waar aangepaste honden en katten zijn, de waarvan eigenaars voor vakantie, verblijf in het ziekenhuis weggaan, in het buitenland en dergelijke.

De Schuilplaats van de stad voor Verlaten Dieren Breclav - de schuilplaats is gesitueerd in Bulhary, 7 kilometers van Lednice, dient voor verlaten, gevonden, verwonde en maltreated dieren van Breclav en omgeving.
Hier kunt u de honden zien en de katten, die naar nieuw huis - tevreden zoeken, proberen om Ć©Ć©n van hen te kiezen en goed te keuren.

huis - omhoog

Onze partners

Hier zijn de verklaarde bestaande en potentiƫle partners van het project Prachtige Lednice.

Ceska sporitelna - de betrouwbaarste bank van de jaren 2004 en 2005, het populairste financiƫnhuis van het jaar 2005, oude traditie, sterk vennootschap (Ceska sporitelna is lid dat van de sterke Middeneuropese Financiƫle Bank van Erste van de Groep met 12 miljoen cliƫnten), alle financiƫle behoeften van de cliƫnten, zekerheid en vertrouwen, nadruk oplost op kwaliteit van de verleende diensten, zijn wij open bedrijf, zijn onze auctioneers onder anderen steden en gemeenschappen van de Tsjechische Republiek, hebben wij 5343491 cliƫnten, die 2827364 betalingskaarten bezitten, wij in werking stellen uitgebreide netto van takken (647) en geldautomaten (1063), stellen wij bankrekeningen voor fysieke en juridische personen in werking, brokering, factoring die, financieel overleg, investeringsbankwezen, het huren, auto, supplementaire pensioenverzekering, verzekering, werkelijkheidszaken, de bouwbesparingen, bevorderen wij relaties tussen Tsjechische onderwerpen en de EU huurt, sponsoren wij vele projecten van de gebieden van cultuur, sport, sociale zorg, gezondheidszorg en onderwijs, momenteel wij actie - gemakkelijk bieden om lening 50000 CZK met algemene belangen onder 10% (inclusieve banklasten) en met deelbetalingen 949 CZK ƩƩn maand te krijgen aan.

Ceska sporitelna is potentiƫle partner van het project Prachtige Lednice. Dit vennootschap wordt momenteel besproken.

huis - omhoog

Contacten (informatie, reserves, orden)
Prachtige Lednice:
Toerisme, reisexploitant voor Lednice en omgeving (Laag Moraviƫ, Gebied Lednice-Valtice, Heuvels Palava, Gebied van Breclav), informatie, reserves, orden, aanpassing, voedsel, aantrekkelijkheden, wijn-kluizen, wijnstok, zwavelt, pruimbrandewijn, muziek de cimbalom, accordionist, lied-boek van Moravian, Tsjechische en Slowaakse volksliederen.
Hier zult u onze pamfletten vinden:
eerste pagina van het pamflet, tweede pagina van het pamflet.
Wij wensen u een aardige dag, tevreden, komen en genieten van de schoonheid van Lednice.
Oprecht, mensen van het project Prachtige Lednice.
Prachtige Lednice Prachtige Lednice
Ing. Petr Hejl, CSc.
Ondrouskova 15, 63500 Brno, Tsjechische Republiek
telefoon: (+420) 608 374 535
e-mail: phejl@lednice.org
adres WWW: www.lednice.org
© Petr Hejl